Ο αντιπαναθηναϊκός Νταμπίζας ήρθε στον Παναθηναϊκό!



Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2012 μπήκε σε μια νέα περίοδο, σε μια νέα φάση της ιστορίας του. Στηρίχθηκε στον κόσμο του και εφάρμοσε την λαϊκή βάση, ώστε να υπάρχει πλέον μια διοίκηση βασισμένη στον απλό κόσμο του Συλλόγου που θα πρεσβεύει και θα αντιπροσωπεύει τα ήθη του τριφυλιού.


Από τότε έχουμε δει να ορίζεται με το έτσι θέλω ως αντιπρόεδρος ένας τύπος που δεν ψηφίστηκε από τον κόσμο που συμμετείχε στην λαϊκή βάση και έναν πρόεδρο που έγραψε στα παπάρια του τον κόσμο και τα ήθη του Συλλόγου. Έτσι χωρίς να τον νοιάζει η ρομαντικότητα που -τάχα μου- ο ίδιος διαφημίζει πως κατέχει, έφερε στην ομάδα έναν τύπο που έφτιαξε όνομα με την παράγκα του Κόκκαλη, που λύσαγε μια ζωή στα ματς με την ομάδα μας, που δήλωνε αντιπαναθηναϊκός στις εφημερίδες και που ποτέ του δεν είχε καμία σχέση με τον Σύλλογο.

Αυτός ο τυπάς ήρθε στην ομάδα, θα τρέξει τις μεταγραφές στο εσωτερικό και θα έχει κομβικό ρόλο στην νέα σαιζόν. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου και όχι του κόσμου του. Έστω και αυτού του λίγου που έβαλε τα χρήματα του. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός του γαύρου Παναγόπουλου και όχι του κάθε απλού Παναθηναϊκού.

Για να μην μπερδευόμαστε...

Σχόλια

  1. πρόεδρος ένας πρώην συνεταιρος του Μαρινάκη, με συμβουλο ένα πρώην κολλητο του Μαρινάκη, με αντιπρόεδρο έναν γνωστό (πρώην;) Ολυμπιακό [με ποινικές ευθύνες (ΕΡΤ)..], και τεχνικό διευθυντή έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού!....


    μήπως μας περικυκλώσανε εκ των έσω;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο βοηθός του Μίτσελ στον Ολυμπιακό δεν είναι ο Βίκτορ Σάντσεθ , που αν δεν κάνω λάθος , ήταν βασικός παίκτης του Παναθηναϊκού την περίοδο 2006-2007;

    Ξεσηκώθηκε κανείς στον Ολυμπιακό; Ο καθείς έρχεται σε μία θέση με βάση τις περγαμηνές του και τις γνώσεις του , για να αποδείξει ότι είναι καλός. Ο κ. Νταμπίζας που έχει θητεύσει στην Αγγλία , ξέρει καλά την αγγλική γλώσσα και τις εκεί γνώσεις περί ποδοσφαίρου , αν αποδειχθεί μάπα , θα φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dimpaogate139/5/13 3:25 μ.μ.

    Έλα ρε αδερφέ τώρα . Καμία σχέση .


    Ο Αληταράς ο Νταμπίζας έχει πανηγυρίσει πρωταθλήματα που εκλέπηκαν από τον Κρόκους εις βάρος του Παναθηναϊκού . Είναι αυτός που έχει δηλώσει αντι-παναθηναϊκός και πώς γουστάρει τρελά τον κόσμο του Ολυμπιλαγού . Είναι αυτός που χτυπιόταν όταν έτρωγε τα γκολ η ΑΕΛ επί Σισέ για κάμποση ώρα .


    Καμία σχέση με το σαπάκι τον Βίκτορ . Εμετικά άστοχη η πρόσληψη Νταμπιζόπουστα αλλά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΜΗΝ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίταξε φίλε Dimpaogate13 , η άποψή μου είναι αιρετική αλλά την εξέφρασα. Σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου , που είναι καλοδεχούμενες.

    Δεν υπάρχουν παίκτες της ομάδας μας την τελευταία 15 χρόνια που να έχουν κάνει πέραν που Παναθηναϊκού σημαντική διεθνή καριέρα. Τουλάχιστον έτσι εγώ θυμάμαι. Τώρα κάνει καριέρα στην Αγγλία , ο Καραγκούνης και ο Σαμαράς ( λόγω πατέρα) και ενδεχομένως στο απώτερο μέλλον να αναλάβουν πόστα στην ομάδα μας.

    Ο ρόλος του Τεχνικού Διευθυντή δεν έχει να κάνει με τον ρόλο του προπονητή ή του μάνατζερ των αποδυτηρίων ώστε να μαζεύει τους παίκτες. Ο ρόλος του είναι κυρίως να έρχεται σε επαφή με τους ατζέντηδες των ξένων παικτών να συλλέγει πληροφορίες και να προτείνει κατάλληλους παίκτες προς αξιοποίηση.

    Πρέπει να ξέρει καλά αγγλικά και δευτερευόντως να έχει γνωριμίες με διάφορους διεθνείς παράγοντες.

    Προφανώς στα νιάτα του, ο Νταμπίζας ήταν αντί-Παναθηναικός , κολλητήρι του κ. Κόκκαλη και παίκτης του ΟΣΦΠ. Από την άλλη μεριά , έπαιξε 5 χρόνια μπάλα υψηλού επιπέδου στην Νιούκαστλ της Αγγλίας , επομένως ξέρει καλά όσα σου περιέγραψα παραπάνω.

    Ελπίζω , να είναι σωστή η επιλογή του κ. Αλαφούζου και να δουλέψει για την ομάδα γιατί πλέον έχει μεγαλώσει και το συμφέρον του από κάθε πλευράς είναι στον Παναθηναϊκό.

    Οι επιλογές της διοίκησης πρέπει να είναι αξιοκρατικές και σοβαρές ώστε με την συνδρομή των θεατών μας , την σεζόν που έρχεται , να γίνουμε πάλι ανταγωνιστές του ΟΣΦΠ.

    Από εκεί και πέρα συμμερίζομαι απόλυτα την ανησυχία του κόσμου για τις όποιες επιλογές της διοίκησης , γιατί ως είπαμε παραπάνω ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει φτάσει στα όριά του. Διοικητικά λάθη δεν επιτρέπονται , έτσι και αλλιώς το μπάτζετ θα είναι σχετικά χαμηλά , επομένως ο κ. Αλαφούζος θα πρέπει ευφυώς σκεπτόμενος να επιλέξει τους καταλληλότερους ως συνεργάτες του στην προσπάθεια ανύψωσης της ομάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλοριζικος ο μοναδικος τεχνικος διευθυντης στην Ελλαδα,δεν υπαρχη αλλος και πεσαμε στην αγκαλια του Νταμπιζα.Ετσι οπως παμε δεν ειναι μακρια η μερα που ακουραστος εκτελεστης πεναλτι εβερ-τζορτζεβιτς- θα ειναι κοντα μας και στα επισημα του Αποστολος Νικολαιδης .Λογικα και τα πρωτα ψωνια πρεπει να τα κανουμε απο τους τζορτζεβιτς -νινιαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου