Μείναμε και εκτός Ευρώπης! Tι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει;




Στο παρελθόν έχω γράψει ότι η μόνη ελπίδα που θεωρώ πως ΜΠΟΡΕΙ να φέρει άμεση λύση στην ομάδα είναι μια μεγάλη ξεφτίλα. Αλλά όσο πλησιάζουν οι μέρες για το ντέρμπι με τους κλέφτες και με την ομάδα ανίκανη και εύκολο θύμα παράλληλα, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως με τρομάζει ένα τέτοιο σενάριο. Σήμερα με την νέα γκέλα δεν γίναμε σοφότεροι. Ούτε θα αλλάξει κάτι αύριο. Γιατί; Γιατί όλοι έχουμε πέσει θύματα της συνήθειας. Αυτής της συνήθειας που είναι ποτισμένη μέσα στην μιζέρια και όταν ξεκολλάμε απο τον πάτο και ακουμπάμε την μετριότητα είμαστε χαρούμενοι.


Σήμερα μείναμε κατά 99% εκτός Ευρώπης. Δεν συμβαίνει πρώτη φορά και έχει συμβεί και με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Η ομάδα είναι σε ελεύθερη πτώση και δεν ξέρουμε που θα σταματήσει αυτή η κατηφόρα. Αλλά ούτε αυτό είναι που με φοβίζει. Το χειρότερο βρίσκεται στον ίδιο κόσμο της ομάδας. Απάθεια! Δεν νιώθουμε πλέον. Είμαστε συμβιβασμένοι και λοβοτομημένοι. Παρατηρούμε, αλλά έχουμε αναλωθεί κι εμείς τα τελευταία χρόνια. Αυτή είναι η αλήθεια. Το 2008 βγήκαμε στους δρόμους πολλοί με μόνο σκοπό να δούμε έναν Παναθηναϊκό μεγάλο. Και μόλις 5 χρόνια μετά έχουμε μείνει μόνοι μας, χωρίς καν να ξέρουμε πως πρέπει να δράσουμε. Απλά βλέπουμε την κατηφόρα μας και συμμετέχουμε σε αυτήν...

Για αυτό σας ρωτάω. Τι πρέπει να γίνει; Έχετε πραγματικά απάντηση;

Είναι τόσα πολλά αυτά που με τρώνε σχετικά με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Ελπίζω σύντομα να αρχίζω να τα "ξερνάω" όσα έχω μέσα μου και να βγω απο αυτό το γαμημένο καλούπι της συνήθειας. Μας κάνανε γραφικούς ρε μάγκες με κάτι που αγαπάμε. Δεν είναι ειρωνικό;

Σχόλια

  1. ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ; ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΝΩΛΗΣΛ8/4/13 12:14 π.μ.

    Το χειρότερο βρίσκεται στον ίδιο κόσμο της ομάδας. Απάθεια! Δεν νιώθουμε πλέον. Είμαστε συμβιβασμένοι και λοβοτομημένoι. Ταπες ολα!!Εχουμε φαει τοσες πικρες φετος που δε μας κανει πλεον αισθηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ...ΕΧΘΕΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.1000 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΑΙΝΟ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΑΣΗΜΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ.............ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλαφούζος δρόμο . Προσοχή όμως οχι να αναλάβει ο Παναγόπουλος..Να πάρει μαζί του ΟΛΟ το συρφετό με τα δημοσιογραφάκια και τους αυλικούς εντός και εκτός ΠΑΕ ..Μόλις καθαρίσει ο κόπρος του Αυγεία τότε θα μπορούμε να κάτσουμε να συζητήσουμε για το τι μέλλει γενέσθαι. Όλα τα άλλα λοιπόν έπονται !!


    ΑΛΑΦΟΥΖΟ και ΠΑΡΕΑΚΙ ΔΡΟΜΟΟΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού απάντησες μόνος σου. Μπορούσαν να μη μας βγάλουν ευρώπη και το έκαναν. Αυτό έπρεπε να γίνει. Δε φαίνεται να ψήνονται για αυτά που θέλουμε εμείς. Εξ άλλου το ειρωνικό δεν είναι η συνήθεια της αποτυχίας, γιατί μόνο όταν δεν θεωρείτο αναμενόμενη θα ήταν παράλογο. Είναι που κατέστρεψαν την ομάδα οι ίδιοι που την απαρτίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η απάθεια που λες είναι πλέον η άμυνα του εαυτού μας, συμβαίνει νομίζω πια χωρίς να το επιλέγουμε συνειδητά. Δεν γίνεται κάποιος κάθε μα κάθε χρόνο να τρώει τόσο μεγάλες πίκρες.Κάποια στιγμή θα πει τέλος. Ο κόσμος του Παναθηναικού έχει αντέξει παράγκες, επίδειξη δύναμης απο τους απέναντι, διασυρμούς απο τον κάθε πικραμένο νεοφώτιστο, προκλήσεις απο τον κάθε απίθανο διαιτητή και κερασάκι στην τούρτα : ξεκατινιάσματα των ίδιων του των μετόχων με καθημερινά επεισόδια. Ολα αυτά δεν γίνονται εδώ και κάνα-δυο χρόνια, μην το ξεχνάμε. Όλα αυτά γίνονται απο το 1997 και μετά( πλην 1-2 σαιζόν). 16 χρόνια ρε φίλε!!Ξεχάσαμε πως είναι να ασχολείσαι με την μπάλα αυτή καθεαυτή. Το άθλημα το ίδιο το ξεχάσαμε. Τζιγκερ, Βγενοπουλοι, Αλαφούζοι, Πριγκηπες, γηπεδικα..Τι αηδία ειναι αυτη ρε φίλε που ζούμε? Πια αηδια, αυτο ειναι κατάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εφόσον όπως φαίνεται δεν έχει σκοπό να βάλει σοβαρά χρήματα ο Αλαφούζος, δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Τη δουλειά που κάνει αυτός (διαχείριση, μείωση μπάτζετ κτλ) μπορεί να τη κάνει πολύ καλύτερα κάποιος που ξέρει από μπάλα κ ξέρει κ από Παναθηναϊκό (γιατί με τον Νταμπίζα πήγε να μας στείλει). Κύριε Αλαφούζε σας ευχαριστούμε για τον χρόνο και τη προσπάθεια, αλλά δεν μπορείτε να βοηθήσετε αυτή τη στιγμή την ομάδα. Τα αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα, μιλάνε από μόνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ο Νίκος Νταμπίζας έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο! Για την ακρίβεια για να κατοχυρωθεί έχει υπογράψει κι όλας. Πιθανώς προσύμφωνο. Τα προσύμφωνα «σπάνε» βέβαια. Εκτός και αν έχει ισχύ συμβολαίου, οπότε μπλέκει το πράγμα."...."Προσφάτως δε έλεγε σε καφέ της Γλυφάδας ότι στον ίδιο δεν έχει πει τίποτα αρνητικό ο Αλαφούζος και προχωράει κανονικά. Κάποια στιγμή θα «πέσουν» οι αντιδράσεις και όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα θα ανακοινωθεί." Aπο το blog του Σταματη Γαρρη ΣΗΜΕΡΑ 8/4!

    Απευθυνομαι στους οργανωμενους που διοικουν τον Φορεα αλλα και στους δημοσιογραφους που εξακολουθουν να αβανταρουν τον Αλαφουζο. Αν επιτρεψετε στον καραφλα να συνεχισει να υπαρχει στον ΠΑΟ μετα απο αυτο, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ και το ξυλο δεν θα το φαει μονος του! Γιαυτο να ειστε σιγουροι!!!
    Οσον αφορα τι πρεπει να γινει μια ειναι η λυση. Να παρουν την κατασταση στα χερια τους οι οπαδοι, να κανουν καταληψη στα γραφεια της ΠΑΕ και να απαιτησουν την αμεση απομακρυνση της διοικησης Αλαφουζου ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Η ομαδα εχει ηδη καταστραφει και χειροτερα δεν μπορει να παει! Να γινουν ασφαλιστικα μετρα εναντιον της διοικησης Αλαφουζου για να μην προβει σε οποιαδηποτε κινηση (προσληψη προπονητη και τεχν. διευθυντη) που θα επηρεασει το μελλον της ομαδας, μεχρι να ορισθει νεα διοικηση απο Γ. Συνελευση.

    Να πεσουν αγωγες και μηνυσεις εναντιον του Αλαφουζου και της διοικησης του για την οικονομικη καταστροφη και οικονομικη απαξιωση της ΠΑΕ!
    ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! ΞΥΠΝΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kai giati na vgoume europi? to aksizame? na vgoume diladi europi gia na kalipsoume kapoia eksopa apo ekei? ston PAO mas prepei na dothei mia lusi me auto to prama! prepei na vgei enas kai na valei lefta.. na leme as vgoume europi na paroume 2-3 ekatomuria gia na vgei i xronia den mou leei kati. den leineis to provlima etsi.. ta lefta apo tin europi tha einai apla ena dentro.. me to dasos omos ti ginete? o alafouzos den mporei. alla elege kai ala eginan.. autos evgaine kai elege vazi statistikis k eurenon tha mazepsoume 30 ekatomuria. pounta??? i europi den einai lusi. lusi einai na vrethei enas na ta skasei. telos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. prasinoskoyfis8/4/13 8:41 μ.μ.

    Γεια σου ρε ΣΤΕΛΙΟ.!!!!

    Ταξίδι
    στο χρόνο, Ιούνιος 1994: Ο Νίκος Νταμπίζας δεν κρύβει ότι είναι Άρης, δηλώνει
    «αντιπαναθηναϊκός» και υμνεί τον κόσμο του ΟΣΦΠ

    Όπως αποκαλύπτει απόδειξη απόκομμα εφημερίδας
    (καλοκαίρι 1994)- ο 21χρονος τότε νεοαποκτηθείς αμυντικός του Ολυμπιακού Νίκος Νταμπίζας δήλωνε πως από μικρός είναι αντι-Παναθηναϊκός.

    Δύο χρόνια αργότερα αποτέλεσε μέλος της ομάδας που «έκλεβε»
    τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, εκμεταλλευόμενη το κύκλωμα της
    «Παράγκας» (ναι αυτής που θέλει να διαλύσει ο Γιάννης Αλαφούζος).



    Prasinosk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου