Ένα ευχαριστώ στον Ολυμπιακό και ένα παρακαλώ στον Δημήτρη



Περιττό είναι να πω πως χθες σπάστηκα με το ευρωπαϊκό που πήρε ο γαύρος. Όπως είχα γράψει και πέρυσι δεν έχω την ανάγκη να το παίζω soft Παναθηναϊκός και υπεράνω. Σε κάθε ματς που αγωνίζεται ο γαύρος με οποιαδήποτε ομάδα και σε οποιαδήποτε περίσταση είμαι εναντίον του. Δεν χαίρομαι με καμία νίκη του και πάντα θέλω να χάνει. Γιατί υποστηρίζω το πράσινο και ο γαύρος είναι το κόκκινο.


 Όμως με την νίκη του χθες επί της Ρεάλ, κράτησε ζωντανό το όραμα μας να γίνομαι όσο πιο σύντομα γίνεται, ο Σύλλογος με τα περισσότερα Ευρωπαϊκά στο μπάσκετ. Η Ρεάλ έμεινε στα 8, εμείς στα 6 και συνεχίζουμε να είμαστε σε... απόσταση αναπνοής. Άρα κατά μια έννοια η νίκη του γαύρου μας ευνόησε. Γιατί ο πραγματικός μας στόχος στο μπάσκετ είναι να ξεπεράσουμε την Ρεάλ στα Ευρωπαϊκά. Και για να γίνει αυτό πρέπει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να χρησημοποιήσει την τρέλα του εποικοδομητικά και υπέρ του Συλλόγου. Να προγραμματίσει στο μυαλό του από σήμερα τις κινήσεις που θα κάνει το καλοκαίρι, με βάση την επιστροφή των Ζοτς και Ιτούδη στον πάγκο μας.

Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να στηρίζει ακόμη το μπάσκετ και να σπρώχνει φράγκα. Και αυτό δεν είναι κωλοτούμπα, αλλά πραγματικότητα. Όμως οι κινήσεις του είναι αυτές που θα μας φέρουν να διεκδικούμε την πρωτιά της Ρεάλ ή θα παραμείνουμε εξάστεροι.

Απλά πράγματα.


ΥΣ: Με τρεις πρώην δικούς μας πήρε το Ευρωπαϊκό ο γαύρος. Σημεία των καιρών...

Σχόλια

  1. ΓΑΛΑΤΣΙ13/5/13 11:47 π.μ.

    αδερφε δεν παιζει ο ζοτς για καλοκαιρι και σε καμια των περιπτωσεων!ευρωπαικο μπορουμε να παρουμε και χωρις ζοτς!καλη επιλογη σε παιχτες θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο παικτες?δηλαδη ο προπονητης δεν παιζει ρολο σε μια ομαδα?και ειδικα στο μπασκετ...και γιατι δεν παιζει να γυρισει?
    κατα τα αλλα μπραβο στο πρες ετσι ακριβως ειναι.εμετος για οσα βαζελακια εδιναν συγχαρητηρια χθες στον γαυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΛΑΤΣΙ13/5/13 5:56 μ.μ.

    αυτοι που διναν συγχαρητηρια στα μουνια ειναι βαζελοι εγω ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και δεν μπορουσα να κοιμηθω!παιζει ρολο φιλαρακι ο προπονητης αλλα και εμεις αν δεν ειχαμε 2 στα 37 τριποντα σε στα δυο τελευταια παιχνιδια θα ειχαμε περασει!μετα τι θα γινοταν δεν ξερει κανεις!τωρα για το ζοτς απλα δεν ερχεται τι να σου πω τωρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψύχραιμος13/5/13 7:18 μ.μ.

    Συμφωνό μαζί σου. Καλός, άγιος και προπονηταράς ο Ζοτς, του χρωστάμε πολλά σαν σωματείο και ακόμη περισότερα όλοι οι χώρα που τους δίδαξε μπάσκετ και ήθος. Ο φετινός παναθηναϊκος του 1/3 του μπάτζετ και του 95% νέου ρόστερ, όταν άρχισε να δένει σαν ομάδα, έφτασε στους 8 και είδε στα μάτια την μπάτσα.

    Δεν ξέρω για σας, εγώ όμως ΚΑΙ φέτος γούσταρα μπασκετ με αυτήν την ομάδα.

    Ο RG δεν ήταν τραγικός όσο θέλουν κάποιοι να τον παρουσιάζουν, διάβασε σωστά τα περισότερα ματς και με 7 μόνο παίκτες (μην που πει κανείς πως έχουμε το πιο βαθύ ρόστερ των τελευταίων 10 ετών) έπαξε "αντάρτικο" και έφτασε την σειρά στα 5 παιχνίδια.

    Ξαναλέω πως είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε από το μηδέν. Με 4-5 προσθήκες βασιζόμενος στην είκονα που παρουσιάσαμε μετα τα Χριστούγεννα του χρόνου ένα τέτοιο καιρό το F4 μοιάζει σίγουρο.

    Δυστυχώς η χώρα περνάει κρίση και είτε το θέλουμε είτε όχι, οι εποχή των μπάτζετ των 30-φευγα εκατομυρίων έχει περάσει χωρίς επιστροφή. Να ναι καλά ο Δημήτρης που είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ Παναθηναϊκος και συνεχίζει και χώνει χρήματα.

    Οι εποχές αλλάζουν και τα μπάτζετ παντού πέφτουν. Του χρόνου μόνο οι Τουρκοι θα χώνουν χρήμα στις ομάδες, αλλά έχουμε κάτι σαν σύλλογος που δεν τον έχει καμιά άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Κάποιοι το είπαν μέταλλο, άλλοι βαριά φανέλλα και άλλοι βαρύ όνομα.

    Αυτό το "κάτι" θα μας ξαναβάλει στην κορυφή. Το χρωστάμε στον Ζοτς που μας το έμαθε και είναι πια στο DNA μας. Δεν πρέπει να είμαστε προσωπολάγνοι, προσέφερε πάρα πολλά, αλλά η ομάδα συνεχίζει χωρίς αυτόν.

    Με 2-3 έξτρα παίχτες (για να είχαμε κάποιο rotation) φέτος θα το είχαμε σηκώσει.

    Πιστεύω στον Αργύρη, εμπιστεύομαι τον πρόεδρο πως θα κάνει τα καλύτερα και πάνω απ ολα αγαπάω την ομαδα και σκέφτομαι ρεαλιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου