Oι οργανωμένοι Βασίλη μου...

Εφημερίδα Live Sport


Επειδή πολύς πόνος έπεσε με την συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στην Θύρα 13 και επειδή  είναι ό,τι πιο απλό να υπάρχει να προπαγανδίζει κάποιος από μια εφημερίδα, να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα στον Βασιλάκη τον Βέργη που τόσο κόπτεται για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό.


Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού δεν συνδιοικούν και δεν θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια ποτέ δεν θέλανε. Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού έχουν βγει μπροστά γιατί δεν ανέχθηκαν την σμίκρυνση στην οποία υποβάλλεται ο Σύλλογος στα τελευταία χρόνια του Τζίγγερ, στην καταστροφή  με την οποία απειλείται τα τελευταία δύο χρόνια και το πάρτι που κάνουν οι πρόεδροι του γαύρου κατά της ομάδας μας με σκοπό την εξαθλίωση και την εξόντωση της.

Οι οργανωμένοι υπάρχουν για να προστατεύουν τα ήθη του Συλλόγου και είναι ό,τι πιο ρομαντικό υπάρχει μέσα σε αυτόν.

Αν εσύ θες να πιστεύεις ότι οι οργανωμένοι θέλουν να συνδιοικήσουν ώστε να βρεις θέματα να γράφεις και να κράζεις "μαγκιά" σου. Αλλά ελπίζω να μην θεωρείς τον εαυτό σου και σοβαρό άτομο που σε διαβάζουν σοβαρά άτομα. Ημιμαθή σχετικά με τα ζητήματα του Παναθηναϊκού ίσως. Και αυτό εκμεταλλεύεσαι. 

Σχόλια

  1. θυμαμαι προσφατα τον λυσσαλεο πολεμο στον φερειρα που ειχε βαλει σκοπο της ζωης του να τον διωξει
    τι εκανε αυτος τοτε δεν συνδιοικουσε ? το δικο του δεν περασε στο τελος ?



    το εχουμε νιωσει καλα στο πετσι στον Παναθηναικο πως ειναι να διοικειται απο αρδακια και απο πρωτοσελιδα
    αν θελουν να κανουν καποιοι κουμαντο σε μια ομαδα περα απο τον προεδρο και μετοχους αυτοι ειναι οι δημοσιογραφοι που εχουν αποψη για τα παντα και λεει ο καθενας τους το χοντρο και το μακρυ του αναλογα τα συμφεροντα , εξου και τα χιλιαδες δημοσιογραφικα σαιτ που ξεφυτρωσαν και ηρθα να παρουν τη θεση των ηδη δεκαδων αθλητικων εφημεριδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πππππππππ20/5/13 1:26 μ.μ.

    η ΘΥΡΑ 13 βλακα αρδ αναγκαζεται να κανει τη δουλεια του δημοσιογραφου κ οχι να συνδιοικησει επειδη εσεις δεν εχετε τα αντερα να κανετε τις σωστες ερωτησεις.επρεπε να παει στον κεντρικο επιτελους για να ακουστουν οι σωστες ερωτησεις;;;;;;βλακα.κλειστην κ αυτη την κωλοφυλλαδα μπας κ ησυχασουμε κ απο σενα.....καλο οαεδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι οργανωμένοι ξέρεις που .. χοροπηδάνε Βασιλάκη ε ;


    Άντε καλή ανεργία μπομπολοπαίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου