Μην αδικείς τον εαυτό σου

ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ, ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.


Με αφορμή τα όσα έγιναν το τελευταίο 24ωρο και τα όσα πιθανότατα επακολουθήσουν, θα ήθελα να εκφέρω την άποψη μου κι ας γνωρίζω πως δεν θα ήταν αυτή που θα άρμοζε σε Παναθηναϊκό site.


Καταρχάς να υπενθυμίσω πως έχω την άποψη μου για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και είναι συγκεκριμένη -και σχεδόν απόλυτη- πριν μπει στην ζωή μας η πολυμετοχικότητα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρει την Παναθηναϊκή τρέλα του πατέρα και του θείου του και δρα πολλές φορές  αυθόρμητα. Αυτό δεν το θεωρώ κακό ως χαρακτηριστικό. Το αντίθετο μάλιστα. Απλά ο αυθορμητισμός πάντα ήταν και πηγή λαθών. Και όταν μπερδεύεται με τον φανατισμό τότε η μπάλα μπορεί να πάει μακριά. Αυτός είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και δεν μου κάνουν εντύπωση -εκτός απο ελάχιστες περιπτώσεις- τα όσα λέει και κάνει.

Υπάρχουν πολλοί που είτε θα τον αποθέωσαν, είτε θα τον έκραξαν μετά τα όσα έχουν ακουστεί και γίνει τις τελευταίες ώρες. Εγώ ανήκω σε αυτούς που διαχωρίζουν την συμπεριφορά του.

Γουστάρω άπειρα ο πρόεδρος της ομάδας μου να δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο και να παθιάζεται με αυτήν όπως ο κάθε οπαδός. Γουστάρω τρελά που τον βλέπω να ακολουθεί την ομάδα σε εσωτερικό και εξωτερικό. Γούσταρα τρελά όπως πανηγύρισε με τον Γκιστ την τάπα του δεύτερου. Γιατί όλα αυτά θα τα έκανε ο καθένας μας που παθιάζεται με τον Σύλλογο.

Δεν γουστάρω όμως τα ντου σε αποδυτήρια και τους προπηλακισμούς σε διαιτητές. Δεν λέω να έρθει ο άλλος μέσα στο σπίτι σου, να σε γαμάει και να του στέλνεις κρασιά και dvd, αλλά δεν μου αρέσει και το άλλο άκρο. Τέτοιες ενέργειες δεν πρεσβεύει ο Σύλλογος και δεν τις αντιπροσωπεύει το τριφύλλι. Αυτά είναι για τον Μαρινάκη που και τα κάνει και κανείς δεν τον ακουμπάει. Γιατί ο γαύρος πάντα έτσι έπαιρνε τα αποτελέσματα όταν δεν μπορούσε και έτσι θα κάνει όσο τον "κυβερνάνε" τα ίδια μυαλά. Δεν μπορώ να κάνω μόκο όταν κάτι δεν με εκφράζει. Και θα μου ποιος είσαι εσύ. Οκ, αλλά έτσι είναι για μένα. Και δεν μου αρέσει γιατί όταν ο βγαίνει ο Δημήτρης και αποκαλεί τον γαύρο "σύλλογο της βρωμιάς", εξαφανίζεται η αλήθεια αυτής της ατάκας από άλλες λάθος ενέργειες του από όλους τους καλοθελητές που λειτουργούν σαν παρθένες όταν γίνεται κάτι μεμπτό από άλλη απόχρωση πλην της κόκκινης.

Θεωρώ πως με αυτά τα ντου ο Δημήτρης αδικεί τον εαυτό του. Αυτό. Και πιστεύω ότι το καταλαβαίνει και ο ίδιος.

Για ποιο λόγο να μην γίνεται αναφορά για την εξαφάνιση των Αγγελόπουλων όταν ο Γιαννακόπουλος ζητούσε να περάσουν από ντόπινηκ και οι 2 ομάδες εξ ολοκλήρου; Γιατί ορθώς το ανέφερε σήμερα στην ανακοίνωση του. Αλλά χάνεται η ουσία από τα άλλα περιττά που ανέφερε και λαϊκίζουν.

Τέλος πάντων. Δεν είναι αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με αυτά που λέω. Είναι το πως βλέπει ο καθένας την όλη φάση.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αυτήν την στιγμή ο μόνος που βάζει χοντρά λεφτά στην ομάδα όταν όλοι οι υπόλοιποι έχουν λακίσει. Και για αυτό θέλω να αλλάξει μυαλά. Για να μην καεί μόνος του. Και για αυτό χαίρομαι στο παρακάτω μέρος της ανακοίνωσης του και τον θέλω σωστό με τα όλα του δίπλα στον Σύλλογο..

"Επίσης, η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να υποχωρήσει στη δεδομένη επιθυμία τους για αποχώρηση όλων των ισχυρών προέδρων του Παναθηναϊκού, με σκοπό να παίζουν μόνοι τους."

Γιατί αυτό το εκλαμβάνω ως υπόσχεση...

ΥΣ: Ότι δρα αυθόρμητα δεν σημαίνει πως δεν έχει και συγκεκριμένα σχέδια στο μυαλό του. Και δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι ένα από αυτά έχει να κάνει με την Π.Α.Ε.

Σχόλια

  1. Ακριβώς.
    Απλά θα ήθελα και πιο χύμα ανακοινώσεις. Σα σύλλογος έχουμε μια πρεμούρα στη διπλωματία όταν πρέπει να κράξουμε κάποιον και δε λέμε αυτά που τους χρειάζονται. Μια χαρά ευκαιρία είναι το τουμπεκί των καλογραιών περί ντόπας και ανοικτής πρόσκλησης ελέγχου και η εμφάνισή τους όταν ήταν να κράξουν τον Γιαννακόπουλο. Εκεί θέλουν χτύπημα με σωστή ανακοίνωση χωρίς πολλά πολλά. Τις ευκαιρίες θα του τις δώσουν οι βλάκες, γιατί σα γνήσιοι τρόμπες δε μπορούν να φυλαχτούν από τη βλακεία τους. Αρκεί ο Δημήτρης να τις αρπάξει και να μελετήσει πώς να αντιδράσει.


    υγ: Τον βλάκα δεν τον κάνει μόνο η βλακεία του, αλλά η πεποίθησή του ότι δεν είναι βλάκας. Γι' αυτό ο Γιαννακόπουλος μπορεί να τους γλεντήσει από παντού σε βάθος χρόνου. Μπορεί να τους εκμεταλλευτεί κάνοντάς τους να παίζουν το παιχνίδι του. Αρκεί να κάτσει σε μια καρέκλα να φτιάξει κανά πλάνο πριν βάλει τα πόδια και το στόμα του να τρέχουν πριν δουλέψει το μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απολύτως με το συγκεκριμένο άρθρο. Μην ξεχνάμε άλλωστε και την ενδοοικογενειακή κόντρα του Δημήτρη και του Θανάση τον Δεκέμβριο πριν το ματς με την Φενερμπαχτσέ με αφορμή την οφειλή που είχε ο Μπατίστ προς την εφορία και την ολιγόλεπτη συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για αλλη μια φορα συμφωνω απολυτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσείς να ντρέπεστε για το blog σας

    πρώτα θέμα ο ορισμός της ψευδολογίας του ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Καίσαρη που
    διχάζει τον Παναθηναϊκό για να ευημερούν τα γαυροαφεντικά του .
    και λίγα θέματα πιο κάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ γαι αυτο΄ςυ που βρίζει ο Καίσαρης .
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    και εσύ panathinaikos press τους έχεις στα green blogs . μαζί με το άλλο blog των υμνητών του τουλούμπα το αλ σαουντ και της πριγκίπισας νούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε ευχαριστουμε φιλε...δεν ειμαστε αυτοι που θα μετρησουν τα γενια του σπανου γιατι απλα δεν υπαρχουν γενια αλλα το καθε μπλοκ σχολιαζει καποια θεματα αλλοτε καλοπροαιρετα και αλλοτε κακοπροαιρετα...κριτικη κανουμε με τα οποια λαθη μας...το νοημα που ανεβασαμε ομως ορισμενα απο αυτα που εγραψε ο καισαρης για ολους τους συνδεσμους τα επιασες λαθος...και ο σκοπος ηταν μηπως κανουν αυτοι που εχουμε πλουσιο φωτορεπορταζ παρακατω οπως λες την πρωτη κινηση για μειωση της συνεισφορας...οσο για τη ντροπη ασε να ντρεπονται αυτοι που εφεραν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ εδω και οχι εμεις που εναγωνιως αυτη τη στιγμη ψαχνουμε να βρουμε 70 ευρω που μας λειπουν για να παρουμε το διαρκειας μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το καλυτερο θα ηταν αν σε ενοχλουσε κατι να κανεις μια ερωτηση στα σχολια του αρθρου μας γιατι το γραφουμε αυτο που γραφουμε και αν δεν εμενες ικανοποιημενος να μας ντουφεκιζες.Μεχρι ομως καποιος να κριθει ενοχος ισχυει το τεκμηριο της αθωοτητας...καλημερα και το βραδυ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σας έδωσα μια φορά "κλικ" δεν ξανακάνω το ίδιο σφάλμα .
    θες να λέγεσαι Παναθηναϊκό ιστολόγιο και ανεβάζεις άρθρο του γαύρου Καίσαρη
    ένας τύπου ευεργετημένου από τον Κρόκους που σε κάθε ευκαιρία σπιλώνει τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο προσπαθώντας να τον ενοχοποιήσει με ευθύνες .
    το άρθρο είναι ο ορισμός της προπαγάνδας .
    και εσύ αντί να το κράξεις ( όπως ο press με το άρθρο του νικολογιάννη )
    το αναδημοσίευεσες , σαν να συμφωνείς .

    άλλη φορά αναδημοσίευσε και άρθρο του δημοσθένη του καρμοίρη και του
    αποδυτηριάκια .
    σα δε ντρέπεστε .
    στηρίξτε τον Παναθηναϊκό μια φορά .
    τον Παναθηναϊκό τον έφερε εδώ ο Βαρδινογιάννης και επί πολυμετοχικότητας όπως και πριν είχε την πλειοψηφία μετοχών πριν παρκάρει .
    αυτά και τέλος δε το συνεχίζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και με ενα κλικ εσυ εκρινες ολο το ποιον μας...αυτοι που μας γνωριζουν προσωπικα ξερουν το ποιον μας απο τοτε που ειχαμε το panathinaikospanathinaikospa...οπως και αυτοι που εχουν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ αισθηματα μας εστειλαν στο email μας για ποιο λογο το σηκωσαμε αυτο και τους απαντησαμε...εσυ το μονο που εκανες ηταν να μας κριτικαρεις και μαλιστα οχι face to face αλλα σε ενα μπλοκ αλλο που δεν θα εχει καν την ορεξη να μας βλεπει και ζηταμε και συγγνωμη press...κρατα τα κλικ σου για αλλα μπλοκ που ειναι ευαρεστα στα ματια σου...η αληθεια ειναι παντα πικρη και ποναει...και το κοβω και εγω εδω τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου