Η κατάντια ευτυχώς τελείωσε! Τουλάχιστον για φέτος...



Επιτέλους σήμερα τελείωσε το βασανιστήριο που μαύριζε για μήνες τις πράσινες ψυχές μας. Δυστυχώς δεν ξέρουμε αν αυτό θα συνεχιστεί και του χρόνου. Για την ακρίβεια κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου απίθανο με την ανυπαρξία της Π.Α.Ε και αυτών που τρέχουν άμεσα ή έμμεσα την ομάδα μας.

Στον Παναθηναϊκό δεν αρμόζει αυτή η κατάντια.


Η κατάντια να παίζει σε ένα τόσο στημένο πρωτάθλημα. Στημένο ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.
Η κατάντια να τερματίζει έκτος, να μην βγαίνει Ευρώπη και να μαζεύει μόλις 40 βαθμούς!
Η κατάντια η έδρα που χρησημοποιεί να μην είναι έδρα και να έχει σε αυτήν μόλις πέντε νίκες!
Η κατάντια να βάζει όλη την χρονιά μόλις 2 γκολ παραπάνω από αυτά που έχει δεχθεί!

Και τέλος η κατάντια να έχει ποδοσφαιριστές που έχουν το θράσος να πηγαίνουν προς τον κόσμο και να τον χειροκροτούν και μεγάλο μέρος του κόσμου να τους... αποθεώνει!!!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!

Δυστυχώς όπως φαίνεται η θλίψη στην μπάλα κατά πάσα βεβαιότητα θα συνεχιστεί και του χρόνου. Ελπίζω μόνο να ηρεμήσουμε και να μην μας έχει ο ΑΝΙΩΘΟΣ Αλαφούζος στην τσίτσα με μαλακισμένες επιλογές στυλ Νταμπίζα. Να δείξει λίγο έλεος γιατί δεν αργεί η μέρα που δεν θα του δείξει έλεος καθόλου όλος ο κόσμος. Γιατί υπομονή και στήριξη υπάρχει όταν βλέπουμε μια προσπάθεια υγιή και κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση και όχι την μια μαλακία μετά την άλλη.


ΥΣ: Μόνο θετικό από σήμερα που θα το γράψει και η ιστορία, ότι ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για την νίκη και δεν μπαίνει σε τριπάκια να ρίχνει άλλες ομάδες με τα αποτελέσματα του όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι σε αυτό το πρωτάθλημα-κωμωδία.

ΥΣ2: Αν ο Μαρινάκης συνεχίσει να ξεφτιλίζει και του χρόνου σε όλα τα επίπεδα το ποδόσφαιρο, τότε ίσως η κάθαρση να ξεκινήσει και από την ίδια τους την ομάδα...

Σχόλια

  1. Δυστυχώς ως Παναθηναικοί φαίνεται πως η κατάντια μας αρέσει.. Δεν εξηγείται αλλιώς ..οτι οι αντιδράσεις απέναντι σε αυτή την τραγική και γεμάτη ψέμματα ," επικοινωνιακή " ,ανούσια και επικίνδυνη διοίκηση είναι απειροελάχιστες..Και ακόμα και όσες υπάρχουνε συγκαλύπτονται ..

    Το θέμα είναι όμως οτι να ταν αυτή η χρονιά η παρένθεση και μετά να ερχόταν η ανακάμψη να λέγαμε εντάξει..σ όλες τις ομάδες έρχεται μια άσχημη χρονιά..Αλλά δε θα είναι έτσι.. Τα σενάρια που κυκλοφορούνε.. για υποτριπλασιασμό του μπάτζετ πώληση των λίγων καλών νεαρών παιχτών που έχουμε..το ανορθοδόξο και ανυπαρκτο πλάνο για του χρόνου δείχνουνε πως τα χειρότερα είναι μπροστά μας..Oι προχειρότητες..με την Λεωφόρο ..τον Βοτανικό η σωρεια υποσχεσεων για παίχτες ..εκατομμύρια προπονητές τεχνικούς διευθυντάδες..δείχνουνε οτι δεν υπάρχει καμία ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ..

    Αυτή η ομάδα δε πρόκειται να προχωρήσει χωρίς ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ..και να χτιζει παλάτια στην άμμο ούτε με τις αγιογραφίες των δημοσιογράφων της αυλής .. Αυτά τα δοκιμάσανε και άλλοι πιο πεπειραμένοι στη προπαγάνδα και αποτυχανε..Προφανώς δε θα τα καταφέρουνε αυτοί οι ελάχιστοι ..που πουλάνε προπαγάνδα ..άκομψα..

    Και για να το πάω και λίγο στο αγωνιστικό..Φαίνεται πως η επιλογή τεχνικού διευθυντή θα γίνει με κριτήρια..μη αγωνιστικά ..Οπότε τι να πούμε από εκεί και πέρα όταν αυτός που θα χτίσει την ομάδα θα είναι και άπειρος ( κατά πως φαίνεται ) και αναζητείται και κάποιος Παναθηναικός για βιτρίνα..Η ακόμα και αν ο Αναστασίου ως προπονητής είναι καλός ..Πως ξέρουμε οτι ο Αλαφούζος..που φέτος έδιωξε 4 προπονητές..δε θα τον " δώσει " ως εξιλαστήριο θυμα μιας πιθανής αποτυχίας.. Πως μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτό τον άνθρωπο να προεδρέυει και γιατι ? Έβαλε σοβαρά λεφτά στην ομάδα για να είναι πρόεδρος ? Είχαμε τα ανδρείκελα του Βαρδινογιάννη ..και θέλαμε κάτι διαφορετικό..για να μας προκύψει νέος πρόεδρος..που κάνει το κουμάντο με τα λεφτά του κόσμου ..ή τα έσοδα του Παναθηναικού ??

    Είμαι πάντως εξαιρετικά περιεργος να δω..πως θα σερβιρουνε τις πωλήσεις..και πως θα τις υποδεχτεί ο αγνός κόσμος..Όπως και τις μεταγραφές που έρχονται..

    Δυστυχώς παιδιά δε βλέπω κανένα φως..και η κατάντια θα συνεχίζεται...Για το σημερινό αγώνα..πάλι τον είδα..Τι να σχολιάσεις οταν η Βέροια σου κάνει φάσεις για πλάκα.. και έχει καμιά 10 άρια κορνερ ? Ψάχνεις να βρεις κάπου να πιάστεις και δεν υπάρχει τίποτα..Και οταν σκέφτεσαι οτι ακόμα και τους καλούς παίχτες που είχαμε φέτος θα τους πουλήσουνε για ένα κομμάτι ψωμί φέρνοντας καραβιές παιχτών που είναι κατώτεροι της φανέλας και της ιστορίας της ομάδας..απλά απογοητευέσαι..ολοκληρωτικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα κάποιοι είχαν φιέστες για τα 40 κάλπικα ενώ τα παλικάρια της ΑΕΚ κλαίγανε για τον υποβιβασμό. Τρομερό κοντράστ συναισθημάτων. Να σημειώσουμε οτι ο Ατρόμητος οχι απλά σκύλιασε αλλά και πανηγύρισε δεόντως το γκολ που πέτυχε. Λίγος σεβασμός σε ένα ιστορικό σωματείο που έπεσε κατηγορία δεν βλάπτει παιδιά. Να τα λέμε αυτά έτσι? Γιατί, όσον αφορά το ποδόσφαιρο τουλάχιστον, έχουν χαθεί αξίες, ήθη και έννοιες όπως ευγενής άμιλλα. Λογικό, όταν το πρότυπο που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια είναι οτι ο ισχυρός δεν έχει μοναδικό στόχο την γηπεδική ανωτερότητα αλλά να γαμήσει με όποιον τρόπο μπορει όλους τους υπολοιπους. Εγω προσωπικά να πω κουράγιο στους φίλαθλους της ΑΕΚ και να επανέλθουν δριμύτεροι. Το λέω και το εννόω και αυτό ειναι που κάνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές οι σεμνότητες μας "φάγανε" φίλε μου . Ο Παναθηναϊκός έχει υποβιβαστεί στο βόλεϊ , και η πλειοψηφία των φιλάθλων μας "κλαίει" με τον υποβιβασμό τωβ Τούρκων . Οξύμωρο έτσι ;
    Και μιας και πίασμανε τους Τούρκους ...
    Μιλάμε για την ομάδα που οι οπαδοί της τραγουδούσαν "το γαύροι αδέρφια ... στην Ν.Φ"
    Μιλάμε γαι την ομάδα που ψήφιζε "απών" , "παρών" κτλ στις ΓΣ της Σουπερ Λιγκ .
    Μιλάμε για την ομάδα που συνέβαλλε στο 15-1 των ψήφων στις ΓΣ ( η μια του Παναθηναϊκού ) .
    Μιλάμε για την ομάδα που οπαδούς κλέφτες κια λαμόγια . Ξεπρνάνε και τους βρους .
    Μιλάμε για την ομάδα που "έκλαιγε" 10 χρόνια για το πέανλτι Βασσαρα στην λεωφόρου , και έκανε αβαβά το κάλπικο πρωτάθλημα του Βάλνερ
    Μιλάμε για την ομάδα που καπηλεύεται την προσφυγιά .


    Και όλα πολλά . Σιγά μην κλάψω που υποβιβάστηκε ένα αντιπαναθηναϊκό σωματείο . Που πλέον στην πρώτη κατηγορία σε όλα τα αθλήματα έχει μόνο το χαντμπολ και το βολει γυναικών . Ομαδούλα γειτονιάς στην κυριολεξία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου όπως και να το κάνεις η ΑΕΚ δεν έχει προκαλέσει σε καμία περίπτωση όπως ο Ολυμπιακός το φίλαθλο κοινό αίσθημα. Δεν είχε την δύναμη να το κάνει αυτό ούτως η άλλως. Και είναι μια ομάδα που και αυτή έχει βιώσει τι εστί παράγκα στο πέτσι της τόσα χρόνια, οπότε μου είναι πιο εύκολο να συμπάσχω μαζί τους..Όσο για τα υπόλοιπα που λες για τις γενικές συνελεύσεις κτλ δεν διαφωνώ, αλλά είναι γνωστό οτι είχε διοικήσεις για τα πανηγύρια τα τελευταία χρόνια. Ένα σωματείο έχει χρόνια ιστορίας, μην κρίνεις απο τον κάθε μαλάκα πρόεδρο, παράγοντα. Αν γινότανε το αντίθετο και πέφταμε εμείς δεν ξέρω αν οι Αεκτζήδες πανηγύριζαν ή οχι. Αλλά εγώ είμαι Παναθηναικός και όχι ΑΕΚ. Ξέρω εγώ τι κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου