Πέτυχε ο αποπροσανατολισμός;



Αυτοί που έφεραν στην επικαιρότητα τον θέμα Νταμπίζα (και Αναστασίου), δηλαδή το Gazzetta και αυτοί που τους το πλάσαραν δηλαδή άτομα απο την ίδια την ΠΑΕ (Βασιλαράς οεο;) έχουν πετύχει τον σκοπό τους. Οι πάντες ασχολούνται με την θέση του τεχνικού διευθυντή και αναλώνονται για ποιο λόγο δεν πρέπει να ακούγεται ούτε για πλάκα το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του γαύρου. Δηλαδή, προσπαθώντας να εξηγήσουν τα αυτονόητα. Με άλλα λόγια, να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος. Μήπως κι αυτός ήταν ο σκοπός να βγάλουν στην φόρα το όνομα Νταμπίζας για τον Παναθηναϊκό; Γιατί αλλιώς, αν κάποιος σκέφτηκε σοβαρά την έλευση του ανθρώπου αυτού στον Σύλλογο τότε ή πολύ μαλάκας είναι ή πολύ στημένος.

Αποπροσανατολισμός με λίγα λόγια...


Λες και αυτό που καίει τον Παναθηναϊκό είναι ποιος θα είναι του χρόνου τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Λες και δεν έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε. Όπως;

Όπως μια εξαφανισμένη Α.Μ.Κ.
Όπως κάτι εξαφανισμένους μετόχους.
Όπως έναν πρόεδρο που κάνει κουμάντο (ναι,με δημοκρατικές διαδικασίες) χωρίς να βάζει φράγκο. Όπως έναν γαύρο αντιπρόεδρο (ναι, με μη δημοκρατικές διαδικασίες).
Όπως μια ομάδα απροστάτευτη μπροστά σε αρρωστημένα μυαλά και παράλληλα μετριότατη τόσο που ούτε Ευρώπη δεν μπορεί να βγει.
Όπως,όπως,όπως...

Και όλος ο κόσμος μας ασχολείται με τον Νταμπίζα. Μόνο στην πλάκα πρέπει να το πάρουμε και να κοιτάμε τα σοβαρά. Γιατί μόνο για πλάκα είναι αυτή η ιστορία. Γιατί και σαν πλάκα να μην το βλέπουν αυτοί που έχουν τις τύχες της ΠΑΕ, θα νιώσουν για τα καλά την υπομονή και την ανοχή που δείχνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί τόσο πολύ "περίμενε να δούμε" σε τόσο λίγο χρόνο δεν παίζει να έχουμε ξανακάνει.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σίγουρο το αύριο για να κάθεται ο κόσμος του να αναλώνεται στον κάθε γαύρο που σκέφτεται να φέρει η διοίκηση Αλαφούζου. ΑΝ έρθει, τότε θα τον υποδεχτεί όλος ο κόσμος του Συλλόγου όπως πρέπει. Όπως πρέπει δηλαδή σε έναν κλέφτη πρωταθλημάτων.

Ξαναλέω πως δεν πιστεύω πως υπάρχουν τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ και ΣΤΗΜΕΝΟΙ μέσα στην ΠΑΕ για να σκεφτόντουσαν σοβαρά να φέρουν τον Νταμπίζα στην ομάδα. Πιο πολύ για στημένο μου κάνει και για αποπροσανατολισμό. Και μακάρι να μην γίνεται λόγω ζύμωσης κάτι χειρότερου στα παρασκήνια και πάνε να το φέρουν λάου λάου.

Το πρόβλημα του Συλλόγου είναι ότι δεν υπάρχουν φράγκα. Το πρόβλημα που παρακαλούσε ο Τζίγγερ να έχει ο Παναθηναϊκός ώστε μια μεγάλη μερίδα του κόσμου να τον αγιοποιεί ξαφνικά, ξεχνώντας την ανικανότητα του (στημένη ή μη).


ΥΣ: Κάτι για τον Αθανασίου. Καλό είναι το board των Greenwebfans. Όλοι το διαβάζουμε. Αλλά μην κάνεις ρεπορτάζ απο ένα board. Κάτσε πες μας ποιοι σας έδωσαν το αποκλειστικό του Νταμπίζα ώστε να αρχίσουμε να μιλάμε και λίγο σοβαρά.

Σχόλια

  1. Από τα καλύτερα που έχεις γράψει. Έτσι, χώσιμο και εξήγηση.



    Εξ άλλου, τα πάντα γίνονται για το γηπεδικό, τα φιλέτα και ενδεχομένως τα κέρδη των νυν άμα γίνει το εμπορικό ή σε ποιόν τα χέρια θα βρεθεί. Όσο για τη Λεωφόρο... γι' αυτήν έγινε ο αποπροσανατολισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι σωστός..Κοροιδεύουνε τον κόσμο..Οι δημοσιογράφοι ο υπευθυνος επικοινωνίας και όλο το σύστημα κρυμμένο πίσω απο την Συμμαχία έχει δημιουργήσει έναν φανταστικό Παναθηναικό που έρχονται παίχτες τεχνικοί διευθυντές και αποκρυπτουνε τα πραγματικά προβλήματα..

    Προσπαθούνε να μας κάνουνε να ξεχάσουμε τη χειρότερη ποδοσφαιρική χρονιά της ομάδας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ..τους παίχτες που κάνουνε για ομάδα Β Εθνικής ,τις παλινωδίες με τους προπονητές τις μεταγραφές ,την επικοινωνιακή φούσκα της διοίκησης, την "έτοιμη Λεωφόρο" , τον Βοτανικό, τον Μαρινάκη που κάνει ότι θέλει , την παράγκα, και όλα τα πραγματικά σημαντικά προβλήματα της ομάδας.

    Στόχος τους είναι να συντηρηθουνε στις καρέκλες τους για όσο ακόμα μπορούνε... Οσο γρηγορότερα ξυπνήσουμε και τους στείλουμε στο " καλό " τόσο το καλύτερο πριν βυθιστεί και άλλο η ομάδα. Γιατι οσο περιμένουμε η ομάδα θα βυθίζεται όλο και πιο πολύ και θα θέλει όλο και περισσότερο χρόνο για να έρθει σε μια καλύτερη κατάσταση..

    Ενδεικτικά να πω οτι πέρα από οτι βλέπουμε στα μάτια μας σε παγκόσμια site στατιστικής κατάταξης ομάδων ερχόμαστε σταθερά και αρκετά μακριά πίσω από τον ΠΑΟΚ και μας πλησιάζει πολύ γοργά ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος. Αναφέρομαι και στο οικονομικά προσαλανατολισμένο site εκτιμήσεων transfermarkt.co.uk αλλά και στο clubworldranking.com.. Tώρα δε που θα υποτριπλασιάσουνε το μπάτζετ ..καταλαβαίνετε τι θα συμβεί..Με 24 εκατομμύρια μπάτζετ παλεύουμε για πλει - οφ ..ε με αυτή την διοικηση με 8 εκατομμύρια θα παλεύουμε για σωτήρια και αν ..


    Και κάτι ακόμα σε επίπεδο συγκρίσεων..Ο Σαββίδης ανασκεύασε και βελτίωσε την Τούμπα χωρίς να παίζει στα δημοσιεύματα επί μήνες..και έδειξε video και φώτος όταν ήταν έτοιμο.. Ο Γιάννης ο Αλαφούζος ακόμα..συμφωνεί με τον κύριο Μακρόπουλο ( τι τραβάει και αυτός ο άγιος άνθρωπος ) ..για την ανακατασκευή και βελτίωση της Λεωφόρου.. Ε βγάλτε τα συμπεράσματα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Trifyllonews.com5/4/13 10:46 μ.μ.

    Μεγάλε λες για το γκαζζέττα......τα πρωτοσέλιδα του όμως μια χαρα τα εχεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου