Καραπαπάρας με τα όλα του!



Όπως είπα και χθες τα όσα συνέβησαν χθες κατά την διάρκεια και μετά τον τελικό είναι απολύτως διδακτικά για τους θύτες της κατάντιας του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Μέσα στα όσα "ωραία" συνέβησαν χθες είχαμε και τις δηλώσεις του Κώστα Καραπαππά που μας είπε την αλήθεια που δεν είδε όλη η Ελλάδα και μας άνοιξε τα μάτια για το πόσο αντρίκεια ήταν η κούπα που σήκωσε ο Β.Μαρινάκης.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για να μην τρελάνει ο κάθε πικραμένος ο Ολυμπιακός έπαιζε με δέκα παίκτες για 33 λεπτά και με 9 για 15 αφού ο Σιόβας ήταν τραυματίας. Από τους αντιπάλους μόνο ο Περόνε έπρεπε να είχε αποβληθεί πέντε φορές. Όσο για τους παπαγάλους του ΣΚΑΙ που είχαν υπερωρίες στο διαδίκτυο απόψε τους αφήνουμε στην βαθιά τους κατάθλιψη.


Ευτυχώς που το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κάτι καραγκιόζηδες σαν κι αυτόν τον τυπά και μέσα στα όσα τραγικά γίνονται, γελάμε και λίγο.

Όμως το συγκεκριμένο άτομο και η πορεία του είναι άκρως διδακτική για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί όλο το σύστημα υπέρ του Ολυμπιακού. Ένας δημοσιογράφος που είχε εκπομπή στο supersport -η οποία είχε τηλεθεαματικότητα- και το έπαιζε αντικειμενικός περνώντας με τον τρόπο του την προπαγάνδα του. Και μέσα σε λίγα χρόνια έβγαλε το προσωπείο του αντικειμενικού και έγινε ο πιο γαύρος δημοσιοκάφρος. Και επιβραβεύτηκε με θέση στην ΠΑΕ.

Και όπως έγινε με αυτόν θα γίνει και με άλλους αντίστοιχους Καραπαππάδες τα επόμενα χρόνια..

Σχόλια

  1. Γιώργος Αλεξόπουλος12/5/13 2:30 μ.μ.

    Το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του ολυμπιακού εναντίον του χθες πριν το ματς λέει πολλά, αλλά το αυτί του δε φαίνεται να ιδρώνει, όπως και πολλών άλλων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εποχες απιστευτης σηψης!!!ποσο ακομη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΗΜΝΙΟΣ12/5/13 6:09 μ.μ.

    ΕΛΛΑΔΑ......ΓΛΥΦΕΙΣ..........ΤΡΩΣ.....!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργος Αλεξόπουλος12/5/13 8:14 μ.μ.

    Λάθος μου Πρες, όταν το πρωτοδιάβασα νόμιζα ότι το σήκωσαν για τον καραπαπά, Το έψαξα εν τέλει κι αναφερόταν στον πίκουλα:

    "Εκδότη-ψεύτη βγάζεις πρωτοσέλιδα για να κονομάς από μεταγραφές;; Αν είσαι ρουφιάνος ξέρεις.."

    Το πανό κατέβηκε λίγο πριν αρχίσει το ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν από λίγες ημέρες επιτέθηκαν σε ρεπόρτερ της εφημερίδας και μάλιστα εντός των γραφείων της συγκεκριμένης.Φαίνεται πως ο Πίκουλας τα έσπασε με τον γνωστό συνδεσμίτη που αρθρογραφούσε εξού και το πανό εναντίον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου