Βρείτε τα, απλά κι όμορφα



   Όποιος διαβάζει τα πράσινα ρεπορτάζ, αποκτά την εντύπωση ότι έχουμε να κάνουμε με διαπραγματεύσεις 2 διαφορετικών ομάδων. Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να πάρει κανείς θέση υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς (αν είναι ποτέ δυνατόν), είναι επίσης πολύ εύκολο να βρεθεί εκτός πραγματικότητας.

     Το θέμα του γηπέδου έχει τραβήξει πάρα πολύ, τα αρχικά χρονοδιαγράμματα έχουν πέσει προ πολλού έξω, και δεν ξέρω για σας αλλά εμένα έχει αρχίσει ήδη να μεγαλώνει στο νου μου η πιθανότητα να μην τα βρουν τελικά και να μπούμε σε καλοκαιρινές περιπέτειες.. Αν όλοι οι εμπλεκόμενοι κατανοούν το μέγεθος της ντροπής που επιφέρει μια τέτοια κατάληξη, ας ρίξουν νερό στο κρασί τους για να έχουμε αίσιο τέλος. 

     ΠΑΕ κι Ερασιτέχνης είναι το ίδιο σώμα γεμάτο πληγές, δεν είναι ανάγκη το ένα χέρι να τραβά το άλλο. Ειλικρινά, ελπίζω να είμαι εγώ υπερβολικός και καταστροφολόγος και να μην επαληθευτώ, μακάρι όλο αυτό να έχει τελειώσει σε 15 μέρες από τώρα. Επειδή όμως για Παναθηναϊκό μιλάμε, ποτέ μη λες ποτέ.

Υ.Γ.1) Και μόνο που χρησιμοποιείται ο όρος "διαπραγματεύσεις", λες και πάμε να κλείσουμε μεταγραφή, καταλαβαίνετε ότι η απόσταση δεν είναι τόσο μικρή όσο αφήνεται να εννοηθεί από τα ΜΜΕ.

Υ.Γ.2) Εδώ δεν επιτυγχάνεται ενδοοικογενειακή συνεννόηση για καθολική επιστροφή της Ομάδας στη φυσική της έδρα,  μην απορούμε που στράβωσε η ιστορία με τον Βοτανικό, με πολλούς περισσότερους εμπλεκόμενους..

Σχόλια

  1. Σήμερα Πρες πήρα τηλέφωνο τον Νοβα Σπορ Φμ και ρώτησα για την σύμβαση παραχώρησης της Λεωφόρου. Μου ανέφεραν ότι δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα. Το ίδιο λένε και από την Συμμαχία. Όμως ο πόλεμος των ανακοινώσεων μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη δείχνει ότι κάτι σοβαρό υφέρπει , που δεν βγαίνει προς τα έξω.

    Πάντως ο κόσμος έχει φτιαχτεί με την Λεωφόρο και την προοπτική η ομάδα να έχει την δική της έδρα στο κλουβί. Αν δεν συμφωνήσουν ΠΑΕ & Ερασιτέχνης και ο Παναθηναικός μείνει στο ΟΑΚΑ ο κόσμος θα ξενερώσει πολύ.

    Η ομάδα , όσο ποτέ χρειάζεται τη Λεωφόρο για να συνέλθει αγωνιστικά και οικονομικά. Πρέπει οι δύο πλευρές να κατανοήσουν την λογική του ότι σιγά σιγά η ομάδα αν δεν προστατευθεί σε αυτή την δύσκολη στιγμή θα απαξιωθεί. Η προστασία έχει ένα όνομα : Λεωφόρος.

    Αυτό πρέπει να έχουν ως σκοπό τα δύο εμπλεκόμενα μέρη και να αφήσουν εκτός συζητήσεων τα μικροσυμφέροντα τους. Για να μπορέσουμε να δούμε έναν εύρωστο Παναθηναικό πρέπει όλες οι Παναθηναϊκές δυνάμεις να βοηθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει πιθανότητα να παίξουμε στο ΟΑΚΑ . Από χθες κυκλοφορούν τα διαρκείας των συνδέσμων για την Λεωφόρο άλλωστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρειτε τα γιατι 150 χιλιαδες παναθηναικαρες του facebook μετα την επικυρωση της συμφωνιας , ναι μιλαω για αυτους που τους επιασε τωρα ξαφνικα ο πονος για τον ερασιτεχνη , ειναι ετοιμοι να ξεπουλησουν τα διαρκειας των ερασιτεχνικων τμηματων , να κανουν δωρεες στη μανα του λοχου και φυσικα να γραφτουν και μελη

    επισης ειμαι σιγουρος οτι αυτοι οι παναθηναικαρες παντα ειχαν στο μυαλο τους τον αο ειδικα την εποχη της ticket club τα εψελναν στο τζιγγερακο με την πρωτη ευκαιρια , ειμαι σιγουρος χιλια τα εκατο

    η δηθεν καψα τους για να αποδωσει η παε στον αο τα οφειλομενα , μετα την συμφωνια λοιπον ,θα μετουσιωθει σε οικονομικη ενισχυση με τους τροπους που ανεφερα ετσι ? γιατι η αγαπη ειναι αγαπη πως να το κανουμε , γαπανε η ανθρωπη τον αο σχεδον παθολογικα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. **αγαπανε οι ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου