"Captain" George αν είχατε κάνει καλό στον Παναθηναϊκό, ο κόσμος δεν θα σας έκραζε...

ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ;



Με πολύ ενδιαφέρον διάβασα τις ατάκες που πέταξε στην εφημερίδα Live Sport (!!, την εφημερίδα που οι νοσταλγοί κατατάσσουν στις Βγενοπουλικές) ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Δεν χρειάζεται φαντάζομαι σε κάθε μου ανάρτηση να συστήνομαι και να λέω πόσο αντιπαθούσα την συγκεκριμένη ιδιοκτησία. Για αυτό θα μιλήσω πρώτα για μένα.


Δεν μου έμαθε κανείς Γιώργο Βαρδινογιάννη να σε βρίζω στα 10 μου. Μόνος μου το έμαθα και όποτε μου δινόταν η ευκαιρία έκραζα τον τρόπο που διοικούσες. Κανένας οργανωμένος δεν με πήρε από το χέρι και μου είπε "να κακό πράγμα ο κύριος αυτός". Μόνος μου πήρα πρέφα ότι εσύ και η οικογένεια σου κάνατε κακό στην ομάδα και λειτουργούσατε ως τροχοπέδη για την ανάπτυξη του Συλλόγου. Μόνος μου κατάλαβα ότι μαζί σας δεν θα δω τον Παναθηναϊκό να μεγαλουργεί.

Πως να πιστέψω σε εσάς; Ή μάλλον πως να πιστέψει όλος ο Παναθηναϊκός κόσμος στην οικογένεια σου και στο πρόσωπο σου;

Τι έκανες όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό;

Τι σόι καπετάνιος ήσουν; Του γλυκού νερού ίσως. Γιατί στην πρώτη χοντρή φουρτούνα στην λαίλαπα Κόκκαλη εσύ πήγες για ψάρεμα και κυνήγι. Την έκανες από τον Παναθηναϊκό. Και στα @@ μου αν αυτό στο υπέδειξε ο Βαρδής για να βγει μπροστά ο γιος του.

Τι κάνατε εσείς σαν οικογένεια; Αφήνατε τον Κόκκαλη να μας γαμάει με όλους τους πούστικους τρόπους και να ξεφτιλίζει το όνομα του Συλλόγου. Πως γίνεται λοιπόν να ντρέπεσαι και να πονάς για την ομάδα μόνο σήμερα; Δεν πόναγες στην Ριζούπολη; Δεν πόναγες με τον Ευθυμιάδη; Δεν πόναγες στα Γιάννινα; Δεν πόναγες στην Τούμπα; Δεν πόναγες στην Πάτρα; Δεν πόναγες σε κάθε πιθανή και απίθανη έδρα που μας έβρισκαν τα κοράκια και μας εκτελούσαν εν ψυχρώ; Ή τότε ο πόνος γινόταν κατανόηση επειδή διοικούσε η οικογένεια σου; Τα είχατε κάνει πλακάκια με τον πράκτορα και τον αφήνατε να μαραίνει το τριφύλλι.

Πως γίνεται ο κόσμος να πιστεύει ότι θα πηγαίνατε την ομάδα ψηλά όταν το 1996 και το 2003 αντί να δώσετε μια σπρωξιά να πάμε να χτυπήσουμε ευρωπαϊκό τίτλο (ειδικά το 2003) εσείς διώχνατε τους παίκτες ή δεν κάνατε απολύτως τίποτα;

Αν κάνατε καλό στον Σύλλογο ο κόσμος ποτέ δεν θα ζητούσε τον Παύλο Γιαννακόπουλο να αναλάβει την ΠΑΕ, ποτέ δεν θα μαζευόντουσαν 40.000 κόσμος για να διαδηλώσει εναντίον σας, ποτέ δεν θα σας έβριζαν στο γήπεδο. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Και όλα αυτά συνέβησαν γιατί δεν κάνατε καλό στον Παναθηναϊκό.

Για αυτό τώρα πάρτε και την Παιανία και ξεκινήστε συναυλίες για τον Νίνο και αφήστε να πονάμε εμείς πραγματικά τον Παναθηναϊκό.


ΥΣ: Και πάλι για να τα λέμε ωραία και καλά. Βρισιές σε νεκρούς, καρκίνοι και προς την Μαριάννα Βαρδινογιάννη πάντα με βρίσκανε ενάντια και δεν τα φώναζα.

Σχόλια

  1. ως και στο υστερογραφο συμφωνω...ευγε αδερφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο αδερφε ! τερμα στα τσιφλικια εντος παναθηναικου
    πουλαει και τρελα τωρα ο απιθανος , υπαρχει πλεον κανενας που δεν τους εχει καταλαβει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγνωστος Χ29/5/13 6:01 μ.μ.

    Ποιον ευθυμιάδη ρε παλίκαρε; αυτόν που έδωσε πεντακάθαρο πέναλτυ και χιμήξατε μέσα στο γήπεδο και τον χτυπούσατε;
    Και τι περίμενες να κάνει να ξαναμπεί ο καπετάνιος με κανένα κουμπούρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πέναλτι ήταν το πρόβλημα ή ότι σας έβαζε με όλους τους τρόπους στην περιοχή, σας άφησε με 11 ενώ έπρεπε να παίζετε με 9 και τα οφσάιντ στα 2 μέτρα και βάλε κάνανε πάρτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγνωστος Χ30/5/13 8:25 μ.μ.

    Την περιοχή που έμπαινε άνετα Βενετίδης και Τζόρτζεβιτς;;;
    Κι ακόμα κι ετσι να είναι αυτό δικαιολογεί την συμπεριφορά που είχατε όλοι εναντίον ενος διαιτητή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Evriviadhs Takakhs7/10/14 6:54 μ.μ.

    Απλά ο Ευθυμιάδης πλήρωσε και για τους άλλους που μας έσφαζαν είδη μια 7ετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου