Higghlights:Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 84-61, 29/5/2013



*Αναμενόμενο το 1-0, με άνετη νίκη 84-61 επί του Πανιώνιου. Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι Διαμαντίδης και Κάρι σημειώνοντας 11 και 14 πόντους αντίστοιχα.

*Ο κόσμος περισσότερος από το ματς με τον Ίκαρο, αλλά και πάλι μόνο τόσοι; Η ώρα δεν βόλευε αλλά σίγουρα μαζευόμασταν και περισσότεροι ρε μάγκες.

*Ο Κάρι πολύ καλός. Μακάρι να βγει λαχείο.

*Ο Μπόγρης που βρήκε τόσο τσαμπουκά; Ή μάλλον ποιος τον έχασε και τον βρήκε αυτός; Άντε πά κάνε κάνα tweet στην Έλλη.

*Δημήτρη Γιαννακόπουλε, ορθώς ζητάς περισσότερο κόσμο στο κλειστό αλλά μην τρέφουμε κι αυταπάτες. Ποτέ δεν μαζεύαμε περισσότερο κόσμο σε τέτοια ματς. Αυτό που μπορείς να κάνεις; Πίεσε ώστε του χρόνου τα ματς μας να μην είναι σε τόσο αντιεμπορικές ώρες.

Σχόλια

  1. Eξαιρετικός Κάρι.. για μια ακόμα φορά.. Μακάρι να τον είχαμε από την αρχή της σεζόν.. Mιλάμε για μεγάλο λαβράκι ! Απίστευτη ευστοχία στα τρίποντα και πολύ μυαλομένο και ήρεμο παιχνίδι στην οργανωση επιθεσεων..Θυμίζει Ντρου στα καλά του όσον αφορά την ευστοχία..!

    Σε αντιθεση ο Γκουιν.. πολύ δύσκολα θα μπει στο κλίμα της ομάδας.. μου φαίνεται αρκετά ατσούμπαλος παίχτης..και όχι έξυπνος..και πιστεύω τελικά θα περάσει και δε θα ακουμπήσει..Γιατι ειδικά το μυαλό είναι πρωτεύων..στοιχείο των παικτών που ανέκαθεν είχαμε στο μπάσκετ και " πιάνανε " στην ομάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου