Quiz: Ποιο αόρατο χέρι δεν αφήνει να υπογραφεί η σύμβαση για την Λεωφόρο;



Διάβασα τα ρεπορτάζ των δύο μεγαλύτερων Παναθηναϊκών ενημερωτικών sites (Πράσινα Νέα και Leoforos) σχετικά με την σύμβαση που ακόμη να υπογραφεί για την Λεωφόρο μεταξύ ερασιτέχνη και παε και πραγματικά και τα δύο κείμενα αντί να με διαφωτίσουν με μπέρδεψαν. Αερολογίες στο έπακρον και ουσία μηδέν. Αναφέρουν πως κάποιος για κάποιο λόγο βάζει εμπόδια στην υπογραφή της σύμβασης και πως αυτός ο κάποιος δεν είναι ούτε ο Μακρόπουλος, ούτε ο Αλαφούζος. Και πως στο ΔΣ του ερασιτέχνη γκρινιάζουν με την καθυστέρηση αυτή γιατί δεν μπορούν να προγραμματίσουν τα οικονομικά τους για την νέα σαιζόν.

Οπότε αν κατάλαβε κανείς σας ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να υπογραφεί η σύμβαση και όλο καθυστερεί ας το πει και σε μένα γιατί τα εν λόγω sites δεν βοήθησαν καθόλου...

Σχόλια

  1. Από όσα διάβασα και κάποια τηλέφωνα που έκανα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς , όλοι λένε ότι το θέμα είναι τυπικό. Άρα μάλλον σύντομα θα κλείσει. Από την άλλη μεριά , ο τίτλος που έβαλες σημαίνει ότι κάτι ξέρεις παραπάνω. Τότε , το καλύτερο θα είναι να μας αναφέρεις ποιος δημιουργεί τα προβλήματα στην υπογραφή του συμφωνητικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείς να μου χρεώσεις Γιώργο λανθασμένη διατύπωση στον τίτλο του άρθρο. Δεν γνωρίζω κάτι πάνω στο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου