Έχουμε καλύτερους και θέλει να τους διώξει;



Διάβασα πως επιστρέφουν στις προπονήσεις οι κομμένοι παίκτες του Αναστασίου και πως από Δευτέρα -και μέχρι να φέρουν πρόταση ή να αφεθούν ελεύθεροι- θα προπονούνται με άλλο προπονητή και γυμναστή.

Οι παίκτες αυτοί είναι: Σο, Βιτόλο, Τοτσέ, Πίντο, Βελάσκες, Φορναρόλι και Κουίνσι.


Είναι απόλυτα θεμιτό οι συγκεκριμένοι παίκτες να μην κάνουν στον νέο μας προπονητή ή να θεωρούνται ακριβοί και τροχοπέδη για την οικονομική συρρίκνωση που δέχεται η ομάδα. Όπως και να θεωρούνται λίγοι σαν παίκτες. Συμφωνούμε απόλυτα. Κανένας τους δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά μια ερώτηση..

Έχουμε καλύτερους αυτήν την στιγμή στο ρόστερ; Και συγκεκριμένα αναφέρομαι στους Σο, Βιτόλο και Τοτσέ (ότι θα έφτανα να το πω καταλαβαίνετε για τι επιπέδου ρόστερ μιλάμε...).

Ένα απλό παράδειγμα.
Επιθετικούς "ενεργούς" αυτήν την στιγμή έχουμε τον Μπεργκ που προορίζεται για βασικός και από πίσω τους Ντινά και Αποστολόπουλο, με εμφανίσεις στο πρωτάθλημα 5 και 1 αντίστοιχα. Περιμένουμε και μεταγραφή βέβαια, αλλά βγαίνει με 2 επιθετικούς η χρονιά όταν σαν μέσους έχεις μόλις 6 παίκτες από τους οποίους μόνο οι 4 έχουν αγωνιστεί σε πρωτάθλημα ανδρών; Έχεις κανέναν κόφτη και διώχνεις με άνεση Σο και Βιτόλο; Στην άμυνα έχεις 4 "ενεργούς" από τους οποίους οι 3 έχουν συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Έχετε καταλάβει ότι δεν χρειαζόμαστε 3-4 μεταγραφές αλλά πολύ παραπάνω για να έχουμε ένα ρόστερ που θα αντέξει σε τραυματισμούς και κάρτες; Αν τραυματιστούν ή τιμωρηθούν οι Μπεργκ, Ζέκα και Μπαϊράμι πχ, ποιοι θα τους αντικαταστήσουν;

Για αυτό κατ εμέ καλό θα ήταν στην Π.Α.Ε να κοιτάξουν να κάνουν συζητήσεις με τους υπό διωγμό παίκτες της φωτογραφίας ώστε να παίρνουν του χρόνου λιγότερα και όχι να τους διώξουν. Αυτό από την στιγμή που μπαίνουμε Αύγουστο, δεν βρίσκουν ομάδα και εμείς δεν έχουμε γεμάτο ρόστερ.


Τέλος μια παρατήρηση. Ο Μαυρίας θα μας φέρει εφτά λένε από 3.000.000 ευρώ και πάνω. Αυτά -θεωρητικά- δεν θα έπρεπε να τοποθετηθούν για το μεταγραφικό μπάτζετ και να κάνουμε 1-2 παραπάνω κινήσεις; Και πιο ποιοτικές σίγουρα...; Το λέω για να μην το ξεχάσουμε μόλις οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Μαυρία στην Αγγλία.

Σχόλια

  1. συγνωμη φιλε μου,αλλα τα συμβολαια που εχουν τα βλεπεις?οποτε για ποιο λογο να μιλησει μαζι τους?να τους πει τι?παιρνεις 1 εκατομμυριο παρε 200.000 τωρα,και θα πει ο βιτολο,οκ μενω.με 3 επιθετικους θα ειμαστε οκ μπροστα απο την στιγμη που θα παιζει ενα φορ.Αμυνα θα την βολεψουμε απο την στιγμη που θα παρουμε παιχτη(αν και 2 χρειαζομαστε,αλλα παιζει και ο μεντες εκει).κεντρο θελουμε παιχτες,αν παρουμε τον ντιαρα ειναι καλη μρταγραφη,αλλα θελουμε και αλλους(ειδικα τον σισοκο πρεπει να τον παρουμε γιατι θα ανεβουμε επιπεδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που δεν διάβασες είναι το πόσο τους πληρώνουμε. Μην λαϊκίζουμε ρε μεγάλε, έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Τα ποσα που αναγραφονται στη φωτο, τι ειναι? Διοτι ετησιες απολαβες δεν ειναι...
    2. Τα 3m του Μαυρια θα πανε για βουλωμα τρυπων του χρεους και οχι σε μεταγραφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @τακις @sashuke έγραψα πουθενά ότι αυτά που παίρνουν δεν είναι πολλά; Έγραψα να κάνει προσπάθειες να τους μειώσει τα συμβόλαια. Γιατί να τους αφήσεις ελεύθερους δε νομίζω να μπορείς χωρίς αποζημίωση, γιατί πολύ απλά δεν θα συμφωνήσουν. Άρα; Θα τους έχεις να βαράνε μπαλιές στους τοίχους του "Γεώργιος Καλαφάτης" και να στερείσαι τις όποιες υπηρεσίες μπορούν να προσφέρουν; Ειδικά από την στιγμή που δεν έχεις καλύτερους. Γιατί και ο Ντιαρά και άλλοι 2 να έρθουν δεν φτάνουν, γιατί πολύ απλά στον πρώτο τραυματισμό και την πρώτη τιμωρία από πίσω δεν θα έχεις πάγκο. Αυτό λέω και δε νομίζω να είναι λαϊκισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο το παρακάτω κείμενο είναι η φωτογραφία:
    http://www.efsyn.gr/?p=69911

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mhdenikh anoxh13/7/13 4:44 μ.μ.

    Ολη η σαβουρα εδω εχει μαζευτει.. πουλο ολοι ρε.. βαλτε παιδια δικα μας μεσα να παιξουν και θα εχουμε και 2/3 κερδος οικονομικο σε σχεση με αυτους. Εγινε και ο βιτολακος παικτης Αι σιχτιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν διαφωνούμε καθόλου. Αλλά δυστυχώς αυτοί οι μετριότατοι παίκτες δεν μπορούν να αντικατασταθούν εξ ολοκλήρου από παιδιά των ακαδημιών. Αν κατεβάσεις 6 άτομα πιτσιρίκια που δεν έχουν ξαναπαίξει πρωτάθλημα και ο πάγκος στηρίζεται σε αυτά, τότε κατ εμέ πιο πιθανό είναι να καούν. Για αυτό είχα γράψει πως η ομάδα θέλει και παλιοσειρές στυλ Κάρα, Κυργιάκο και Γιούρκα. Αν με διαψεύσουν και τα πιτσιρίκια σηκώσουν το κουπί της ομάδας πετυχημένα τότε θα μιλάμε για το θαύμα των θαυμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mhdenikh anoxh14/7/13 6:08 π.μ.

    Συμφωνω για τις παλιοσειρες αλλα δε βλεπω ουτε αυτες. Ας πάρει 5-7 ελληνες παίχτες με ενα μυριο σύνολο και να μας μείνουν και τα λεφτά των υπολοίπων. Συν τα πιτσιρίκια όπου μπορούν. Ετσι και αλλιώς πρώτο δε σε αφήνουν αλλα και να σε άφηναν θα έβγαιναν οι βιτολοτοτσεδες? με τιποτα. Αυτοί και που παίζουν στον Παναθηναϊκό ειναι όνειρο τους και μην τους ξυπνάτε. Τα πιτσιρίκια πρέπει να δείξουν τις μπάλες τους οπου χρειαστει. Μπορουν και ενα και δυο και τρία παιχνίδια να παιξουν αλλα μεχρι εκεί γιατι μετα ζοριζονται και λογικό ειναι. Το θέμα ειναι οτι δε μπορει η ενδεκάδα να σηκώσει πάνω απο ενα πιτσιρικά που δεν είχε χρόνο συμμετοχής μεχρι τώρα. Ασε που το βάθος στον πάγκο θα ειναι μεχρι τον αστραγαλο. Τες πα η ομαδα εχει πρόβλημα και οι μεσα ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν. Οσο για το θαύμα των μικρων δε το σχολιάζω γιατί πολυ απλά συμφωνούμε σε ολα και μας έχουν αναγκάσει να το βάζουμε στη σκέψη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μ αρέσει που στη διοικηση των ψευτων και τσαμπατζήδων έχουνε δώσει οδηγίες πλεον να φουσκώνουνε τα συμβόλαια των παιχτών.. Γιατι ας αποφασίσουνε.. Είτε στην αρχή μας λέγανε ψέμματα όταν παντού είχε γραφτεί οτι ο Βιτόλο πχ κοστίζει 600 χιλιάρικα και ο Φορναρόλι 400 είτε τώρα.. που λένε οτι κοστίζουνε αυτά τα ποσά.. Όπως και να έχει είτε στην αρχή λεγανε ψέμματα είτε τώρα και πάλι ψεύτες.. Η λογική λέει οτι τα ποσά πρεπει να είναι με την εφορία μαζί . Τώρα βάζουμε και εφορία και μπονους και οτι λάχει για να φανεί το ποσο φουσκώμενο.. και να δικαιολογήσουμε τις αποχωρήσεις.. Όπως φουσκώνουνε και τα λεφτά από τις πωλήσεις . Σε όλα τα διάσημα αγγλικά sites.. λένε για Μαυρία οτι θα πωληθεί κοντα στο 1.8εκατομμυριο ευρώ .. στην Ελλάδα το βγάλανε 4 !! Είναι μάγοι πάντως.. Θα δώσουνε τώρα και τον Καρνέζη τσάμπα και τα αρδάκια και οι τσάτσοι θα ζητωκραυγάζουνε.. Τώρα πως γίνεται να φτιάξεις ομάδα οταν πουλάς οτι καλύτερο έχεις διαλύεις εντελώς τη παλιά σου ομάδα.. και παίρνεις παίχτες ανέτοιμους είτε χαμηλότατου επιπέδου.. Ας το κρίνουνε οι φωστήρες ..

    Πραγματικά δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με αυτη τη δοικηση .. Οι άνθρωποι είναι ψεύτες και ασοβαροι οσο δε πάει.Kαι αυτό φαίνεται σε κάθε κινηση τους τα παραδείγματα πλεον άπειρα .. Αλλά είπαμε .. κρατάτε καρέκλες .. και μισθούς γι αυτό στήριξη τα αρδάκια και οι τσάτσοι..Ουστ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τζαμπατζής είσαι εσύ και το συνάφι σας , που βρίζετε την λαϊκή βάση ενώ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ - όπως έχεις πει - ΣΕΑΥΤΗ . Όταν θα βάλεις λεφτά τότε θα έχεις δικαίωμα να κρίνεις το σωματείο .

    Με του ντζάμπα ;



    Άλλαξε ομάδα Παναθηναϊκέ του pc .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. + ολόσωστος ο φίλος , press άστοχη η ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου