Ανακοινώθηκε ο Μπαϊράμι


Για 3 χρόνια υπέγραψε συμβόλαιο ο 25χρονος Emir Bayrami.

Ποιος είναι και τα στατιστικά του δείτε τα εδώ.

Ελπίζω τα προσκείμενα Μ.Μ.Ε προς την Π.Α.Ε να μην μας τα πρήξουν με τίτλους αποθέωσης. Στο γήπεδο θα κριθεί και μακάρι να βγει λαχείο. Γιατί για λαχεία ψάχνουμε όσο κανείς δεν βάζει λεφτά στην ομάδα.

Σχόλια

  1. Για τα δεδομένα αυτού του Παναθηναικού με το μικρό μπάτζετ και κτλ είναι μια καλή κίνηση . Επειδή έχει τύχει να τον δώ τον παίχτη έχει καλή τεχνική ειναι σχετικά γρήγορος απλά δεν είναι τόσο σταθερός στην απόδοση του. Πάντως είναι καλό που η μεταγραφή του δεν έγινε σίριαλ και ήταν ομαλή .
    Εκ πρώτης όψεος δεν έχει καμία σχέση με τις μεταγραφές Βαρέλα - Φερέιρα τύπου Εσπάρθα - Πίντο-Καζιγιάμα - Κάιπερ - Βελάσκεζ - Φορναρόλι .. Βέβαια όλα θα φανούνε στο γήπεδο ..


    Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι ..ομαλά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις και οι αποχωρήσεις να είναι αυτές που πρέπει. Δηλαδή να μη φύγουνε παίχτες κλειδιά της ομάδας στο όνομα της οικονομίας..


    Η ομάδα του χρόνου πρέπει τουλάχιστον να έχει στόχο να πάρει ένα καλό Ευρωπαικό Εισητήριο και το Κύπελλο . Προφανώς δε μπορούμε να περιμένουμε θαύματα μετα τα περισινά αλλά πρέπει να δούμε ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ - ΠΛΑΝΟ ..στοιχεία που πέρισι δεν υπήρχαν στο ελάχιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου