Να είμαστε ΜΑΓΚΕΣ!

Η ΦΩΝΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ


Ο πρώτος τελικός έμεινε πίσω και τώρα έρχεται ο δεύτερος στο Ο.Α.Κ.Α. Όλοι στο μπασκετικό τμήμα ζητάνε το αυτονόητο: Να αφήσουμε την ομάδα να κάνει την δουλειά της και να μην την επηρεάσουμε αρνητικά. Για μένα η στάση μας στο Ο.Α.Κ.Α είναι στοίχημα. Στοίχημα γιατί πιθανότατα θα έχουμε ακόμη έναν τελικό στο Ο.Α.Κ.Α και γιατί του χρόνου θα αγωνιζόμαστε στην Λεωφόρο. Στοίχημα που πρέπει να το κερδίσουμε και να αποτελέσει την απαρχή ώστε να κατανοήσουμε κάποια πραγματάκια.


Στο γήπεδο δεν έχουν θέση αυτοί που έρχονται για τα μπάχαλα ή αυτοί που βάζουν τα μπάχαλα και την μαλακία της στιγμής πάνω από το καλό του ίδιου του Συλλόγου. Δεν είναι κάποιος Παναθηναϊκός σωστός όταν πάει να κάνει την μανούρα κι ας γαμηθεί η ομάδα μας. Τέτοιοι τύποι πρέπει να αποβάλλονται από την κερκίδα. Μέχρι να ριζώσει καλά το τριφύλλι στο μυαλό τους.

Πρέπει οι παρόντες στο Ο.Α.Κ.Α να κατανοήσουν πως με μια κροτίδα, έναν δυναμίτη, μια φωτοβολίδα προς την μάπα του Σπανούλη δεν θα πετύχουν απολύτως τίποτα. Εκτός κι αν έχουν τόσο διαστροφικά μυαλά που θέλουν να πάνε να τραυματίσουν ή να σκοτώσουν. Τότε σε κάποια φάση κάτι μπορεί να πετύχουν. Αλλά θα πρέπει οι γύρω τους να καταλάβουν πως πρέπει να τους διώξουν γιατί πολύ απλά δεν θέλουν ο Παναθηναϊκός να προκαλεί την νίκη με άλλους τρόπους. Εμείς θέλουμε να έρθει το τσίρκο της Αμερικής και να το γαμήσουμε στα ίσια μέσα στο παρκέ. Και αν είμαστε χειρότεροι να χάσουμε.

Πρέπει να δεχθούμε ότι σε τέτοια ματς υπάρχει μια παραπάνω ένταση και είναι οι πάντες στην τσίτα. Να μπορούμε να συγκρατήσουμε τον εαυτό μας και σε τυχόν προκλήσεις από μεριάς των γαύρων να μην μπούμε στον πειρασμό να αδειάσουμε ό,τι έχουμε πάνω μας. Το μόνο που θα καταφέρουμε τότε είναι να παίξουμε το παιχνίδι των γαύρων, να κάνουν μπάχαλο τον αγώνα και να βγει ζημιωμένη η ομάδα μας.

Για τα λέϊζερ δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι. Αν υπάρχουν ακόμη άτομα που παίζουν με αυτό το πράγμα εν ώρα ματς, τότε δεν είμαι εγώ ο ειδικός για να τους φέρει στα λογικά τους.

Όλα αυτά τα λέω γιατί επιτέλους πρέπει να αλλάξουμε όλοι μας μυαλά. Μπας και σε κάποια φάση κιόλας ζήσουμε ξανά την πεμπτουσία τέτοιων αγώνων και μπορούμε να πηγαίνουμε στο εξοχικό και να έρχονται οι άλλοι στο Ο.Α.Κ.Α.

Ελπίζω να καταλαβαίνουν όλο και περισσότεροι πόσο άχρηστες είναι κροτίδες, οι δυναμίτες, οι φωτοβολίδες και όλα τα υπόλοιπα πολεμοφόδια σε αγώνες του Παναθηναϊκού μας.

Ελπίζω...

Κυριακή βράδυ μάγκες στην τσίτα και να βγάλουμε γούστα. Για την αρρώστια μας...

Σχόλια