Ρε Βαγγέλα τόσο ανίκανος είσαι;;


Ήρθαμε όσο πιο μπουρδέλo γινότανε. Βασικοί μας λείπανε, προπονητή αλλάξαμε για τέταρτη φορά, Ευρώπη βγήκαμε εκτός και πάλι όμως ρε Βαγγέλα τίποτα. Πάλι με διαιτησία, πάλι με κωλοφαρδία, πάλι ανίκανος. Πλάκα σου κάναμε στο τσίρκο σου.

Είσαι πραγματικά για λύπηση γιατί πάει στράφι και το όποιο αρρωστημένο μυαλό κουβαλάς.

Ο Παναθηναϊκός σήμερα έκανε πλάκα στον Ολυμπιακό της μιας ευκαιρίας, αλλά έφυγε με το Χ. Κανένα μπράβο στους παίκτες μας. Έκαναν αυτό που έπρεπε στο ντέρμπι, αλλά δεν έκαναν τα απαραίτητα σε όλη την διάρκεια της υπόλοιπης σαιζόν.

ΥΣ: Πραγματικά κρίμα που το γκολ του κάγκουρα στις καθυστερήσεις δεν ήταν κανονικό.

Σχόλια

  1. αμα το παρατηρησετε, ο ολυμπιλαγος επι προεδριας μαρινακη δεν εχει νικησει ουτε ενα καθαρο ματς απεναντι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΤΣΟ + ΛΟΥΤΣΟ είχε σήμερα το μενού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/4/13 10:03 μ.μ.

    ΒΑΓΓΕΛΑ I SCREW YOU....POUTSO FIGUEROA.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/4/13 10:08 μ.μ.

    ΤΡΙΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΛΥΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΡΔ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε αληθεια εβαλε μπραβους να βαρανε οσους αποδοκιμασαν στα επισημα ? ειναι αχαριστοι βαγγελα , καντους τικετ κλαμπ και πετα τους εξω απο το γηπεδο με μαυρες λιστες, οσους σου κανουν κριτικη , ειναι αλητες αχαριστοι και υποκινουμενοι
    υγ , ρε αλ παλι σημερα εδειξες ποσο λιγος εισαι , σα κλαμμενη γκομενα εκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή εμφάνιση τηρούμενων των αναλογιών και με την διαιτήσια να μας παίζει κόντρα. Ζέκα Σισόκο Τριανταφυλλόπουλος κάνανε πολύ καλό παιχνίδι . Ειδικά ο Τριανταφυλλόπουλος έδειξε οτι πλέον υπολογίζεται για βασικός ..Σε ορισμένες περιπτώσεις έκανε εξαιρετικά κοψίματα απέναντι σε έναν καλό παίχτη όπως ο Τζιμπούρ.. Καλό στήσιμο και από τον Βονόρτα που παροτι ειναι μόνο δύο ματς φαίνεται οτι έχει βρει τις ισορροπίες στην ομάδα και οι αλλάγες του ήταν εύστροφες και καίριες..( αν και σαφέστα ο Βονόρτας δε μπορει να κριθει συνολικά ούτε θετικά ούτε αρνητικά )Κάτι ακόμα για τον Φιγκερόα , κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι παίχτης κλάσης αυτό που ζητείται είναι η διάρκεια και αν αθλητικά είναι εντάξει ! Παίχτης που έπαιζε Εθνική Αργεντινής αμα ειναι υγιειής για το Ελληνικό Πρωτάθλημα ειναι μια πάρα πολύ καλή προσθήκη . Ας ελπίσουμε να είναι υγιείης..

    Δυστυχώς όμως μια καλή εμφάνιση σε ένα ντέρμπι δεν ειναι τίποτα αλλο από μια καλή εμφάνιση. Τα προβλήματα παραμένουνε..Η ανυπαρξία της διοικησης Αλαφούζου είναι οφθαλμοφανέστατη..οπότε θα πω τι θα ήθελα από μια νέα διοίκηση..σε μια πρώτη θεώρηση και θα επανέλθω..

    Παραμονή του κορμού της ομάδας : Καρνέζη Μαυρία Ζεκά Σισόκο Γιούρκα Τριανταφυλλόπουλου. Σπυρόπουλου , Φιγκερόα ( άμα είναι Οκ ιατρικά )πλαισιωμένους με τους νεαρούς όπως Χουχούμη Αποστολόπουλο Δώνη και όποιους άλλους αναδειχθούνε στο μέλλον , διώξιμο ( Φορναρόλι Εσπάρθα Καζιγιάμα Κάιπερ Πίντο Βελάσκεζ Κουίνσι και θα έλεγα..ίσως και Τοτσέ ( αν και φοβάμαι μή μας φέρουνε χειρότερο ) και 3-4 μεταγραφές Ελλήνων και ξένων παιχτών με κλάση και εμπειρία.

    Τώρα με τι λεφτά.θα έρθουνε αυτοί και πως θα πληρωθούνε..δε μας νοιάζει να τα βρούνε ! Πρέπει να καταλάβουμε οτι ο Παναθηναικός αυτή τη στιγμή κάνει τη χειρότερη χρονιά της ιστορίας του είναι 7 ος με χειρότερη επίθεση - άμυνα κ κτλ καταλαβαίνετε πόσο χειρότερα θα είναι τα πράμματα αν πάμε σε πωλήσεις παίχτων κορμού και στηριχτούμε σε σαπάκια Βαρέλα - μαναταζαραίων..και στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ διοίκησης Αλαφούζου.

    Λοιπόν καταλάβετε το ..χρειάζονται ΑΛΛΑΓΕΣ και πρώτα από το ΚΕΦΑΛΙ ..τον ΑΛΑΦΟΥΖΟ . Η ομάδα στα χέρια τους ΓΙΝΕΤΑΙ να πάει χειρότερα !! Και οχι αυτό δεν είναι καταστροφολογία είναι απλή ανάγνωση των πεπραγμένων τους ..απλά μαθηματικά..

    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ..ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ...


    Y. Γ οι " ομορφιές " που έγιναν για να πέσει η αεκ οι 5 άρες του άρη στον αστέρα..και κτλ δείχνουνε την τραγικότητα του πρωταθλήματος μας που διέπεται από τα κέφια του ολυμπιακού κατεστημένου..Είπαμε ο Αλαφούζος ο τιμωρός..Για γιέλια και για κλάμματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι ο Παναθηναικός με εξαίρεση το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός με τις ομάδες της πρώτης πεντάδας. Εάν έδειχναν το ανάλογο πρόσωπο και στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν θα είχαμε αυτή την διαφορά των -37 από τον Ολυμπιακό ούτε θα μέναμε εκτός Ευρώπης,οι ίδιοι αδίκησαν τους εαυτούς τους.
    Την μεγαλύτερη πλάκα πάντως την έχουν οι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού προσπαθούν να μαζέψουν το σύνθημα που έλεγε το γήπεδο περί Αεκάκι και Μαρινάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα ειπες ολα μεσα σε λιγες γραμμες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου