Αναστασίου για άραξε το λίγο!



Ο νέος μας προπονητής Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως έχει γοητευτεί για τα καλά με την ιδέα ότι του χρόνου θα κάθεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού μας και έχει πάρει σβάρνα τα ξένα Μ.Μ.Ε κάνοντας δηλώσεις που προσωπικά με ξενίζουν.


Την μια "θα χτυπήσουμε του χρόνου τον γαύρο", την άλλη "το αβαντάζ μου είναι ότι ξέρω την ελληνική κουλτούρα, έχω δουλέψει και στο εξωτερικό και αυτό είναι πολύ σημαντικό". Μια χαρά πλασάρει τον εαυτό του, αλλά να του θυμίσουμε ότι η κατάσταση στον κόσμο του Συλλόγου είναι σαν καζάνι που βράζει και γενικά όσο λιγότερα λέει, τόσο καλύτερο για εκείνον. Γιατί με ρόστερ χαμηλότερης αξίας από το φετινό θα δουλεύει και το να φτιάξει ανταγωνιστική ομάδα του χρόνου και να κοντράρει στα ίσια την στημένη ομάδα του γαύρου στο στημένο πρωτάθλημα του Μαρινάκη είναι το λιγότερο αστείο. Μακάρι να πετύχει και να φτιάξει ένα αξιόλογο σύνολο που θα προσφέρει ουσία και θέαμα, αλλά κρατάω μικρό καλάθι γιατί προτιμώ να είμαι ρεαλιστής.

Οπότε ας το αράξει λίγο ο Αναστασίου γιατί πρώτη φορά θα κοουτσάρει ως πρώτος προπονητής. Για να μην μπερδευόμαστε δηλαδή...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου