Υπάρχει κάποιος λόγος να πιστεύουμε ακόμα σε αυτούς;



Με την έναρξη του ματς σηκώθηκε πανί απο την Θύρα 13 που καλούσε τους Βγενόπουλο και Πατέρα να βάλουν λεφτά στην Α.Μ.Κ της 22/4.

Ακόμα πιστεύουμε ότι θα βγουν μπροστά και θα ηγηθούν της Π.Α.Ε; Σόρρυ αλλά και για τους δύο πλέον δεν έχω καμία θετική αίσθηση και σκέψη... Εκτός κι αν όντως τρέχουν πράγματα γύρω απο την Π.Α.Ε και το πανί δεν σηκώθηκε τυχαία.

Σχόλια

  1. Βγενόπουλο Πατέρα και ξερό ψωμί..Δύο χρόνια τους "περιμένουμε"..ΑΛΛΑ τώρα ήρθε η ώρα..ΤΩΡΑ που δε θα παίξουμε Ευρώπη..θα ανοίξουνε τα πορτοφόλια οι ευεργέτες της ομάδας..και θα βάλουνε από 20 εκατομμύρια..και θα χτισούνε και γηπεδάρα..



    Αλλά το "τώρα" είναι η ώρα είναι όλα τα λεφτά...Δηλαδή αυτή η χρονιά η χαμένη..που ουσιαστικά πάει καροτσάκι και την επόμενη ..με το 1 / 3 του φετινού μπάτζετ..είναι ψιλά γράμματα ! Οι σοφοί αποφάσισανε οτι τώρα είναι η μεγάλη ώρα..


    Σαν τους Αεκτζήδες που ακόμα περιμένουνε τον Μελισσανίδη ένα πράμμα..


    Εαν υπήρχε ένα πανό κατάλληλο γι αυτούς θα ήταν μόνο αυτό..
    Βγενόπουλο + Πατέρα βάλτε λεφτά.. ή πάρτε τον Αλαφούζο επιτέλους και φύγετε μήπως ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ ! Αλλά τους κάνουνε τα γλυκά τα μάτια..


    Τον Μάιο είπαμε θα κάνουνε κριτική στον Αλαφούζο έτσι ? .....Και στον Πατέρα και τον Βγενόπουλο πότε ?? Ε του χρόνου μπορεί ..τώρα παίζει η γνωστή αντιβαρδινογιαννική κασέτα.. ( που είτε παρών είτε απών αυτός φταίει ) Οχι οτι δεν τα έκανε μπάχαλο στην ομάδα τα έκανε.. αλλά τους υπόλοιπους ακόμα τους περιμένουμε.. Αυτές είναι ανεξάρτητες απόψεις και πρακτικές ! Ζήτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22/4/13 2:37 π.μ.

    ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΜΑΓΚΕΣ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.............. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΘΕΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου