Τελικώς... μείναμε και γλιτώσαμε την ξεφτίλα


Αφού έπεσε ο Ηρακλής στην δεύτερη κατηγορία, τελικώς την θέση του πήραμε ύστερα από σχετική ψηφοφορία που έγινε και έτσι γλιτώσαμε μια κατάμαυρη θέση για τον Σύλλογο και δεν θα... αξιωθούμε να δούμε την ομάδα στην δεύτερη κατηγορία.


Έχοντας ως δεδομένο πλέον ότι του χρόνου θα αγωνιζόμαστε στην πρώτη κατηγορία, πλέον πρέπει να φτιαχτεί ένα συγκεκριμένο πλάνο με ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Και αυτό πρέπει να γίνει τώρα και όχι να τρέχουμε πάλι τελευταία στιγμή. Να ορίσει ένα budget ο ερασιτέχνης και να βρεθούν -αν μπορούν να βρεθούν- χορηγοί που θα τρέξουν το τμήμα. Ώστε το σημερινό δώρο να μην πάει στα σκουπίδια και του χρόνου αγωνιζόμαστε πάλι για την παραμονή μας.

Αν και ορθώς μείναμε στην κατηγορία αφού δε γίνεται πάντα ο Παναθηναϊκός να είναι ο μαλάκας και να κοιτάει να μην έχει χρέη, η παραμονή δεν κερδήθηκε μέσα στο γήπεδο και αυτό για μένα αποτελεί ένα δείγμα κατάντιας. Τέλος πάντων...

ΥΣ: Του χρόνου φαντάζομαι θα αγωνιζόμαστε από την αρχή στην Κυψέλη και δεν θα βολοδέρνουμε δεξιά και αριστερά...

Σχόλια

  1. Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη ελπίζω μόνο να μην επαληθευθεί το τρίτο κομμάτι της παροιμίας. Την πρώτη φορά την γλιτώσαμε μέσω των μπαράζ, την δεύτερη μέσω της απόφασης αυτής πλέον τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Δυστυχώς το 1,5 εκατομμύριο που χρωστάει ο σύλλογος σε παίκτες αποτελεί τροχοπέδη και απο ότι διάβαζα ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με χορηγούς αλλά όλοι σκαλώνουν στο θέμα του χρέους. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί Σταθοκωστόπουλοι που όταν είχε αναλάβει το 2002 ξεχρέωσε τα παλαιότερα χρέη.
    Υ.Γ. Μπήκε Ιούνιος και ακόμα να υπογραφεί η σύμβαση ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη.Πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει ο ανάλογος προγραμματισμός και για τα υπόλοιπα τμήματα και θα φτάσουμε σε ένα σημείο να τρέχουμε μήνα Αύγουστο για να κλείσουνε τα ρόστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Αν η εφεση του Ηρακλη ειχε εκδικαστει νωρις και δεν περιμεναμε να μπει Ιουνιος, θα ειχε υποβιβαστει εξ αρχης και εμεις θα σωζαμε την κατηγορια μες στο γηπεδο και όχι "στα χαρτια" αφου ημασταν καλυτεροι απο Μιλωνα. Σε πρωτο βαθμο ο Ηρακλης ειχε καταδικαστει, αν θυμαμαι καλα, απο τον Σεπτεμβριο... Ακους εκει 130.000.000€ χρεος ομαδα βολει!!! ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ!!! 5,5 φορες το χρεος της δικης μαςΠΑΕ!!!...

    2)Πολυ βεβαιος εισαι για Α1 του χρονου. Μη ξεχνας ότι πρεπει να παρουμε αδειοδοτηση πρωτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου