Διέψευσε και περιμένουμε.



Ο Βγενόπουλος διέψευσε στο Gazzetta το δημοσίευμα της Sportday περί οριστικής αποχής του από τον Παναθηναϊκό και δήλωσε άγνοια για το θέμα αυτό.


Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Βγενόπουλος και προσωπικά ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Η οριστική κρίση και για αυτόν έφτασε και δεν αναβάλλεται. Ο Αλαφούζος δήλωσε ότι αναλαμβάνει και υπογράφει ό,τι ζητούσε πέρυσι ο Βγενόπουλος από τον Τζίγγερ για την ΓΗΠΕΛ και εμείς με την σειρά μας περιμένουμε τον Βγενόπουλο να βάλει τα εκατομμύρια που έλεγε και -ουσιαστικά- να πάρει την Π.Α.Ε.

Να συμμετάσχει απλά με το ποσοστό του στην Α.Μ.Κ δεν μου λέει τίποτα και θα είναι σαν να δούλευε τον κόσμο της ομάδας. Μόλις υπογράψει ο Αλαφούζος, να κάνει αυτό που υποσχέθηκε.

Αν δεν το κάνει, τότε και η Θύρα 13 (όπως δήλωσαν τα παιδιά στην ραδιοφωνική εκπομπή την Παρασκευή) θα έχει την αντίστοιχη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του. Και ας χαλάει αυτό που γράφω τους αυλικούς της οικογένειας Βαρδινογιάννη που θέλανε με το ζόρι να ρίξουν στην 13 την στάμπα των υπάλληλων του Βγενόπουλου.

Κρίνεται ο Βγενόπουλος αυτές τις μέρες και η ιστορία θα τον γράψει όπως και να χει με την όποια συμπεριφορά επιδείξει.


ΥΣ: Μπορεί να έφαγε οικονομικά στραπάτσα ή να μην έχει συμπαίκτες. Όμως και η Π.Α.Ε πλέον αγοράζεται με πολύ λιγότερα.

ΥΣ2: Απαιτήσεις έχεις από αυτούς που στις δημιουργούν και τους πιστεύεις λίγο ή πολύ.

Σχόλια

  1. Aκόμα κρίνεται ο Βγενόπουλος.. ? Τώρα κρίνεται ο Βγενόπουλος ? Τόσο καιρό δε τον κατάλαβες ?

    Ούτε ο Πάππας της Ρώμης τέτοιο αλάθητο.. Και αυτό που λένε οι αυλικοι και οι υπάλληλοι του Βγενόπουλου οτι έβαζε στις αυξήσεις λεφτά.. ξεχνάνε βέβαια να πούνε οτι από το 2010 και έπειτα .. στις αυξήσεις βάζει.. 100... - 200 χιλιάρικα και άν..

    Αντε να περιμένουμε να κάνει την ανατροπή .. και να βάλει και φέτος τα 150.000 για να πάρουμε τον Μπόρεκ και τον Λόλεκ..εκτόξευση που λέγανε και οι εφημερίδες του..


    Το τι γλύψιμο έχει πέσει .. από μερικούς μερικούς ούτε ο Δούναβης δε το ξεπλένει..οτι και να κάνουνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Ρέθυμνο20/5/13 10:03 μ.μ.

    Πες τα χρυσόστομε. Άντε, γιατί πολύ τον χαδέψαμε τον κύριο Ανδρέα. Σκουρίάσαν οι σκαλωσιές, περιμένοντας την εκτόξευση από τον μικρό αμπράμοβιτς!

    Το κακό είναι ότι θα επανέλθει με τη λήξη της ΑΜΚ και των μεταγραφών για να μας ξαναεκτοξεύσει, με τις ορδές των πιστών του να αλαλάζουν από αγαλίαση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pres, ο Αλαφουζ ΕΙΠΕ, δεν υπεγραψε τιποτα... Ο Βγενο αυτο που πρεπει να κανει ειναι να φτιαξει ενα χαρτι με νομικη ισχυ που να καταγραφει με επισημο τροπο την αναληψη ολων των ευθυνων που ενδεχεται να προκυψουν απο τη διπλη αναπλαση και να το παει στον Αλαφουζο να το υπογραψει, ενημερωνοντας παραλληλα για την κινηση του αυτη τον κοσμο... Και μετα θα δουμε τι θα γινει...


    ΥΓ1. Αυτο το χαρτι θα μπορουσαμε να το φτιαξουμε και εγω και εσυ, μεσω δικηγορου βεβαια, και να το παμε στον Αλαφουζο...
    ΥΓ2. Οταν γινεται μια προταση ή προσφορα δε σημαινει οτι ισχυει επ απειρον. Η τελευταια φορα που ακουστηκε απο τον ιδιο επισημα αυτη η προταση ηταν πριν ενα χρονο τουλαχιστον...
    ΥΓ3. Οπως και να εχει πρεπει να βγει και να μιλησει ο ιδιος στον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Graz καλημέρες. Δεν θυμάμαι να είχε βάλει χρονικό περιορισμό ο Βγενόπουλος όσον αφορά τις υπογραφές για την ΓΗΠΕΛ. Αν και του αρέσει να βάζει. Οπότε...


    Το χαρτί θα υπογραφεί. Αν δεν το κάνει ο ίδιος ο Βγενόπουλος από όσο γνωρίζω θα το κάνουν από την 13 ώστε να μην μείνει κανένα περιθώριο σε αυτήν την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου