Δε πήραμε άδεια για την Ευρώπη !!

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι δυστυχώς δεν αδειοδοτηθήκαμε για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι η UEFA δέχθηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ.
Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο φάκελός μας είναι πλήρης και επαρκής και για το λόγο αυτό θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League προσφεύγοντας άμεσα στο CAS.


Σχόλιο :

 Δυστυχώς η μη αδειοδότηση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την επιτροπή Financial Fair Play επιβεβαιώνει τους φόβους πως το πλάνο δεν είναι βιώσιμο .. Και αυτό επιβεβαιώθηκε και από έναν ανεξάρτητο όργανο - θεσμό και όχι μόνο απο την ΕΠΟ του Μαρινάκη.. Καιρός λοιπόν να καταλάβουμε οτι χρειάζεται ένας σοβαρός επενδυτής στην ομάδα για να βγούμε από το αδιέξοδο..

Σχόλια

  1. με 28 εκατ χρεη δεν ερχεται επενδυτης αλλωστε δεν ταιριαζει αυτο το μοντελο στον παναθηναικο.Ο παναθηναικος χρειαζεται πολυμετοχικοτητα με συμμετοχη λαικης βασης για να αναστηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κυριότερο είναι το δεύτερο κομμάτι του σχολίου ότι ακόμα καιi η αρμόδια επιτροπή της UEFA δεν μας δίνει την άδεια. Το ότι η ΕΠΟ δεν τρέφει φιλικά αισθήματα προς εμάς είναι γνωστό,αλλά εάν τα στοιχεία που είχαν κατατεθεί ήταν πειστικά δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου