Όλα τα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού είναι στημένα!



Με το 33ο πρωτάθλημα να είναι στην διασταύρωση Κηφισίας και Αλεξάνδρας και το γνωστό ποίημα της διαιτησίας να έχει πάρει από χθες το βράδυ πάλι φωτιά, είπα να κάτσω να δω πόσα καθαρά πρωταθλήματα έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια που αντιμετωπίζουμε τον γαύρο. Και το έκανα κοιτώντας τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Πρωταθλητή και του Γαύρου. Δηλαδή εκείνα που βρισκόντουσαν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του Ολυμπιακού κοινού.


Σας έχω ξαναγράψει πως όλοι μας πρέπει να γνωρίζουμε πως στο μυαλό των Ολυμπιακών (των περισσότερων για να μην γίνομαι και άδικος), η ομάδα τους δε γίνεται ποτέ να χάσει μια κούπα από τον Παναθηναϊκό επειδή ήταν χειρότεροι και ο Παναθηναϊκός καλύτερος. Μόνο ελέω της διαιτησίας ή ...UFO θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Και πράγματι το αποτέλεσμα που βγήκε είναι εκπληκτικό. Από την σαιζόν 2005-2006 που παίζουμε κάθε χρόνο στους τελικούς με τον γαύρο, ούτε μια χρονιά δεν έχουμε κατακτήσει στα ίσια το πρωτάθλημα και επειδή ήμασταν καλύτεροι. Ούτε μια! Έξι πρωταθλήματα και ούτε ένα καθαρό! Όλα με την εύνοια της διαιτησίας. Και μιλάμε για την περίοδο όπου κατακτήσαμε 3 ευρωπαϊκά! Απίστευτο; Μπα... ολυμπιακό!

Πάμε όμως να τα δούμε ένα-ένα...

Σαιζόν 2005-2006 και μετά από 4 χρόνια πάλι ανταμώνουμε με τον γαύρο σε τελικούς. Σκούπα 3-0 με πλεονέκτημα έδρας, αλλά ο Πρωταθλητής έχει άλλη άποψη.


Δίνοντας βάση στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν απο ηλίθιους (τα έχουμε πει αυτά ότι μόνο ηλίθιοι μπορεί να τα κάνουν, αλλά αυτοί δεν είναι μόνο πράσινοι και καλώς ή κακώς οι κόκκινοι έχουν κάνει πολύ χειρότερα σε όλα τα αθλήματα και πάντα με αβάντες), έκανε και ένα σχόλιο για το ματς, "αποκαλύπτοντας" στους αναγνώστες τους πως κέρδισε ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα.

"Και όταν γύρισε ο Θρύλος στο παρκέ για να γλυτώσει τον μηδενισμό,ο...Βορεάδης ανέλαβε με τα σφυρίγματα του να κάνει την ...απονομή στον Παναθηναϊκό"


Σαιζόν 2006-2007: Ο Παναθηναϊκός κατακτάει πάλι το πρωτάθλημα (αυτήν την φορά αναγκαστήκαμε να φτάσουμε σε πέμπτο ματς), αλλά ο Πρωταθλητής μιλάει για αίσχη, χτυπήματα γκρίζων λύκων και εν ψυχρώ εκτελέσεις. Το τελευταίο το ανέφεραν και σήμερα. Καμία πρωτοτυπία...



Σαιζόν 2007-2008: Ο Παναθηναϊκός ξανά μια από τα ίδια. Πρωταθλητής στον πέμπτο τελικό, αλλά ο Πρωταθλητής μιλάει για μεροληψίες και πράσινους διαιτητές. Δίνει όμως και μια υπόσχεση ότι του χρόνου θα νικάνε και τους διαιτητές...



Σαιζόν 2008-2009: Με μειονέκτημα έδρας για ακόμη μια χρονιά στεφόμαστε πρωταθλητές και ο... Πρωταθλητής αφιερώνει σε μια γωνίτσα δηλώσεις του Τσίλντρες που λέει ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε εναντίον οκτώ. Με λίγα λόγια ψεύτικες οι υποσχέσεις της εφημερίδας ότι θα νικούσανε και την διαιτησία.

Ίσως εκείνη η χρονιά να ήταν και η πρώτη που παραδέχθηκαν την ανωτερότητα μας αφού τους είχαμε κεράσει στο Ελληνικό, στο Βερολίνο και στο Σεφ με break. Για αυτό και αφιερώσανε μια μικρή αναφορά στο μπάσκετ.



Σαιζόν 2009-2010: Ο Παναθηναϊκός παίρνει την κούπα μέσα στο Σεφ και εκεί που μπουκώνεται ο Πρωταθλητής μπαίνει στην ζωή μας ο Γαύρος και μιλάει για οργανωμένο σχέδιο της παράγκας και ακόμη ένα κάλπικο πρωτάθλημα. Πρώτος καιρός που κυκλοφορούσε η εφημερίδα βλέπετε και έπρεπε να πάρουν με το μέρος τους όσα περισσότερα πρόβατα γινότανε από τον Πρωταθλητή που περιέργως δεν έκανε αναφορά σε διαιτησία.




Σαιζόν 2010-2011: Πρωτάθλημα πάλι με break. O "Πρωταθλητής" για δεύτερη σερί χρονιά τσιμουδιά για διαιτησίες. Ο Γαύρος όμως μίλησε για σκότωμα του μπάσκετ από κάφρους (τρεις μήνες πριν στο Καραϊσκάκη δεν είχαν βρει τους κάφρους) αλλά και τους γνωστούς γκρίζους. Γιατί όπως έχουμε πει, τα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι στημένα.




Το 2012 ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο του το πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) και η δικαίωση των γαύρικων φυλλάδων ήρθε. "Το πιο  αντρίκειο πρωτάθλημα", "Χούντα τέλος" και άλλα τέτοια ωραία. Βέβαια για να μην χαθεί και το βασικό συστατικό των γαύρων -λέγε με και προπαγάνδα-, η εφημερίδα Γαύρος μίλησε και για εχθρική διαιτησία στους τελικούς του 2012 όπου υπερνικήθηκε από τον Ολυμπιακό. Είπατε κάτι;

Συμπέρασμα: Σύμφωνα με τους γαύρους ο Παναθηναϊκός δεν πήρε ούτε ένα καθαρό πρωτάθλημα. Όλα στημένα και με την βοήθεια των διαιτητών. Άρα μην σας κάνουν εντύπωση τα σημερινά πρωτοσέλιδα που μιλάνε για εν ψυχρώ εκτελέσεις και ληστείες. Πάντα έτσι αντιμετώπιζαν και πάντα με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίζουν να το κάνουν.


ΥΣ: Θα μου πει κάποιος πως τα ίδια γράφουν και οι πράσινες φυλλάδες όταν ο Παναθηναϊκός χάνει από τον γαύρο. Θα συμφωνήσω. Μόνο που οι πωλήσεις τους τόσα χρόνια πιάνουν πάτο αφού ο κόσμος μας τους έχει γυρίσει την πλάτη. Την ίδια στιγμή που αυτές του γαύρου είναι στις πάνω-πάνω θέσεις. Και αυτό από μόνο του λέει πολλά...

Σχόλια

  1. Mωρε ποιος τους χεζει του πελατες; Εγω ενα πραγμα θελω απο εσας, μεθαυριο Τεταρτη να ειμαστε 1000 ατομα στο caravel, και οχι 300κατι οπως το απογευμα της Κυριακης, να τους εμψυχωσαμε ακομα περισσοτερο για το ΣΕΦ. Επισης σε περιπτωση που δεν γινει το 3-0 θελω την αλλη Κυριακη να φωναζουν και τα vip και τα golden tickets απο την αρχη ως το τελος που θα σηκωσουμε την κουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ειπες ολα.ΑΨΟΓΟΣ.και το υστερογραφο ολοσωστο...ολοι να το κανουμε share και like στο φατσοβιβλιο να ξεστραβωθουν οσα περισσοτερα προβατα μπορουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άσχετο αλλα δες τι ονόματα γράφανε για την ποδοσφαιρικη ομάδα τους οτι θα παιρναν..και μετα δεν τρώνε σανο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε μια άκρη έλεγε ο Λέτο μένει, αλλά αμέσως μετά υπόγραψε στην ομάδα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου