Αφού ο "Καπετάνιος" "αγαπάει" την ομάδα...

ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΑΙΝΙΑ;


1.200.000 ευρώ ετήσιο ενοίκιο ζήτησε σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport o Γιώργος Βαρδινογιάννης από τον Γιάννη Αλαφούζο και την τιμή πώλησης της, την όρισε στα 20.000.000 ευρώ. Ποσά (του ενοικίου συγκεκριμένα) που πρέπει να ισχύουν αφού παίξανε από όλα τα Μ.Μ.Ε που έχουν διαύλους επικοινωνίας με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε.


Μόλις μαθεύτηκε το ποσό ξεκίνησαν τα αναθέματα και τα πως γίνεται να πληρώνουμε τόσο ακριβό ενοίκιο για το προπονητικό κέντρο κι ενώ βρισκόμαστε στην χειρότερη μας οικονομική φάση.

Μάγκες για ποιο λόγο τρελαίνεστε; Απολύτως φυσιολογική είναι η συμπεριφορά του Γιώργου Βαρδινογιάννη προς την ομάδα. Ή αν δεν θέλετε να το συγκεκριμενοποιούμε, απολύτως φυσιολογική είναι η αντίδραση της οικογένειας Βαρδινογιάννη προς την ομάδα.

Τους αμφισβητήσαμε, τους βρίσαμε (και για να ξηγιόμαστε τους έβριζα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να πηγαίνει στο γήπεδο και χωρίς να πιάνω στο στόμα μου καρκίνους και πρόσωπα που δεν βρίσκονται στην ζωή, αλλά ούτε και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη), τους διώξαμε και τους κράζαμε σε κάθε μπινιά που πήγαιναν να παίξουνε. Τους θίξαμε την οικογένεια και περιμένετε τι;

Αλλά πέραν τούτου... ο "Καπετάνιος" να σας θυμίσω πως μετά από μια ήττα στο Ο.Α.Κ.Α από τον Λεβαδειακό έλεγε πως πονάει περισσότερο την ομάδα από τον κόσμο. Σήμερα φαντάζομαι να κατάλαβαν και οι νοσταλγοί πόσο πολύ την πονάει την ομάδα. Τόσο που της ζητάει 1.200.000 ευρώ. Ποσό που ξέρει ότι την γαμάει.

Αλλά πέραν κι αυτού... ο "Καπετάνιος" δεν έλεγε στα εγκαίνια της Παιανίας πως αυτό το προπονητικό κέντρο ήταν για τον Παναθηναϊκό; Προφανώς ήταν έργο της οικογένειας και προφανώς δεν άνηκε στον Παναθηναϊκό.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν αγαπάει τον Παναθηναϊκό. Πολλοί δεν θέλουν να το πιστέψουν, αλλά δεν μπορώ να τους ανοίξω τα μάτια και να τους δώσω να καταλάβουν ότι η παράγκα του Κόκκαλη έγινε με τις ευλογίες της οικογένειας Βαρδινογιάννη και μοιραζόντουσαν με άλλους τρόπους την πίτα.

Η Παιανία είναι ΤΡΟΜΕΡΟ αθλητικό κέντρο και ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να μείνει εκεί. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε για αυτούς. Το ΠΡΕΠΕΙ βέβαια δεν σημαίνει ότι θα χορέψει ολόκληρος ο Σύλλογος στα δεκάδες εκατομμύρια που ζητάει ο... Καπετάνιος.


Βέβαια επειδή μου αρέσει να προβλέπω το μέλλον μην σας κάνει εντύπωση αν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κάνει... ντεμαράζ και ζητήσει πολύ λιγότερα τελικά ή την παραχωρήσει δωρεάν για φέτος. Έτσι για να τρέξει η οικογένεια όπως θέλει το παιχνίδι. Ούτως ή άλλως άχρηστη τους είναι η Παιανία. Για αυτό και ο μόνος λόγος αποχώρησης της ομάδας από εκεί που θα με ιντρίγκαρε είναι για να δω τι στον πούτσο θα την κάνουν. Στα @@ τους να μου πείτε. Τόσα λεφτά έχουν, αλλά όπως και να χει θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε...


ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ: Ο Παναθηναϊκός δίνει το 1/5 που θα διαθέσει για το ρόστερ του, σε ενοίκιο για το προπονητικό κέντρο. Την αγαπάνε γάμα τα την ομάδα σου λέω οι Βαρδινάκηδες.


ΥΣ: Καπετάνιος... πόσο την έχουμε ξεφτιλίσει αυτήν την λέξη. Και στα δύο άτομα που τους αποδόθηκε φανήκαν λίγοι εν τέλει..

Σχόλια

  1. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΙΔΑΡΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΛΩΚΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ .



    Γαυρογιάννηδες τα συνθήματα που σας ενοχλούν θα ακούγονται για 100χρόνια ακόμα ( τουλάχιστον )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιωργος28/5/13 5:38 μ.μ.

    νινο γερα φατου τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου