Τα κλεμμένα σου είναι αμέτρητα Ολυμπιακέ!!



Με show των 5 διαιτητών ο γαύρος κέρδισε την ομάδα του Μποροβήλου με 1-3.

Άλλο ένα κλεμμένο κύπελλο προστέθηκε στην τροπαιοθήκη της πιο βρώμικης ομάδας του Ελληνικού Αθλητισμού.

Η ομάδα του Β.Μαρινάκη έπρεπε να πάρει το νταμπλ πάση θυσία και το πήρε ώστε να μην αντιμετωπίσει και την γιούχα των οπαδών του. Όμως η ξεφτίλα τους σήμερα θα αφήσει εποχή.

Σήμερα είδε όλη η Ελλάδα πως οι παίκτες του γαύρου μπορούν να κάνουν χέρια μπροστά στο τέρμα και να μην δίνεται τίποτα με 3(!!!) διαιτητές να είναι μέσα στην φάση.

Σήμερα είδε όλη η Ελλάδα ότι οι παίκτες του γαύρου μπορούν να κλωτσάνε και να χαστουκίζουν αντίπαλους παίκτες εκτός φάσεων καθώς και να βρίζουν τους διαιτητές και το πολύ-πολύ να πάρουν καμιά κίτρινη (αφού πάρει και ο αντίπαλος παίκτης φταίει-δεν φταίει).

Σήμερα είδε όλη η Ελλάδα πως παίκτης του γαύρου μπορεί να τραβάει φανέλες και να μην δίνεται τίποτα. Ούτε καν φάουλ. Και να τραμπουκίζει και ο παίκτης του γαύρου τον αντίπαλο.

Σήμερα είδε όλη η Ελλάδα πόσο γρήγορα μπορεί να μην δίνεται στην αντίπαλη ομάδα πέναλτι μαρς και στα καπάκια να δίνεται στον γαύρο.


ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΤΣ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.... ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ;;



Και όλα αυτά εναντίον του παραρτήματος τους που τους στηρίζει σε κάθε συνεδρίαση της σούπερ κλίκας και που δεν τους υποβίβασε πρόπερσι...

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΕΛΑΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ...

Σχόλια

  1. Από που να πρωτοπιάσεις το σημερινό..

    Από τα όσα έγιναν στο γήπεδο?

    Το ότι υπήρχαν 5 διαιτητές και δεν είδε κανένας αυτή τη φάση? Γιάχος κ Τριτσώνης μιλάμε για πραγματικά εργαλεία..

    Από τις δηλώσεις του παιδοβούβαλου κ της λοιπής συμμορίας μετά το τέλος?

    Από τον πρώην συνδεσμίτη του γαύρου Σαρρή και τις αστείες δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα?

    Οι επικίνδυνοι αυτοί τύποι πραγματικά πιστεύουν ότι απευθύνονται σε δέντρα.

    Συγχαρητήρια στους ολυμπιακούς για την πρωτοπορία τους σε ότι πιο βρόμικο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική κοινωνία, το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια για τη πρωτιά της ομάδας τους στη πουστιά και τη σαπίλα.

    Θερμά συγχαρητήρια.

    Μην ξεχάσουμε να πούμε μπράβο για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της κυβέρνησης να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

    Υ.Γ. Μιλάμε για ότι πιο βρόμικο υπάρχει όμως, απ'όπου και να το πιάσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την μοναδικη χρονια τα τελευταια 17 χρονια που σφυριχτηκε στα ισα το πρωταθλημα(γιατι ακομα και το νταμπλ του Σουμ το 2004 με κοντρα τα κορακια το πηραμε),ο κοκκινος θιασος με 50-50 διαιτησια βγηκε 5ος και καταιδρωμενος και επαιζε με την Μπεσα προκριματικα απο τον Ιουνιο.σε καποιους φαινεται δεν αρεσε αυτο και βαλθηκαν να κανουν προεδρο τον Κωνσταντοπουλο αντι για τον προηγουμενο που εκανε ΅δουλεια΅ στο παρασκηνιο και πραγματοποιησε αυτο που ζητουσαμε ολα τα προηγουμενα χρονια,δηλαδη ισονομια.ουτως η αλλως πλεον η πλειοψηφια του απλου κοσμου εχει αρχισει και νοσταλγει την οικογενεια Βαρδινογιαννη επειδη βγαιναμε 2οι και 3οι αντι για 6οι οπως φετος με Αλαφουζο.οποτε ας συνηθισουν εικονες σαν και αυτην.17ο χρονο φτασαμε με 2 χρονια διαλειμμα κοκκινης χουντας και καταστροφης του Ελληνικου αθλητισμου και της Ελληνικης κοινωνιας γενικοτερα.αλλα ειπαμε...για ολα φταιει η 13, ο Πατερας και ο Βγενοπουλος και το συλλαλητηριο του 2008.για ολα.ε τοτε λοιπον καλα να παθουμε.αυτο μας αξιζει δυστυχως σαν συλλογος.γνωστο το ρητο για τον λαο που ξεχνα την ιστορια του...και σε μας αυτο ακριβως συνεβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου