Ένα πρωτοσέλιδο για τον Μαρινάκη πότε θα βγάλετε;



Πολύ εύστοχο το σημερινό πρωτοσέλιδο της Πράσινης. Ως η μοναδική εφημερίδα πράσινης αποχρώσεως στην αγορά είναι υποχρεωμένη να μην σιωπά στα όσα κωμικοτραγικά συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν ως άμεση συνέπεια την σταδιακή απαξίωση της ομάδας μας.


Ο Μώραλης όμως -όπως και ο Σαρρής- είναι ακόμη ένα πιόνι του γαύρικου συστήματος που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και τον Μώραλη και τον Σαρρή κάποιος τους όρισε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Το ερώτημα λοιπόν είναι πότε η ΠΡΑΣΙΝΗ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα "αφιερώσουν" ένα πρωτοσέλιδο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Γιατί αυτός διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτός αποτελεί συνέχεια της παράγκας του Κόκκαλη, αυτός έχει ξεφτιλίσει κάθε έννοια δικαίου στο άθλημα.

Και επειδή έκανε κάποιες επισημάνσεις η ΠΡΑΣΙΝΗ...



...να κάνουμε και εμείς άλλη μια. Πότε επιτέλους θα κληθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη ο Β.Μαρινάκης για τα αδικήματα που είχε χαρακτηριστεί ως ύποπτος πριν δύο καλοκαίρια. Πότε...;


ΥΣ: Το παράδοξο με τον Μαρινάκη: Ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ και ο νυν ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τον έχουν αποθεώσει κατά καιρούς. Απλά...

Σχόλια