Μέσα στην παράνοια!



To O.A.K.A χθες φόρεσε τα καλά του και η ομάδα μας έκανε ό,τι και ο κόσμος του Συλλόγου. Έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και μετέτρεψε το χθεσινό ματς σε ιστορικό. Και θα το πάρουμε πρέφα για τι ιστορικές στιγμές ζήσαμε χθες βράδυ με το πέρασμα του χρόνου όταν και θα μνημονεύεται απο τους παρόντες.

Όλα αυτά ανήκουν στο χθες, αφού το αύριο της Πέμπτης μας επιφυλάσσει ακόμη μια πιο Παναθηναϊκή βραδιά. Με την ίδια τρέλα μάγκες για να πάμε Λονδίνο και να διεκδικήσουμε το 7ο ευρωπαϊκό μας!

Σχόλια

  1. Οπως ειχε πει και ο Σαρας μετα το διπλο μας στη Βαρκελωνη: "Στο ΟΑΚΑ μας περιμενει μια παρανοια!" Ακριβως αυτό. Τεραστιο Respect στην ομαδα και σε ολους οσους την απαρτιζουν! Τεραστιο Respect οχι λογω αποτελεσματος, αλλα λογω προσπαθειας και τροπου παιχνιδιου. Την Πεμπτη ξανα παρανοια και πιστευω οτι μπορουμε ακομα περισσοτερο φωνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για έβδομο ακούω.

    Μετά την νίκη της Τρίτης εξακολουθούμε να έχουμε 12,5% πιθανότητες για κατάκτηση του έβδομου.
    Εύχομαι απόψε να γίνουν 25% και στον ημιτελικό του Λονδίνου να γίνουν 50%.


    Μετά βλέπουμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαθος! Το 100/8=12,5% δεν ειναι σωστο, δεν μιλαμε για στριψιμο νομισματος που ειναι εντελως τυχαιο! Καταρχην η Ρεαλ εχει ηδη περασει οποτε δεν μιλαμε καν για 8 υποψηφιους, αλλα για 7. Επισης τα υπολοιπα ζευγαρια ειναι ολα στο 2-1. Την ιδια πιθανοτητα εχει η Εφες και η Καχα με την ΤΣΣΚΑ πχ? Ασφαλως και οχι! Αν ηταν ετσι τοτε και οι στοιχηματικες εταιρειες θα διναν για ολους την ιδια αποδοση! Και ενα πιο ακραιο παραδειγμα: Στην εναρξη του ΤΟΡ16, η Μπαμπεργκ και η Μπαρτσα ειχαν η καθεμια 100/16=6,25% για το τροπαιο? Δε νομιζω... Φιλικα βεβαιως!
    ΥΓ Παντως εχει δικαιο στο γεγονος οτι οσον αφορα την προκριση δεν εχει τελειωσει ακομα τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου