Σε ευχαριστούμε ρε μάγκα!



Μέσα σε αυτά τα χρόνια, τόσες χαρές τόσες κούπες τόσες Παναθηναϊκές στιγμές.

Πραγματικά ό,τι και να πούμε είναι λίγο για τον μεγάλο Κώστα Τσαρτσαρή.

Πλέον θα αποτελεί και αυτός μια ιστορική μορφή για τον Σύλλογο και θα μνημονεύεται τα επόμενα χρόνια από όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον δούμε να φορά το τριφύλλι στο στήθος.

Επόμενη στάση του, η άκρη του πάγκου μαζί με τον Φράγκι. Ελπίζουμε...

Σχόλια

  1. Ότι και να πούμε είναι λίγο για τον Τσαρτσαρή που βοήθησε τα μέγιστα αυτά τα 11 χρόνια που φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι.Και εγώ ευελπιστώ ότι θα βρεθεί ένα ανάλογο διοικητικό πόστο για τον Κώστα όπως έγινε με τον Αλβέρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωσταρα εισαι τρισμεγιστος, σε αγαπαμε και δε θα σε ξεχασουμε ποτε! Αλλον ενα χρονο τον ειχες ανετα ρε μαγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρομερός αθλητής και άνθρωπος . Απο τα καλύτερα παιδιά .. ! Και είχε πολύ μπάσκετ μέσα του.. Δεν είχε τα σωματικά προσοντα το φοβερο άλμα ή το φοβερο σουτ.. είχε όμως πλαστικές κινήσεις τσαγάνο και ηταν πάντα εκεί στα δύσκολα του! Τιμή του που έμεινε πέρυσι .. Να είναι παντα καλά σε οτι και να κάνει από εδώ και πέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κώστας είναι ένας γαμάτος άνθρωπος και γαμάτος Παναθηναϊκός . Όποιος έχει μιλήσει μαζί του face to face το ξέρει πολύ καλά . Ο Κώστας είχε έρθει πρόσφατα και στον Κεντρικό σύνδεσμο και όλοι μείναμε άναυδοι με την αφοπλιστική του ειλικρίνια και τον εξαίρετο χαρακτήρα του .
    Έχει ρίξει και χυλόπιτα στο σιχαμερό σωματείο του Πειραιά , πριν κάποια χρόνια .
    Γιατί είναι οπαδός του Παναθηναϊκού .


    Κώστα Τσαρτσαρή είσαι ένας θρύλος του μπασκετικού Παναθηναϊκού . Θα το καταλάβεις την Κυριακή
    στην φιέστα στο ΟΑΚΑ ( όλοι εισιτήριο τα έσοδα πάνε με πρωτοβουλία της ΚΑΕ-οπαδών στον Ερασιτέχνη , δηλαδή μιλάμε για μεγάλη ανάσα ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλο θα ητανε τετοιοι υπερκουπατοι παιχτες να παρουν ποστο στην καε οπως ο αλβερτης λχ για να μεταδωσουν στα νεα παιδια το πνευμα του πρωταθλητη

    να ναι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου