Ανακοινώθηκαν Παππάς και Γιάνκοβιτς


Για 3 χρόνια υπέγραψαν οι Γιάνκοβιτς και Παπάς και αποτελούν τις πρώτες μας μεταγραφές για την νέα σαιζόν. Πολύ δυνατές κινήσεις. Μακάρι να αποδειχθούν και χρυσές και να αποτελούν τους στυλοβάτες της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έγιναν:


Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Μετά την επιτυχημένη μεταβατική χρονιά που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας, ξεκινάμε και χτίζουμε τον Παναθηναϊκό της επόμενης πενταετίας που κυρίως θα στηρίζεται σε Ελληνόπουλα πρώτης γραμμής. Ως εκ τούτου θα ήταν αδύνατο να μην ενδιαφερθούμε για τον Νίκο και τον Βλάντο. Τους καλωσορίζω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και τους εύχομαι να πανηγυρίσουμε μαζί αμέτρητες κούπες.

Βλαδίμηρος ΓιάνκοβιτςΟ τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και η συμπεριφορά του απέναντί μου με κέρδισαν και δεν μου άφησαν περιθώρια ώστε να σκεφτώ περισσότερο. Με έπεισε ότι πιστεύει και ποντάρει στις δυνατότητές μου. Με δεδομένο ότι ήμουν επιλογή του προέδρου και του προπονητή, θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Πλέον είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας κι αυτό με κάνει ευτυχισμένο σε συνδυασμό με το ότι θα είμαι συμπαίκτης του Δημήτρη Διαμαντίδη, η παρουσία του οποίου αποτελεί το… κερασάκι στην τούρτα στην απόφασή μου. Αυτή την ώρα τα πολλά λόγια είναι περιττά, προτιμώ να μιλήσω στο γήπεδο. Θέλω να πω όμως ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Πανιώνιο και ειδικά στον κ. Ηλία Λιανό ο οποίος με στήριξε και μου έδωσε ευκαιρίες στην καριέρα μου. Χωρίς αυτόν δεν θα τα κατάφερνα να φτάσω σ’ αυτό το σημείο. Ο κ. Λιανός όπως και ο κόσμος του Πανιωνίου θα βρίσκονται πάντα στην καρδιά μου, γιατί μου στάθηκαν σαν οικογένεια. Το μυαλό μου όμως πλέον βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και στο πως θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Νίκος Παππάς: Το να γίνεσαι μέλος της κορυφαίας ομάδας αναμφισβήτητα σου προκαλεί έντονο συναίσθημα χαράς. Ταυτόχρονα όμως σε φορτώνει με τεράστια ευθύνη και το γνωρίζω καλά. Δεν μπορώ όμως να κρύψω ότι ήταν όνειρο ζωής για μένα να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να κατακτήσω τίτλους μ’ αυτή την ομάδα. Έχω τη θέληση ν’ ανταποκριθώ στη μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου και υπόσχομαι ότι καθημερινά θα δουλεύω σκληρά ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα, τον πρόεδρο και τον προπονητή κατά κύριο λόγο ενώ ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο για να δουλέψω με τους συμπαίκτες μου. Τώρα δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για δουλειά.

Σχόλια