O Παναθηναϊκός του 2013-2014. Θα πετύχει;



Με αρκετά δεδομένα (θετικά ή αρνητικά) ξεκινάει η νέα σαιζόν για τον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον με περισσότερα από ότι πέρυσι. Με προπονητή τον Αναστασίου, με τον Σαραβάκο ως συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, με το budget να ξεπερνάει μετά βίας τα 10.000.000 ευρώ (αλλά στην ουσία για μεταγραφές κτλ να μην ξεπερνάει τα 7.000.000 ευρώ), με τεχνικό διευθυντή τον γαύρο Νταμπίζα, με πρόεδρο τον Αλαφούζο και δεξί του χέρι τον γαύρο Παναγόπουλο. Το μόνο που μπορεί να είναι αίνιγμα είναι η κατάληξη με την Α.Μ.Κ αλλά και εκεί τα πράγματα είναι λίγο-πολύ δεδομένα με την αποχή να είναι μεγαλύτερη από την συμμετοχή.


Το ερώτημα πλέον είναι ένα. Αν θα πετύχει ο Παναθηναϊκός της νέας σαιζόν. Βέβαια πρέπει ο καθένας να έχει ξεκάθαρο στο μυαλό του τι θεωρεί επιτυχία. Πχ εγώ μιλάει για επιτυχημένη απόλυτα σαιζόν όταν η ομάδα έχει κατακτήσει το νταμπλ και έχει κάνει και ευρωπαϊκή πορεία. Αλλά κάπου εδώ μπαίνει ο παράγοντας ρεαλισμός και ο πήχης μοιραία κατεβαίνει. Οπότε εκεί γίνεται υποκειμενικό τι είναι επιτυχία για τον Παναθηναϊκό του 2013 (και όχι για το όνομα του Συλλόγου).

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα δείξει ένα φρέσκο πρόσωπο και πως το πείραμα με το φθηνό ρόστερ θα βγάλει θετικά στοιχεία. Μου άρεσαν αυτά που άκουσα από Αναστασίου-Σαραβάκο. Μακάρι να πέσω μέσα, αν και πρέπει να συνυπολογίζουμε πάντα και εξωγενείς παράγοντες που εύκολα μπορεί να τινάξουν τα πάντα στον αέρα.

Αναγκαστικά πάμε με χαμηλά το κεφάλι και όπου μας βγάλει. Από την στιγμή που δεν έχουμε τύπους να θέλουν να επενδύσουν στην ομάδα βάζοντας λεφτά και παίρνοντας την ΠΑΕ, έτσι θα πορευτούμε.

Μεγάλο στοίχημα για μένα η Λεωφόρος και ο τρόπος που θα την χρησημοποιήσει ο κόσμος. Γυρίζουμε για να έχουμε καυτή έδρα και όχι για να τα μπουρδελιάσουμε με την πρώτη ευκαιρία.

Σχόλια

  1. Πρώτα Πρες , το πιο σημαντικό , είναι η ομάδα να περάσει το κατώφλι της Λεωφόρου. Να γίνει αυτό χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις.

    Η φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού είχε πολλούς ποιοτικούς παίκτες που καλόν είναι να κρατηθούν , όπως ο Χαμπίμπ Σο , ο Σισσοκό , ο Ζεκά , ο Βιτόλο , ο Φιγκερόα , ο Μαυρίας , ο αναγεννημένος Σειταρίδης και ο Τοτσε με τον Καρνέζη.

    Του χρόνου, αν κρατηθούν αυτοί οι παίκτες , συνάμα με την προσθήκη κάποιων αξιόλογων νέων παικτών , με έδρα την Λεωφόρο και με την βοήθεια του κόσμου , πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλύτερα. Θα συναγωνιστεί στα ίσια τον ΟΣΦΠ.

    Το πρόβλημα θα είναι η διαιτησία , η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα. Νομίζω ότι θα περιορίσουμε τον Ολυμπιακό , θα βοηθήσουν σε αυτό και οι υπόλοιπες ομάδες. Η εμπειρία της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης θα είναι διδακτική για όλους.

    Η τελευταία παράγραφος της ανάρτησης σου είναι η πλέον σημαντικότερη. Χρειάζεται ο κόσμος να κάνει υπομονή και να πιστεύει σθεναρά ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Δεν γίνεται να πας αμέσως από την φασολάδα στο ψητό κρέας. Θέλει χρόνο και περίσσεια υπομονής. Ας οπλιστούμε με αυτά (πίστη και υπομονή) και σιγά σιγά θα έρθουν και τα υπόλοιπα (τίτλοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπρώχνονται να χωρέσουνε οι διοικητικοί αγωνιστκοί παράγοντες... Αυτό από μόνο του λέει πολλά.. Όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει.. Και λείπει και ο τεχνικός διευθυντής ο Νταμπίζας ο άφαντος ήρωας της νέας ομάδας δε χώρεσε μάλλον στη φωτό..

    Από την άλλη καλύτερη τέτοια φωτογραφία παρά Καζιγιάμα Χοκίν Καιπερ Φορναρόλι Βελάσκεζ..και το κακό συναπάντημα

    Έρχονται λεει και βαριές και δύσκολες ερωτήσεις από τους αγνούς απέναντι στον ΓΙάννη .. Για συζήτηση μεταξύ φίλων την κόβω.. Είπαμε κριτικάρουμε.. και καλά τον Μάη.. Που χαθήκατε ρε ψιχούλες ? ..


    Καλή τύχη στο αγωνιστικό τμήμα και στο τμήμα των ακαδημιών του Σαμαρά ..
    Αλαφουζο Παναγόπουλοι Νταμπίζα το γρηγορότερο μακρία από τον Παναθηναικό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλαφούζος πριν την συνέντευξη θα βρίσκεται στον Κεντρικό . Ξέρεις στην περιοχή των Αμπελοκήπων που κάποιοι έχουν μαντσουρώσει όλους τους τοίχους με τριφύλλια ( οι αγνοί ξέρεις ) για να περνάνε κάτι ΨΕΥΤΕΣ για την δουλειά τους πχ ή για καμιά βόλτα , και να χαίρονται σαν τραγιά .
    Οι πόρτες είναι ανοιχτές , για να ασκήσεις ... κριτική στον Αλαφούζο ( γελάω ) .
    Αλλά κλασικά εσύ από τον καναπέ θα ακούσεις και μετά στο κριτικάρεις στο internet , αυτούς που θα παρατήσουν δουλειές και οικογένειας ( έχουν και οικογένειες οι πρεζάκηδες βλέπεις ) για να ακούσεις εσύ και άλλοι τόσοι ομοιοί σου , τον Αλαφούζο να λαλάει .


    ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ .


    αγνός13 ( στο φορουμ μην διαβάζεις μόνο όσο "θες" αλλά και άλλα θέματα για τον Παναθηναϊκό , ίσως μάθεις και τίποτα μικρέ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ έλεγες εδώ πέρα οτι περιμένατε τον Μάιο γιατι τα είχατε συμφωνήσει έτσι ..Και τώρα του κάνετε και συνεντεύξεις . . Εγώ από τη πλευρά μου τη γνώμη μου την λέω . Πρέπει να την πω στο αρχηγείο σας ? Δηλαδή μόνο έτσι μετράει ? .. Να σαι καλά που σε πέτυχα.. μου φτιάχνεις τη μέρα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.Δεν είμαι από αυτούς που αποφασίζουνε ( και ούτε έχω τα @@ τους για να το κάνω και το λεω ευθαρσώς ) .

    2.Και η συνέντευξη σε πείραξε ; Αλλεργία έχεις ; Θα απαντηθούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από τον ίδιο το ΣΤΟΜΑ του Αλαφούζου, όλα όσα σκέφτονται τα 3.000.000 Παναθηναϊκοί . Τραβάς ζόρια και με αυτό ; Μην την ακούσεις στην τελική. Εκτός και έχεις δει πολλούς προέδρους μεγάθους Αλαφούζο , να μιλάμε με τον κόσμο και να μην κρύβονται παρά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έχει κάνει .

    3.Δεν σου είπα να την πεις στην ηγεσία του Φορέα την άποψή σου ( λέμε τώρα ) , αλλά στον ίδιο τον Αλαφούζο αλλά εσύ κλασικά ΚΑΝΑΠΕ αραλίκι και κριτική
    ( διαδικτυακή ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι θα πάω στον Αλαφούζο και αυτός θα κάτσει.. να με ακούσει χαχα.. ρε τι γίνεται .

    Ο Αλαφούζος καναλάρχης είναι και έχει έρωτα με το γυαλί γι αυτό το κάνει..

    Ναι θα τα πει όλα όταν μιλήσει με τους οργανωμένους.. Μου φτάνουνε οι 40505585 συνεντεύξεις του που έχω ακούσει . Αν περιμένεις εσύ να βγάλεις συμπεράσματα από την μια από τις χιλιάδες καθημερινές επικοινωνιακές φανφάρες του Αλαφούζου .. κούνια που σε κούναγε.. Δε σκοπεύω να την ακούσω αλλά θέλοντας και μια θα την διαβάσω κάπου αφού οι ΑθανασοΒασιλαράδες θα έχουνε γεμίσει όλα τα Μ.Μ.Ε για την προεδράρα που μίλησε στον λαό σαν πραγματικός οπαδός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θα πω ότι θα μπορούσε κάλλιστα να αρνηθεί βρίσκοντας μια όποια δικαιολογία , πχ έχω δουλείες και δεν συμμαζεύεται .

    Οι 367486343268 συνεντεύξεις έχουν γίνει σε αρδ . Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά . Αν όχι , it's your problem . Ναι ναι δεν σκοπεύεις να την ακούσεις . Έλα ντάξει σε πιστέψαμε ρε . Χαχαχαχα .

    Επίσης δεν είναι απόλυτο να διαβάσεις καν τι θα ειπωθεί . Αφού έχεις μια άποψη και μας έχεις ζαλίσει φρύδια όλη την χρονιά άλλωστε . Πάντως το επιχείρημα "θα την διαβάσω κάπου αφού οι ΑθανασοΒασιλαράδες θα έχουνε γεμίσει όλα τα Μ.Μ.Ε " , είναι ΤΡΑΓΙΚΟ .

    Δηλαδή διαβάζεις τους δημοσιογράφους που βρίζεις στα sites ; Ωραίος τους δίνεις και τα περιβόητα κλικς . Ζημιά μεγάλη τους κάνεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου