Εκτός από τα κέρατα θα σου μεγαλώσει και η μυτούλα

ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ;



Επικές ατάκες του Σάββα Θεοδωρίδη στο Μακεδονία TV.

Αποθέωσε την Παιανία (μετά την αποθέωση του στα πρόσωπα των Βαρδινογιάννηδων), αποθέωσε τον Μποροβήλο που το βούλωσε και δεν έβγαλε μιλιά στον τελικό του Κυπέλλου και στο τέλος μας ενημέρωσε πως το ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα.

Είναι μεγάλος και λεβέντης. Τι να λέμε τώρα...

Αναλυτικά τα όσα είπε:


Κάποια στιγμή θα περάσει η ασυλία που έχουν ορισμένοι από τα ΜΜΕ. Εδώ παρουσιάζουν το “Απήλιον” για καλύτερο από την Παιανία! Είναι σαν να έχει ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα, ρετιρέ με πολλά δωμάτια, κι ένα σε υπόγεια και να λες ότι το τελευταίο είναι το καλύτερο! Δεν μπορεί μια ομάδα να στηρίζεται αποκλειστικά στα ΜΜΕ. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να κάνεις σωστές επενδύσεις, να βάλεις χρήματα, να πάρεις παίκτες και να φτιάξεις ομάδα.

Το πρωτάθλημα παίζεται στα γήπεδα και όχι στα ΜΜΕ! Όταν χτυπάς το ποδόσφαιρο όλη την ώρα, αυτό θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Ας φτιάξει ομάδα ο Παναθηναϊκός, εμείς τους θέλουμε όλους δυνατούς. Για να προωθηθούμε στην Ευρώπη ως χώρα. Να κοιτάξουν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να δυναμώσουν. Δεν γίνεται χωρίς επενδύσεις, χωρίς λεφτά».

Για τα όσα ακολούθησαν τον τελικό του Κυπέλλου και τις δηλώσεις των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης: «Οι δηλώσεις τους φανερώνουν μεγάλη απειρία και πρόκληση. Ο πρόεδρος του Αστέρα, ο Γιώργος Μποροβήλος, πρώην διαιτητής και μάλιστα άριστος, έκανε σωστές ποδοσφαιρικές δηλώσεις. Θα μπορούσαν να πουν οτιδήποτε άλλο, όχι αυτά που είπαν οι δύο παράγοντες. Εάν είχε γίνει αυτό στο εξωτερικό θα είχαν τιμωρηθεί βαριά. Στην Ευρώπη είναι αμείλικτοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις, σε ανάλογα θέματα»

Σχόλια

  1. Καμία αντίρρηση. Να δεχθώ , όχι σαν οπαδός , αλλά σαν απλός άνθρωπος και με βάση τις γνώσεις που έχω , ότι η Παιανία είναι ρετιρέ στην Γλυφάδα , ενώ το Απήλιον ευρύχωρο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Η σημαντική διαφορά είναι ότι , το δεύτερο είναι ιδιοκτησία σου , το κάνεις ότι θέλεις , το φτιάχνεις όπου και όποτε θέλεις , ενώ στο πρώτο πληρώνεις χοντρό ενοίκιο και δεν μπορείς να κάνεις ότι και όποτε θέλεις. Υπόκειται σε περιορισμούς λόγω του ότι είσαι ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ και όχι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.

    Είναι μια σημαντική διαφορά και καλόν είναι όλοι όσοι προσπαθούν να κάνουν συγκρίσεις να το έχουν υπόψιν τους.

    Το ίδιο όπως και η Λεωφόρος με το ΟΑΚΑ. Σίγουρα το ΟΑΚΑ είναι 6άρι διαμέρισμα στα βόρεια προάστια , ενώ ή Λεωφόρος είναι ένα ευρύχωρο δυάρι στους Αμπελόκηπους. Η διαφορά είναι ότι το δεύτερο είναι ιδιοκτησία της ομάδας , ενώ στο πρώτο πληρώνει υψηλό ενοίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου