Δεν το περιμένατε;



H Euroleague πρωτοτύπησε και έριξε τέτοια καμπάνα στην ομάδα μας που στο παρελθόν δεν παίζει να έχει επιβληθεί ξανά. 100.000 ευρώ πρόστιμο και 4 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών!! Ειδικά το δεύτερο αποτελεί κάτι το εντελώς πρωτόγνωρο και μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί η Euroleague μου έδινε την εντύπωση πως θέλει να προστατεύει το προϊόν της διαφημίζοντας το. Και αντικειμενικά τα ματς του Παναθηναϊκού στην διοργάνωση, την διαφημίζουν ασχέτως των παραπόνων των Ρώσων και των όσων επικαλείται η ίδια η Euroleague και ο Μπερτομέου.


Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως αφού η απόφαση είναι εφέσιμη, η ποινή όσον αφορά τους αγώνες χωρίς θεατές θα μειωθεί. Γιατί θα είναι πολύ μεγάλη δυσφήμιση για την διοργάνωση να παίζουμε πχ με καμία Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι ή ΤΣΣΚΑ σε ένα άδειο Ο.Α.Κ.Α και αυτήν την εικόνα να την βλέπει όλη η Ευρώπη και όχι μόνο. Δε γίνεται να βγάλουμε σχεδόν όλη την πρώτη φάση των ομίλων χωρίς θεατές. Άρα το συγκεκριμένο κομμάτι της ποινής περισσότερο ως εκφοβισμό το εκλαμβάνω.

Πέραν αυτών όμως θέλω να σας κάνω μια ειλικρινέστατη ερώτηση. Δεν το περιμένατε ότι μπορεί να φάμε μια τόσο χοντρή ποινή; Μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Ρήγα και τα πρωτοσέλιδα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ (που προφανώς φτάνουν στα γραφεία της Euroleague) με τις απειλές σε Μπερτομέου και Euroleague, δεν περιμένατε να υπάρξει αντίδραση; Ή δεν περιμένατε μετά την φασαρία που δημιούργησαν οι Ρώσοι, η Euroleague να μην ενστερνιστεί την επιθυμία τους για κλειστό Ο.Α.Κ.Α και βαρύτατα πρόστιμα; Αν πείτε όχι, τότε απλά εθελοτυφλείτε.

Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια δύναμη στο ευρωπαϊκό μπασκετικό στερέωμα, αλλά απο το 2000 ήταν σε κόντρα με την διοργάνωση των Ισπανών και ποτέ δεν θεωρήθηκε από τις ευνοημένες ομάδες της Euroleague παρά τις 4 κατακτήσεις του και τα 6 final 4 του. Και αυτό καλώς ή κακώς πρέπει να το καταλάβει και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Εκτός κι αν ξέρει πράγματα τα οποία όντως είναι σοβαρά και αποτελούν απόδειξη για μεροληψία των διαιτητικών αρχών κατά της ομάδας μας. Αλλά και πάλι μπορεί να τα βγάλει στην φόρα; Γιατί αν δεν μπορεί τότε θα πληρώνουμε συνέχεια τον λαϊκισμό και θα είμαστε στην μπούκα και εφόσον δεν θα έχουμε ομαδάρες με προπονηταρά στον πάγκο δεν θα παίρνουμε και αυτά που μας αναλογούν. Απλά πράγματα.


ΥΣ: Αν έπρεπε να φάμε πρόστιμο για κάτι δεν είναι ούτε οι δηλώσεις του Δημήτρη, ούτε τα πρωτοσέλιδα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ, ούτε τα τσιγάρα μέσα στο Ο.Α.Κ.Α, ούτε τα ηχητικά εφέ του κλειστού, ούτε καν ένα-δύο μπουκάλια που πέσαν σε κάποιο πάγκο αντίπαλης ομάδας. Έπρεπε να φάμε μόνο για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ απόφαση να μπαίνουν όσοι περισσότεροι χωράνε στο κλειστό και να απειλείται η ανθρώπινη ζωή. Αλλά τι λέω τώρα,ε;

Η φώτο που είναι πάνω στο κείμενο είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε για ποιο λόγο...

Σχόλια

  1. Υπομονή θα έρθουν καλύτερες μέ1/5/13 2:34 μ.μ.

    Λέτε να γινόμαστε σαν τα πρόβατα του Πειραία; Θυμάστε τότε που στο ΣΕΦ άνοιγε τις πόρτες στα μεταξύ μας παιχνίδια ο τότε πρόεδρος τους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου