Τους παρακαλάει...



Δεν ξέρω αν ακούσατε τις δηλώσεις των Αγγελόπουλων μετά τον τελικό της Euroleague αλλά η ατάκα του Γιώργου Αγγελόπουλου και η παράκληση προς τον κόσμο της ομάδας του ήταν όλα τα λεφτά.


Την ώρα που μιλούσε ο αδερφός του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέταξε την ατάκα "να υποδεχτεί ο κόσμος την ομάδα, όπως της αρμόζει".

Τώρα γιατί το είπε αυτό μόνο εκείνος ξέρει. Μήπως φοβάται πως δεν θα μαζευτεί κόσμος στο αεροδρόμιο; Ή ότι πάλι μέχρι τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό θα παίζουν με 1.000 άτομα στις κερκίδες και ακόμη και με μας μετά βίας θα κάνουν sold out;

Ό,τι μπορεί κάνει ο άνθρωπος. Ντροπή δεν είναι να ξεκινήσει και τα παρακαλητά.


ΥΣ: Επειδή μου αρέσει να διαχωρίζω κάποια πράγματα, φαντάζομαι βλέπετε όλη την χαώδη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους Αγγελόπουλους και τον Βαγγέλα και πόσο μαγκιά θα είναι να τα βρουν με τον Γιαννακόπουλο και να πάνε το μπάσκετ ένα βήμα παραπέρα και εντός των συνόρων.

Σχόλια

  1. υγ. σιγά τη διαφορά. Μια φορά μούλος για πάντα μούλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πππππππππ13/5/13 5:24 μ.μ.

    ρε θε κ τα λες;ποιοι ηταν προεδροι περσι οταν σου σπασανε το πουλμαν;ποιοι ηταν προεδροι οταν κανανε τις καφριλες κ τελειωσε το παιχνιδι ξημερωματα;κ ακομα παραδειγματα πολλα.ειδες να ζητησουν καμια συγνωμη;ισα ισα που μας ελεγαν για προβοκατσια.μη γραφετε ο,τι να ναι.θες κ να συνεργαστουμε κιολας για το καλο του αθληματος.ξυπνατε λιγο,εχουμε πολεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου