Θα υπάρχει πρόβλημα με την Δ.Ε.Η του χρόνου στο Ο.Α.Κ.Α. Έμεινε και ο Λάσμε!


Τελικά η διαίσθηση μου στο να κρατήσουμε μια πισινή σχετικά με την υπόθεση Λάσμε, δεν έπεσε έξω και ο σέντερ από την Γκαμπόν θα συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια στην ομάδα λαμβάνοντας λογικά 2.000.000 δολλάρια.


Ή για να ακριβολογούμε θα συνεχίσει για ακόμη δύο χρόνια να μοιράζει τάπες σε αντιπάλους και να κλείνει τα φώτα σε κόκκινες φανέλες.

Πολύ σημαντική η παραμονή του και μόλις επισημοποιηθούν και οι Διαμαντίδης-Φώτσης θα μιλάμε για πολύ πιο δυνατό Παναθηναϊκό του χρόνου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τις κινήσεις που κάνει έχει βάλει ξεκάθαρο στόχο το έβδομο. Θα μας περιμένει μάγκες μια ωραία χρονιά...

Σχόλια

  1. 3000 διαρκειας εως τωρα για τον ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΑ και ουτε 500 για τον εξαστερο βιαστη της ευρωπης! Αυτοι ειμαστε οι Παναθηναικοι!
    Δεν μας αξιζει ρε αυτη η ομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά δε περίμενα οτι θα έμενε ο παιχτάρας !! Τεράστιο νέο και μαγκιά Γιαννακόπουλου πως χειρίστηκε το θέμα.. Μυστικά χωρίς να το περιμένει κανείς έγινε η ανατροπή και ο παιχταράς έμεινε!! Φέρνει και Φώτση πήρε οτι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.. Τα καλύτερα έρχονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικό νέο η παραμονή του παικταρά! Είχα ξενερώσει άπειρα στο άκουσμα της φυγής του. Πάμε γερά για το 7ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου