O Νίκος που λατρέψαμε!



Δεν ξέρω πως έκατσε σε πολλούς η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και την διάψευση που έκανε για τις φήμες που ακούγονται γύρω απο το όνομα του με τις δήθεν επαφές που έχουν γίνει απο την ΠΑΕ ώστε να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Δεν ξέρω αν σας πέρασε αδιάφορο, αλλά εμένα μου θύμισε τον λόγο για τον οποίο λάτρεψα αυτόν τον παίκτη και τον λόγο που κέρδισε τον σεβασμό μου όταν έφυγε απο την ομάδα. Γιατί πάντα μου έβγαζε κάτι αληθινό.


Όπως σεβάστηκε το τριφύλλι το καλοκαίρι του 2003 και έγραψε στα @@ του την πρόταση του Κόκκαλη για να πάει στον γαύρο, όπως σεβάστηκε τον κόσμο μας στο πρώτο γκολ που πέτυχε με την Άεκ εναντίον μας στην Λεωφόρο και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι προς την σέντρα, έτσι και τώρα ξεφτίλισε αυτούς που τρέχουν τώρα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μιλούσαν για επαφές, χωρίς καν να τον προσεγγίσουν όπως ο ίδιος λέει. Και προσωπικά πιστεύω τον Νίκο και όχι τους κύκλους και τα τετράγωνα του Αλαφούζου.

Η ανακοίνωση του εδώ, αλλά όλο το ζουμί η παρακάτω πρόταση...

"Επειδή τρέφω αληθινό σεβασμό προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού..."


ΥΣ: Τα ίδια θα λέω και αν ποτέ συνεργαστεί ως manager με τον Ολυμπιακό. Γιατί ακόμη και τότε δεν θα προκαλέσει και δεν θα προσπαθήσει να βλάψει τον Παναθηναϊκό. Και γιατί σαν παίκτης δεν φόρεσε ποτέ του πούστη την φανέλα.

ΥΣ2: Ο πανηγυρισμός σου Ο.Α.Κ.Α όταν έκανες το 1-2 με τους πούστηδες μου θυμίζει όταν σκαρφάλωσες στα κάγκελα στου Χαριλάου και εκεί θυμάμαι πόσο άδικα έφυγες απο τον Σύλλογο...

Σχόλια

  1. Πραγματικα δεν εχω καταλαβει γιατι τοση κακια για την διοικηση του Παναθηναικου...

    Μπορει να μην εχει προσφερει ακομα κατι ουσιαστικο, ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ομως και
    τιποτα... Εκανε καποιες προσπαθειες, ισως οχι επιτυχημενες, αλλα
    τουλαχιστον ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ....

    Αντιθετα, αυτοι που ηρθαν με το γελοιο συλαλλητηριο εφτασαν την ομαδα σε αυτο το σημειο...

    Εχετε δηλαδη καποια εναλλακτικη προταση απο τον Αλαφουζο? Εχετε καποιον που
    θελει να παρει την ομαδα στην πλατη του και ο Αλαφουζος δεν το δεχεται?

    'Η μηπως εχετε μαθει στην μιζερια και κυνηγατε φαντασματα τυπου Τζιγγερ?

    Ποιος θελετε να διοικησει την ομαδα, η Θυρα 13?

    Δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται!

    Οσο καιρο θα υπαρχει τετοια αρρωστια στους κολπους των οπαδων, δεν θα ορθοποδησει ποτε η ομαδα, οσα λεφτα κι αν μπουν...

    Εκτος βεβαια κι αν η (οποια) καινουργια διοικηση παρει με το μερος της τους οργανωμενους με τους "γνωστους" τροπους...

    Οσο για τον Λυμπεροπουλο, απλα αρνηθηκε μια προταση ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΑ...Ολα τα αλλα ειναι για καταναλωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελοίο συλαλλητήριο;

    Ότι κάποιοι αποδείχθηκε πως είχαν στομάχια που δεν άντεχαν δεν σημαίνει πως ο κόσμος τότε βγήκε λανθασμένα στους δρόμους. Εκτός κι αν αυτήν την άποψη ότι ήταν γελοίο το συλαλλητήριο την είχες εξαρχής οπότε τζάμπα ο κόπος που μπήκα να σου απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαλογο κανουμε, δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε σε ολα... Και ΝΑΙ, ειχα εξ'αρχης αυτη την αποψη... Οπως ειδες, σε βαθος χρονου, τα προβληματα μπορει να γινουν πολυ μεγαλυτερα απο αυτα που (προσπαθουμε) να λυσουμε...
    Αναγνωριζω βεβαια οτι ολα γινονται (ενδεχομενως) καλοπροαιρετα, καταλαβε ομως κανενας που εφτασε τον Παναθηναικο φερνοντας στην διοικηση αυτους τους κωλοτουμπες?
    Μαλλον οχι... το ζητουμενο ηταν να φυγει ο Τζιγγερ... ΟΚ! Και τωρα που εφυγε, οποιον βλεπουμε τον θεωρουμε ανδρικελο του... Πολυ προοδευτικη αποψη!!!

    (γι'αυτα που γραφω για τον Αλαφουζο δεν λες τιποτα... στο συλαλλητηριο σταθηκες μονο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοιτα ρε συ που μηνα απριλη υπαρχουν ακομα αποψεις υπερ του αλαφουζου , ρε τι γινεται...
    ρε φιλε ολοι του δωσαμε καποιο χρονο για να δειξει εργο , μα εχουν συσσωρευτει τοσες μλκς που απο που να το πρωτοπιασεις το θεμα , και δεν ειναι οτι δεν κανει αλλα επιμενει κιολας στο πλανο του


    βαγγελη που σαι ρε , για σενα ειναι αυτος


    οσο για το "γελοια" συλαλλητηρια , μαθε ρε βλακακο πως ειναι απτις καλυτερες στιγμες στην ιστορια της ομαδας και αν ειχες παει θα εβλεπες τετοια ποικιλια κοσμου απο νεολαια μεχρι ηλικιωμενους Παναθηναικους που τους ενωνε η αδολη αγαπη για την ομαδα και θα εδειχνες τωρα σεβασμο και θα μιλαγες καλυτερα , χαζουλη 15χρονε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρωτα απ'ολα δεν σε εβρισα. Ειπα την αποψη μου, η οποια αυτη ειναι και αν σου αρεσει... Αν η οικογενεια σου δεν σε εμαθε να σεβεσαι και ακομα χειροτερα σε εμαθε να εισαι μαγκας του διαδικτυου, πραγματικα λυπαμαι.

    Δευτερον δεν ειμαι 15 χρονων αλλα 43.

    Τριτον εγω εχω ζησει την ομαδα σε μεγαλες στιγμες, κατι που εσυ δεν μπορεις ουτε να τις φανταστεις. Σου ευχομαι ομως να τις ζησεις, γιατι μαζι μ'εσενα θα τις ζησουν και οι υπολοιποι Παναθηναικοι.

    Η συζητηση τελειωνει εδω (απο εμενα), αφου το επιπεδο καποιων ανθρωπων ειναι πραγματικα χαμηλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Πρες αν συνδυασεις ατακες του στυλ "γελοιο συλαλλητηριο"+μενος για 13+μενος για Λυμπε(!) καταλαβαινεις οτι εχει ρουφηξει το ντερμπι ως το μεδούλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανθρωπος που αναφερει ως γελοιο το συλλαλητηριο δεν ειναι Παναθηναϊκος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nαι στο συλλαλητήριο στάθηκα γιατί αυτό με ενόχλησε περισσότερο γιατί αποτελείτο απο τον κόσμο του Συλλόγου.


    Προφανώς και μπορείς να έχεις την άποψη σου. Αν δεν ήθελα να ακούω διαφορετικές απόψεις απλά θα έσβηνα ό,τι δεν μου άρεσε.


    ΑΛΛΑ...


    ότι οι μέτοχοι που μπήκαν το 2008 δεν άντεξαν (είτε οικονομικώς, είτε ηθικώς, είτε για άλλους λόγους) και την έκαναν δεν κάνει αυτομάτως γελοίο το συλλαλητήριο, ούτε κάνει τον Τζίγγερ καλύτερο στα μάτια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε μου θα σεβαστω τα 43 σου χρονια(αν οντως ισχυει η ηλικια σου) και θα πω απλα οτι οι αποψεις σου με βρισκουν καθετα αντιθετο.Το συλαλλητηριο εξηγησε μας γιατι το θεωρεις γελοιο.Επειδη μια τεραστια μεριδα κοσμου δεν αντεξε να ξεφτιλιζεται αλλο απο τις κατα καιρους παραγκες?Βλεποντας την διοικηση να αφηνει την ομαδα στο ελεος χρονια ολοκληρα?Επισης το διλημμα "Αλαφουζος η Καταστροφη" ειναι, για μενα, ψευτοδιλημμα της πλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το συστημα διοικησης Αλαφουζου εχει καψει και καιει συστηματικα ολους οσους λατρευτηκαν απο τον λαο του Παναθηναικου και εχουν αυτη την ιδιαιτερη χημεια μαζι του. ο Νικολας, σωστα για μενα, τους ξεμπροστιασε αμεσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου