Πρωτάθλημα μέσα στο Παλέ!


Αν και μπήκαμε μουδιασμένα και βρεθήκαμε να κυνηγάμε τον γαύρο στο σκορ, το 11-0 σερί στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά σε ομάδα και κόσμο. Για ακόμη ένα ματς η άμυνα μας έσπαζε κόκαλα και οι γαύροι απλά ψαχνόντουσαν για το πως θα μπορούσαν να επιχειρήσουν σουτ από κοντά χωρίς να φάνε τάπα από Γκιστ και Λασμέ.



Το ποιοι έπαιξαν καλά ή όχι ποσώς με ενδιαφέρει. Όσοι αγωνίστηκαν έβγαζαν και πάθος και μαχητικότητα και ικανότητα. Ό,τι θέλουμε να βλέπουμε δηλαδή στους παίκτες μας που φοράνε το τριφύλλι.

Τώρα πάμε Σεφ να την δούμε αλλιώς και να τους πάρουμε σκούπα με 3-0 και να στεφθούμε ξανά πρωταθλητές μέσα στην έδρα τους. Αν και έχουμε πάρει πρωτάθλημα με μπόλικους τρόπους απέναντι στον γαύρο, το 3-0 με μειονέκτημα είναι κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει. Οπότε μόνο και μόνο αυτό δίνει στον τρίτο τελικό μια ξεχωριστή σημασία. Αν δεν κερδίσουμε, το Ο.Α.Κ.Α δεν φεύγει. Εδώ είναι και περιμένει.

Highlight απο σήμερα δεν ήταν η τάπα του Γκιστ στον Λο που του προκάλεσε ψυχολογικά, αλλά η επόμενη επίθεση του γαύρου που έβγαινε ο Πρίντεζης -αν θυμάμαι καλά- στην αντεπίθεση και αντί να μπουκάρει για lay up ή κάρφωμα, χέστηκε και έκοψε ταχύτητα για να μην φάει κι αυτός το ταψί του.


Επειδή οι γαύροι μιλάνε για την διαιτησία... καταρχάς δεν είναι κάτι καινούργιο. Έχουμε πει πως ο γαύρος δεν χάνει ποτέ επειδή μπορεί να είναι χειρότερος. Ποτέ! Και επειδή αυτό θέλουν να πιστεύουν δεν θα τους χαλάσουμε το χατήρι. Αλλά ρε μάγκες, έχετε πετύχει στους 2 τελικούς σύνολο 103 πόντους. Δηλαδή τι στο καλό περιμένετε να πάρετε;


Ο κόσμος κομπλέ. Μακάρι και οι 2-3 κροτίδες που πέσανε να σταματήσουν κι αυτές. Δεν προσφέρουν τίποτα όπως είδατε. Το μόνο που μπορεί να προσφέρουν είναι κάποιο ατύχημα. Όπως πχ με τον τυπά που είχε την φαεινή ιδέα να πετάξει την κροτίδα μέσα στο πλήθος.


Σχετικά με τον Γιαννακόπουλο και το ντου που γράφτηκε από τους διαιτητές ότι έγινε στο ημίχρονο. Πραγματικά ξέρετε την άποψη μου για αυτά και πως δεν με εκφράζουν καθόλου. Ούτε εμένα, ούτε και τον Σύλλογο, Ντροπή είναι. Ασχέτως τι σφυρίζανε στο πρώτο ημίχρονο οι διαιτητές. Δεν θεωρώ αυτές τις κινήσεις νορμάλ και ούτε μου αρέσει να τις επικροτώ, ούτε και να τις περνάω στο ντούκου.

Σχόλια

  1. Όπως είχε γράψει και ο Μπατίσταρος, όταν βλέπουμε ότι συγκεντρώνεστε στη διαιτησία, τότε ξέρουμε ότι σας τελειώνουμε.

    Άλλο ένα ξεβράκωμα στους καθαρούς από ντόπα πελάτες μένει, χωρίς τις επιθετικές μ.λακίες μας και μετά ρε Δημητράκη βγες και δήλωσε ό,τι γουστάρεις και πήδα τους από παντού.


    υγ: ο άλλος ο μπουχέσας, εκείνος που τινάζει το χέρι σαν πιθήκι και πανηγυρίζει όπως τραβάει την αλυσίδα με το καζανάκι, έχει συγγένεια με τον 10μέρες? Ωραία τάπα από το στεφάνι ρε μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι θέλουν αυτοί οι λεχρίτες οι καταστροφείς του αθλητισμού τα γαυροειδή .

    Μαστίγιο και καρότο τους πάει ο ΔΓ .

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΕΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ .

    Του χρόνου θα το πάρουμε με Σκορδίλη έτσι για την κουλτούρα .

    ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΑ Π.ΤΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προβλεπω στο σεφ σκηνες 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου