Εκεί στην Sportday πρέπει να αφήνει πολύ χρήμα ο Βαγγέλας


Σε καθημερινή βάση πλέον εδώ και καιρό η εφημερίδα Παραπολιτικά του Β.Μαρινάκη "διακοσμεί" με ολοσέλιδη διαφήμιση το οπισθόφυλλο της Sportday.


Φαντάζομαι θα αφήνει κάμποσο παραδάκι στην εφημερίδα της Καλλιθέας ο ευεργέτης του ελληνικού αθλητισμού και ύποπτος από την ελληνική δικαιοσύνη για κάποια αδικήματα. Όσο να ναι την συντηρεί όταν διαφημίζεται καθημερινά σε εμπορικό σημείο της νο1 σε πωλήσεις αθλητικής εφημερίδας.

Φαντάζομαι επίσης να καταλαβαίνετε πως ποτέ δεν πρόκειται να ασκηθεί κριτική σοβαρή προς το πρόσωπο του από την εφημερίδα αυτή και πως ποτέ δεν θα δημοσιευθεί κάποια αρνητική είδηση για τον εν λόγω ευεργέτη.

ΥΣ: Sportday: Η εφημερίδα που την επομένη του ντέρμπι της ντροπής στο Φάληρο αποθέωνε το ήθος του Βαλβέρδε και εξαφάνιζε κλοπές, ντου και... αλκοολικά λόγια.

Σχόλια

  1. Λογικό είναι αφού πρόκειται για εφημερίδα του γαύρου. Δλδ για το φως τον γαύρο και τον πρωκταθλητή θα τα λεγες αυτά;
    Οι ωφελημένοι απ`τις παράγκες της τελευταίας 15ετίας θα πρέπει να στήσουν άγαλμα στη sportday γιατί αυτή κι ο sportfm υπήρξαν το προπύργιο τους. Δεν πιστεύω ότι θα είχαν καταφέρει να περάσουν τόσο ανώδυνα τέτοια σκάνδαλα αν δεν είχαν τους ψευτο-αντικειμενικούς να μιλάνε για διαφορές κλάσης και παικτών, για τους γκουμο-μπασινάδες και τα τσουκου τσουκου μπολ του ΠαναθηναΙκού, για "επενδυτές" και μη, να κάνουν αβαβα τη ριζούπολη, να μιλάνε για τις διαφορές μπατζετ όταν ο θρύλος έπαιρνε πούλους με το χιλιόμετρο στην ευρώπη, να υποβαθμίζουν την διαιτησία "γιατί οι μεγάλες ομάδες δεν δικαιούνται να μιλάνε" κλπ κλπ. Τι να πρωτουθυμηθεί κανείς. Και το έργο απλά συνεχίζεται.
    Πιστεύω ότι πια ο περισσότερος κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι, αλλά όχι όλοι. Αν υπάρχει ακόμα έστω ένας Παναθηναϊκός που τους διαβάζει πρέπει να του κόψουμε τα χέρια εμείς οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακαρι να υπηρχε μονο ενας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μη ξεχασουμε και τον τουλουμπα που εκραζε και καλα το συγκροτημα της καλλιθεας αλλα μολις βολευτηκε με εκπομπουλα το βουλωσε , αλλωστε τι ειναι η αξιοπρεπεια και τα παντελονια μπροστα στην ευκαιρια να κανεις σοφεροπροπαγανδα εσυ και το παρεακι (μεθυσμενοι , γυναικωτοι , και λοιπα σκουπιδια ) σε σταθμο με υψηλη ακροαματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου