Δύσκολοι καιροί για εμάς



Ναι, δυστυχώς είναι αλήθεια… Οι εποχές δεν είναι καθόλου ευνοϊκές για εμάς του οπαδούς του Παναθηναϊκού. Θα το καταλάβετε κοιτάζοντας όλα τα τμήματα… επαγγελματικά και ερασιτεχνικά.

Ας δούμε την κατάσταση σε κάθε τμήμα ξεχωριστά.


Ποδόσφαιρο: Εφέτος ο Παναθηναϊκός τερμάτισε με το αρνητικότερο σερί στην ιστορία του και είναι από τις ελάχιστες φορές που έχει βρεθεί το τμήμα σε αυτή τη θέση. Η οικονομική κατάσταση είναι τραγική με μεγάλα χρέη, σε επίπεδο του να αμφισβητείται αν θα πάρουμε την αδειοδότηση από την ΕΠΟ… Δεν είναι κατάσταση αυτή!

Μπάσκετ: Σίγουρα το μπασκετικό τμήμα είναι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο! Όμως παρ’όλα αυτά, η ομάδα δεν έχει ούτε τους σταρ ούτε την αίγλη των προηγουμένων χρόνων. Από την Αυτοκρατορία, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αμβισβήτηση και αν χάσει το πρωτάθλημα…θα έχουμε δυστυχώς μια νέα δυναστεία και δεν θα είναι δικιά μας. Αυτό το φοβάμαι πάρα πολύ.

Βόλεϊ: Νομίζω ότι δεν χωράει αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο τμήμα είναι στη χειρότερη στιγμή της ένδοξης ιστορίας του. Μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην Α2 είναι η απόλυτη κατάντια…

Πόλο: Αγωνιστικά η ομάδα πάει καλά τα τελευταία χρόνια. Όμως διοικητικά δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά με αποτέλεσμα τα τελευταία τρία χρόνια να έχουμε χάσει ίσως μοναδικές ευκαιρίες για την κατάκτηση ενός τίτλο στο πόλο.

Μπάσκετ Γυναικών: Το μόνο τμήμα που είναι απολύτως υγιής! Μετά από την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην ιστορία του, οι «κορίτσαροί» μας είναι ικανοί για μια δυναστεία χρόνων!

Βόλεϊ Γυναικών: Το γεγονός ότι η δυναστεία μας έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια δεν είναι το μόνο άσχημο… Εφέτος όχι μόνο δεν διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα, αλλά σωθήκαμε «στο τσακ» από τον υποβιβασμό.

Αυτή είναι η κατάσταση στα κυριότερα τμήματα… το χειρότερο όλων όμως είναι ότι όχι μόνο δεν πάμε εμείς καλά, αλλά και ότι οι «απέναντι» είναι στην κορυφαία στιγμή της ιστορίας τους…



Όλοι ελπίζουμε ότι μέσα από αυτή τη βαθιά κρίση θα βγούμε όλοι μαζί ενωμένοι και θα ξαναχαράξουμε τον δικό μας δρόμο. Τον δρόμο του Παναθηναϊού!


Trifyllonews

Σχόλια

  1. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ GAYROI ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΖΩΟ? ΑΠΛΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου