Ο Παναθηναϊκός αλλάζει...



Λένε συμφωνήσαμε για να πάει η ομάδα ποδοσφαίρου στο Απήλειον και θα υπάρξει και αγορά της συγκεκριμένης περιοχής.

Συμφωνείτε-διαφωνείτε ο Παναθηναϊκός αλλάζει και αποβαρδινογιανοποιείται. Εγώ το γουστάρω.

Μπράβο στον Γιάννη Αλαφούζο.

ΥΣ: Ακούγεται ότι η Παιανία θα γίνει συναυλιακός χώρος για τον Νίνο. Μόλις μάθουμε τιμές εισιτηρίων θα σας ενημερώσουμε.

Σχόλια

  1. Μεγαλη μαγκια του Αλ. Και με τα εξτρα 50 στρεματα εξασφαλιζεται και το μελλον του συλλογου!! 33 χρονια ουτε καρεκλα δε μας αφησαν οι Βαρδ, ολα στο ονομα τους. Στο καλο και να μη ξανασχοληθουμε μαζι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γουστάρω Πρές. Άρα ο κ. Αλαφούζος έχει λεφτά , αλλά όπως και ο κ. Μελισσανίδης της ΑΕΚ , θέλουν να εναποθέτουν τα λεφτά τους σε στέρεο έδαφος και όχι στο χάος των χρεών που κληρονόμησαν.

    Εμένα μου άρεσε η Παιανία και ήταν ιδανικό προπονητικό κέντρο για την ομάδα μας. Όμως 2,5 εκατομμύρια ευρώ κόστος λειτουργίας (μαζί με το ενοίκιο) το χρόνο στην Ελλάδα της κρίσης είναι λεφτά που μόνο σεΐχηδες ή έμποροι ναρκωτικών θα έβαζαν.

    Καλή αρχή λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα το γράψω όπως το νιώθω. Μέρα γιορτής σήμερα. Και ένα χωράφι να αγόραζε για προπονητικό, πάλι
    γιορτή. Στη ζωή δεν προχωράς με δεκανίκια. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έβρισα ποτέ και είχα τις καλύτερες προθέσεις. όμως όλα έχουν και το όριό τους. Επίσης ότι δεν εμπιστεύομαι κ-α-ν-έ-ν-α-ν τους. Όμως ένα χαμόγελο έσκασε σήμερα. Εμείς οι Παναθηναικοί είμαστε πρώτα απ'όλα αξιοπρεπείς. Καλό μήνυμα και γι΄αυτούς που χρόνια στην ομάδα ποτέ δεν το κατάλαβαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aν μιλάμε για ΑΓΟΡΑ και όχι για διαχείριση απλά του προπονητικού κέντρου.. μιλάμε για ΣΟΥΠΕΡ κίνηση.. Προσωπικά έχω κράξει πολύ τον Αλαφούζο για πολλά αλλά αν το κάνει αυτό και δε πρόκειται για κάποιο επικοινωνιακό τρικ όπως μας έχει συνηθίσει.. τότε ο Αλαφούζος θα φανεί αλλιώς στα μάτια των Παναθηναικών.. Ας το δούμε όμως πρώτα.... και μετά αναθεωρούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ .


    εεεεεεει ωωωωωωωπ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτσε πρώτα να αγοραστεί για την ομάδα..Λίγο χαλινάρι.. Και βέβαια αντι να πεις μια άποψη δική σου.. περίμενες να την πεις σε εμένα.. Μιλάμε για μεγάλο κόμπλεξ.

    Δεν έχω πρόβλημα να κάνω κωλοτούμπα.. όταν βλέπω οτι γίνονται σωστές κινήσεις ουσίας .Μακάρι να με κάνει ο Αλαφούζος να κάνω κάθε μέρα και από μια .Εγώ είμαι Παναθηναικός.. Άλλοι έχουνε πρόβλημα να αλλαξουνε άποψη όταν τα συμφέροντα αυτών που εξυπηρετούν είναι αντίθετα με των αφεντικών τους..

    Αλλά ξαναλέω για να το δούμε πρώτα οτι θα είναι για ΑΓΟΡΑ στο ΟΝΟΜΑ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eγώ πιστεύω ότι η αγορά θα γίνει στο όνομα του Αλ πάντως . Μπορεί να παίζει πλέον εκεί η δημοσιογραφική ομάδα του σκάι . .
    Μην σου πω ότι θα αγοραστεί για τον Παναγόπουλο .


    υ.γ: όλη την χρονιά μας τα είχες κάνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ με τον Αλ και τα ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ .
    Αν είχες λίγη τσίπα και ευθιξία , δεν θα προκαλούσες και σήμερα .
    Γιατί αν κάνεις ένα ποστάρισμα το τι έγραφες όλη την χρονιά ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΔΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ .


    Σήμερα είναι μέρα χαράς . Ο Παναθηναϊκός ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ από την οικογένεια των κλεφταράδων και αντι-παναθηναϊκών .
    Δεν ασχολούμαι άλλο με ΑΣΧΕΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν για να τα ξεκαθαρίσουμε επειδή από οτι φαίνεται θέλεις να τα ακούσεις..

    Επειδή θα πάρουμε νέο προπονητήριο .. :
    1 . Δε γίνεται να ξεχάσουμε οτι βγήκαμε 6οι -7οι.
    2. Δε γίνεται να ξεχάσουμε οτι ακόμα και τώρα παλεύουμε να πάρουμε την αδειοδότηση !
    3. Δε γίνεται να ξεχάσουμε τις Ευρωπαικές ξεφτίλες από τις Μάριμπορ και τον κάθε Πλατανιά .
    4 . Δε γίνεται να ξεχάσουμε οτι η ομάδα έμεινε εκτός Κυπέλλου από τον Πλατανιά.
    5. Δε γίνεται να ξεχάσουμε οτι ξεχάσαμε τι σημαίνει νίκη εντός έδρας !

    6. Δε γίνεται να ξεχάσουμε οτι βγήκαμε εκτός Ευρώπης για τη νέα χρονιά και παίζαμε πλει οφ για την 6-7 η θέση.
    7. Δε γίνεται να ξεχάσουμε οτι θα παίζαμε Λεωφόρο από τον Νοέμβρη και έχουμε φτάσει καλοκαίρι και ακόμα την .. επισκευάζουνε !
    8. Δε γίνεται να ξεχάσουμε .. για τα 30 χιλιάδες μέλη στη Συμμαχία τα 15 εκατομμύρια.. και όλα τα ψέμματα που έλεγε ο Αλαφούζος τότε...
    9. Δε γίνεται να ξεχάσουμε οτι φτάσαμε να παίζουμε με Εσπάρθα Καζιγιάμα Κάιπερ και το υπερόπλο .. να είναι ο Τοτσέ..
    10 . Δε γίνεται να ξεχάσουμε τα ψέμματα των αυλικών δημοσιογράφων για τον Σισέ ..

    11. Δε γίνεται να ξεχάσουμε .. τις άδειες κερκίδες

    12. Δε γίνεται να ξεχάσουμε τις 4 άλλαγές προπονητών τον Μέγα Φαμπρίτσιο Γκονζάλες το πως έφυγε ο Ρότσα...
    13 Δε γίνεται να ξεχάσουμε.. την αποψίλωση της ομάδας.. από όλους τους διεθνείς παίχτες..


    ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΓΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ..

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ


    ΑΝ εισαι τόσο στόκος εσύ ο ... σχετικός και δε μπορείς να καταλάβεις οτι Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ειναι διαφορετική από την επόμενη και την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ κινηση για αγορα προπονητικού δε σου φταίω εγώ .. αλλά η ελάχιστη φαια ουσια που διαθέτεις..


    Όλο δεν ασχολείσαι και όλα κάτω από τα ποστ μου κρέμεσαι...


    Μέρα χαρά αλλά απο οτι φαίνεται γούσταρες να τα ακούσεις.. Γιατι ουτε να χαρείς δε μπορείς.. αφού το πρώτο πράμμα που έκανες ήταν να σχολιάσεις στο δικό μου θετικό σχόλιο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. α και κατι αλλο
    εδιωξαν τον πεσειρο απο μπραγκα και εκαναν προταση στο φερειρα
    βαλτε και αυτο με την παιανια και μαντεψτε ποσο εγκεφαλικα μπορει να επαθε ο σανδαλοφορος
    χαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να μην το πολύ-συζητάμε η αγορά έγινε , το επιβεβαίωσαν όλες οι ιστοσελίδες. Φέτος θα φανεί η δουλειά που θα γίνει στον Παναθηναικό και θα κριθεί ο κ. Αλαφούζος με την νέα Λεωφόρο και το νέο προπονητικό κέντρο, το Απήλιον.

    Πέρυσι ήταν χρονιά της προσπάθειας για σωτηρία από το χρέος και τον υποβιβασμό στην Γ ή Δ Εθνική. Δεν γινόταν να πάμε καλύτερα , ήταν ένα μικρό θαύμα που ο Παναθηναικός έμεινε στην Σούπερ Λίγκα λαμβανομένου υπόψιν ότι μια εξίσου ιστορική ομάδα όπως εμείς , η ΑΕΚ - που σημειωτέον μοιραζόμασταν το ίδιο γήπεδο- έπεσε στη Γ Εθνική , κυρίως , λόγω χρεών.

    Εκείνο που μου κάνει εντύπωση , είναι ότι ο σοβαρός κ. Μελισσανίδης της ΑΕΚ που μάλλον έχει πολλά λεφτά , δεν θέλησε ούτε κατά διάνοια να αγωνίζεται η ομάδα του στο ΟΑΚΑ. Προτίμησε το Ελληνικό των 22000 θέσεων και μετά να φτιάξει την Ν. Φιλαδέλφεια.

    Αναλογίζομαι τους δικούς μας παράγοντες που πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων την Λεωφόρο και για πολλά χρόνια αγωνιζόμασταν στο αχανές ΟΑΚΑ. Κανένας εξορθολογισμός δαπανών και καμία σκέψη ότι μπορούσαν να έρθουν και άσχημες εποχές.

    Πάντως , ασχέτως το τι γράφεται από οπαδούς διαφόρων αντιλήψεων και απόψεων , την πρώτη χρονιά , ο κ. Αλαφούζος έσωσε τον Παναθηναϊκό από τα χρέη , κάνοντας εξορθολογισμό των δαπανών και αντιμετώπισε επιτυχώς την φούσκα των κ. Πρίγκηπα και κ. Τσάκα.

    Φέτος , - αν όλα πάνε καλά - η ομάδα θα ξεκινήσει με την νέα Λεωφόρο και το νέο προπονητικό κέντρο το Απήλιον.

    Τα λεφτά που βάζει ο κ. Αλαφούζος δεν είναι λίγα : 10,5 εκατομμύρια για το Απήλιον , 2+5 εκατομμύρια για την ομάδα , 1 εκατομμύριο για το σουλούπωμα της Λεωφόρου και τέλος η χορηγία του ΣΚΑΙ για την ομάδα που μπήκε στο φάκελο της αδειοδότησης (λέγεται ότι είναι 6,5 εκατομμύρια ευρώ).

    Δεν θυμάμαι τα τελευταία 10 χρόνια , εκτός της περιόδου της πολυμετοχικότητας , να έβαλε κάποιος άλλος παράγοντας στην ομάδα μας τόσα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι επιτέλους η ομάδα θα έχει στα χέρια της ένα περιουσιακό στοιχείο απο την στιγμή που όπως λέγεται η αγορά γίνεται στο όνομα του συλλόγου. Τόσο με αυτή την κίνηση όσο και με την χορηγία μέσω ΣΚΑΙ για την αδειοδότηση βλέπω ότι ο Αλαφούζος αρχίζει σιγά-σιγά να μαθαίνει απο τα λάθη του.
    Υ.Γ. Ευελπιστώ να τελειώσει άμεσα και η ιστορία με τον Ερασιτέχνη γιατί και εκεί περιμένουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους και δεν θα πρέπει να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν διαφωνεί κανείς ότι σε όλα αυτά που αναφέρεις έχεις δίκιο και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος Παναθηναικός που να χαιρόταν με όλη αυτή την κατάσταση. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν η πρώτη χρονιά του Αλαφούζου στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και λογικό ήταν να πέσει σε γκάφες ολκής. Τα ίδια έπαθε και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης άλλωστε και επι των ημερών του δεν βγήκαμε δύο φορές στην Ευρώπη,αλλά και οι Γιαννακοπουλαίοι στο μπάσκετ που και αυτοί βρέθηκαν εκτός ευρωπαικών διοργανώσεων. Το ζητούμενο είναι το καλοκαίρι να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις ούτως ώστε να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο την νέα χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η απάντηση ήταν προς το συγκεκριμένο χρήστη ο οποίος προσπάθησε να διαστρεβλώσει αυτά που έλεγα όλη τη χρονιά. Προφανώς εσύ και πολλοί άλλοι βλέπουμε τη πραγματικότητα και μπορούμε να διακρίνουμε κάποια πράμματα.

    Από εκεί και έπειτα σε αυτά που λες. Το οτι ήταν πρώτη χρόνια δε σημαίνει οτι θα δικαιολογηθούνε όλες αυτές οι απίστευτες γκάφες.. και οτι η ομάδα που είχε 18 εκατομμύρια μπάτζετ και ρόστερ τουλάχιστον δεύτερο καλύτερο στη Σουπερ Ληγκ ( μιλάω για την αρχή της σεζόν) κατέληξε εκεί που κατέληξε. Πάντως επειδή ούτε παρωπίδες έχω ούτε κόμπλεξ αν ο Αλαφούζος καταφέρει να κάνει την ανατροπή την επόμενη χρονιά τότε μαζί του θα είμαι και εγώ όπως και όλοι οι Παναθηναικοί . Όμως επειδή αυτό το ΑΝ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και επειδή είμαι ιδιαίτερα καχύποπτος με τον Αλαφούζο και όσους τον συμβολεύουν ή ακόμα και του επιβάλουνε πράμματα θα περιμένω την επόμενη χρονιά για να τον κρίνω. Ούτε θα τον βγάλω από τώρα πετυχημένο όπως βιάζονται μερικοί για να δικαιωθουνε ούτε αποτυχημένο χωρίς να έχουμε ακόμα δεί τίποτα.

    Από εκεί και πέρα για τις συγκρίσεις που κάνεις είναι μάλλον άστοχες.. Οι Γιαννακόπουλοι από τη πρώτη στιγμή που ήρθανε ξοδεύανε άπειρα εκατομμύρια για να πετύχουνε.. όπως και με τον Βαρδινογιάννη υπήρχε άλλη σταθερότητα ( μιλάω για την άρχη ) και άλλες δυνατότητες / απαιτήσεις..

    Το πρακτικό ζήτημα τώρα είναι να πάρουμε την αδειοδότηση..γιατι αν δε τη πάρουμε ..όλα όσα λέμε τώρα.. θα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..Αυτό λοιπόν είναι που καίει τώρα.. και από εκεί και έπειτα έχουμε μια ολόκληρη χρονιά για να κρίνουμε..


    Y.Γ όσο για τα εκατομμύρια που έβαλε ή δεν έβαλε ο Αλαφούζος.. αυτό αναμένει να αποδειχτεί .. γιατι μέχρι τώρα στέκεται σε φήμες..και σε δημοσιογραφικές πηγές..ουδεμίας εμπιστοσύνης..


    ΥΓ Για το Απήλιον περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις όπως και να δούμε αν τα χρήματα για την αποπληρωμή αυτού του σημαντικού έργου θα πληρώνονται με δόσεις από την ΠΑΕ ή θα αγοραστεί από τον Αλαφούζο και μετά θα περάσει στην κυριότητα της ΠΑΕ με δωρέα Αλαφούζου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τόσο τους Γιαννακόπουλους όσο και τον Γιώργο Βαρδινογιάννη τους ανέφερα για να καταδείξω ότι ακόμα και αυτοί που έσπρωχναν λεφτά τα πρώτα χρόνια,έφαγαν τα μούτρα τους.Πόσο μάλλον φέτος ο Αλαφούζος που ποτέ δεν είχε πει ότι θα χώσει τα εκατομμύρια των πολυμετοχικών.
    Έχοντας την εμπειρία της σεζόν που μόλις τέλειωσε έχω την απαίτηση απο τον Αλαφούζο να μάθει απο τα λάθη του και να μην τα επαναλάβει. Στην αντίθετη περίπτωση εδώ θα είμαστε να τον κριτικάρουμε καλόπιστα και όχι όπως γίνεται σε αρκετές περιπτώσε3ις ανάλογα με τα οποιαδήποτε συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. dimpaogate131/6/13 4:56 μ.μ.

    Τι έγινε , ακόμα περιμένεις τις ... επίσημες ανακοινώσεις για το ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ;

    Καλά ακόμα δεν πήρες θέση ;

    Έλα : http://www.paomprosta.gr/el/content/anakoinosi-pae-panathinaikos-5

    εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεει ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπ .



    υ.γ: ξεκίνα τώρα νέο κύκλο γκρίνιας για τις φυγές ποδοσφαιριστών .
    Θα φορεθεί αρκετά φαντάζομαι αυτή ρητορική όπου να ναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου