Φέρτον πίσω!



Δημήτρη Γιαννακόπουλε,

έχεις στα χέρια σου την μεγαλύτερη αθλητική ομάδα της Ελλάδας. Ασχέτως τι θα γίνει στο πρωτάθλημα κάνε αυτά που πρέπει -ό,τι χρειάζεται- και φέρε πίσω τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Δημήτρη Ιτουδη. Δεν ξέρω τι διαφορές έχετε. Βρείτε τα και το καλοκαίρι ο Ζοτς να είναι ξανά στον πάγκο μας.

Η Ρεάλ έμεινε στα 8 ευρωπαϊκά. Δύο περισσότερα από εμάς. Τρία ακόμη μέχρι να έχουμε τα περισσότερα ευρωπαϊκά.

Ο γαύρος έφτασε τα τρία ευρωπαϊκά.

Φέρε τον Ομπράντοβιτς να τελειώνουμε και να γουστάρουμε όλοι μας.

Σχόλια

  1. δεν υπαρχει περιπτωση φιλε...δυστυχως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ εχει μια γαμημενη καταρα να διαλυει εκ των εσω οτι καλο υπαρχει η οτι καλο ετοιμαζεται να χτιστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Press παρακολουθώ καιρό τα γραφόμενά σου και έχω πεισθεί ότι είσαι έντιμος και σωστός. Εδώ έχω κάποιες αντιρρήσεις όμως. Εικόνα τον έχουμε τον Ζοτς όλοι. Όμως, καταρχάς ήταν και δική του επιθυμία να φύγει όταν μειώθηκε το μπάτζετ. Δεύτερον , άφησε προκλητικά κατ'εμέ όλους τους καλούς Έλληνες σε νεαρή ηλικία να πάνε στον κουμπάρο του. Με άλλα λόγια πίσω έμεινε καμμένη γη , ενώ στους άλλους ομάδα δεκαετίας. Τρίτον ως Παναθηναικοί δεν είμαστε προσωπολάτρες. Ας προχωρήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν συμφωνούμε. Επιλογή του ήταν να φύγει, αλλά δεν ήταν επιλογή του να συζητήσει με την ομάδα Ιούνη. "Φώναζε" να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με την διοίκηση για το μέλλον της ομάδας μήνες πριν αν θυμάσαι.


    Επίσης όταν αναφέρεσαι στους νέους παίκτες που άφησε, κατ'εμέ λάθος έκανε μόνο για τον Παπανικολάου. Τον Μάντζαρη πχ κλεισμένο τον είχαμε αλλά το παιδί ήθελε να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Δεν θα μπορούσε οπότε να καθορίσει τον προγραμματισμό του Ζοτς.


    Καμμένη γη πίσω δεν έμεινε. Είχες από Έλληνες τους Καϊμακόγλου, Βουγιούκα, Καλάθη και Περπέρογλου. Έφυγαν και οι τέσσερις τους. Ίσως με σωστότερες κινήσεις να τους κράταγες και να είχες και κορμό αλλά και αμιγώς ελληνική ομάδα και να κάνεις επιλεκτικές προσθήκες ανά σαιζόν με νεαρούς παίκτες.


    Ο Ομπράντοβιτς είναι ο ίδιος που έφερε στην ομάδα τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη, τον Περπέρογλου, που έκανε top class παίκτη τον Καλάθη, τον Βουγιούκα, τον Φώτση. Λάθος έκανε με τον Παπανικολάου οκ, αλλά είναι ασήμαντο κατ'εμέ με τα τόσα σωστά που έχει κάνει.


    Όπως και να χει δεκτή απόλυτα η άποψη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλέξη, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος περνάει την πιο δύσκολη φάση της ιστορίας του. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζεται ως η ομάδα της Ελλάδας και προστατεύεται/προμοτάρεται με κάθε τρόπο από κάθε δημόσιο/ιδιωτικό μηχανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς αυτό. Παναθηναικοί είμαστε, καταθέτουμε τις απόψεις μας. Η απάντησή σου μου άρεσε. Πολλά απ'αυτά που γράφεις δεν τα είχα προσμετρήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεύτερον , άφησε προκλητικά κατ'εμέ όλους τους καλούς Έλληνες σε νεαρή ηλικία να πάνε στον κουμπάρο του.


    ντροπη σου μονο και μονο που το λες αυτο.φαινεται 13 χρονια τωρα δεν καταλαβες τι ανθρωπος ηταν ο Ζοτς.ντροπη σου και παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσωπικά πιστεύω οτι ο Ομπράντοβιτς αν ήταν να μείνει θα έμενε πέρυσι.. Τώρα να επιμένουμε σε αυτό ενώ οι πιθανότητες να γυρίσει είναι λίγες.. δεν έχει νόημα.. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα .. είναι να φτιάξει έναν δυνατό κορμό παιχτών .. Είναι σε αυτή την πορεία αλλά θέλει σίγουρα ενίσχυση το Ελληνικό στοιχείο της ομάδας .. όπως και χρειαζόμαστε περισσότερους νεαρούς παίκτες με ταλέντο.. Ο Γαύρος σε αντιστοιχία έχει παίχτες μικρούς με ταλέντο και Έλληνες όπως ο Παπανικολάου και ο Σλούκας.. Ενώ αν δε κάνω κάποιο λάθος ο Σπανούλης .. είναι ο μεγαλύτερος τους σε ηλικία παίχτης ..και είναι 31 .. Εμείς έχουμε τον Διαμαντίδη που πάτησε τα 33 και δε γίνεται να τα περιμένουμε όλα από αυτόν όσο και υπερπαίχτης να είναι ..



    Και όπως είδαμε.. καταφανέστατα.. ο Μπαρτζώκας.. ( ποιος ο Μπαρτζώκας !! ) επειδή είχε καλό σύνολο με φιλοδοξίες και ταλέντο κατέκτησε την Ευρωλίγκα απέναντι σε προπονητές όπως ο Μεσίνα.. ( που έχει τόσο μεγάλο όνομα ) .. Οπότε δεν είναι θέμα προπονητή.. είναι κυρίως θέμα .. συνόλου και εκεί φέτος πάσχουμε λίγο επειδή είμαστε στο χτίσιμο..


    Οι κινήσεις του χρόνου .. πρέπει να είναι χειρουργικές.. Δηλαδή δε χρειάζονται πολλές αλλαγές ..και μαγείρεμα ..Κρατάς τους 7 - 8 παίχτες που αξίζουνε .. χτυπάς δύο τρια ταλέντα της Ελλάδας ( που στο μπάσκετ βγάζει συνέχεια δόξα το θεό ) παίρνεις δύο τρεις παίχτες με εμπειρία .. και είσαι κάτι παραπάνω από κομπλέ.. Η φανέλα .. η τεχνογνωσία .. η θέληση υπάρχει !! Το θέμα είναι να υπάρξει συνέχεια στο χτίσιμο με ποιοτικά υλικά.. Το παράδειγμα του φετινού Ολυμπιακού που κράτησε την ίδια ομάδα ..και την ενίσχυσε είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε και εμείς αυτό το το καλοκαίρι σε μεγαλύτερο βαθμό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δυστυχως αυτο ειναι μεγαλη αληθεια.μια ζωη εκ των εσω διαλυομασταν.σε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γινεται αυτο που λες αλλα αν ημασταν ενωμενοι δεν θα μας ακουμπαγαν...δυστυχως καποιοι(γιαννακοπουλοι,τζιγγερ)βαζουν το συμφερον πανω απο την ομαδα...στον γαυρο δεν γινεται αυτο....βεβαια θα μου πεις δεν ειμαστε το ιδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε δεν σε ξέρω, την άποψή μου κατέθεσα. Επίσης δεν ξέρω προσωπικά και τον Ζοτς όπως ίσως κάποιοι άλλοι, Είπα ότι εικόνισμα τον έχουμε όλοι οι Παναθηναικοί. Μέχρι εκεί όμως.Αγιοποίηση και προσωπολατρείες ταιριάζουν στο λιμάνι και όχι σε εμάς. Κάτι που με ενοχλεί μπορώ να το καταθέσω νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εγώ μόνο γι αυτόν έχω . Το κλείνουμε εδώ. Μακάρι να ήταν μαζί μας. Αν πρέπει όμως να προχωρήσουμε θα το κάνουμε. Παναθηναικός είμαστε. Αυτό ήταν και το μήνυμά μου. keep on

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πριν το κλεισουμε εδω φιλε,να σου πω γιατι φασκεις και αντιφασκεις?γιατι λες οτι τον αγαπας αλλα αφηνεις υπονοουμενα οτι αφηνε παικτες για να τους παρει ο Ντουντα.και λογικα θα αναφερεσαι στον Μαντζαρη.γιατι τον Παπανικολαου πχ.τον πηρε επι Γιαννακη ο γαυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατά πρώτον προσπάθησε να είσαι λιγότερο επικριτικός επί προσωπικού. Την άποψή μας γράφουμε, δεν δίνουμε εξετάσεις. Δεύτερον, δεν υπάρχει Παναθηναικός που δεν αγαπά τον Ομπράνοβιτς. Άρα δεν φάσκω και δεν αντιφάσκω. Κάνω κριτική και έχω κάθε δικαίωμα, όπως και εσύ και όλοι μας. Τώρα ,δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι η διάδοχη κατάσταση της πολύ καλής φουρνιάς παικτών που είχαμε δεν οργανώθηκε σωστά. Και γι 'αυτό υπάρχουν ευθύνες. Πρώτα στη διοίκηση και μετά στο τεχνικό τημ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ωραια μπορεις να μου αναφερεις καποια ενδεικτικα ονοματα παικτων που "δεν τους πηρε ο Ζοτς για να τους αφησει στον κουμπαρο του"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπόν αυτό με τον κουμπάρο ήταν άστοχο και λάθος μου.Πάμε τώρα στην ουσία. Το σκάουτινγκ στους νέους παίκτες δεν ήταν όπως έπρεπε κατά τη γνώμη μου. Για λόγους που δεν ξέρω ο αντίπαλος έκανε καλύτερη δουλειά. Αυτά τα αναφέρουμε για να τα διορθώσουμε στο μέλλον. Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις την απάντησή μου στον admin θα έβλεπες ότι παραδέχθητηκα ότι πολλά πράγματα δεν τα είχα προσμετρήσει. Μη μονοπωλούμε άλλο το τόπικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε αδερφε κουβεντα κανουμε δεν πλακωνομαστε!η διαφωνια με επιχειρηματα ειναι κατι το υγιες.χαιρομαι που παραδεχεσαι το σφαλμα σου.ενδεχομενως να εχουν γινει και καποια λαθη οπως με τον Μαντζαρη πχ.αλλα μονο οι νεκροι δεν κανουν λαθη...εχεις δικιο ας παμε παρακατω τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου