15/4/2013: Ο Παναθηναϊκός έπεσε στην Α2 στο βόλεϊ!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!!


Δυστυχώς αυτό που φαινόταν από πέρυσι, ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στην Κυψέλη και ο Παναθηναϊκός του χρόνου θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία! Προφανώς και μιλάμε για την πιο μαύρη ιστορία του τμήματος, προφανώς μιλάμε και για μια τρομακτική ντροπή για όλο τον Σύλλογο που δεν ξεπλένεται με τίποτα.


Τα ονόματα των υπευθύνων για το σημερινό αποτέλεσμα που "σφράγισε" την ξεφτίλα της Α2 είναι γνωστά με τελευταίο αυτού του Ακριτίδη. Αλλά η ιστορία ξεκίνησε από την στιγμή που έφυγε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος το καλοκαίρι του 2008 και το τμήμα ήρθε στα χέρια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Τότε οι υποσχέσεις ήταν πολλές και ανάλογες με τα ανοίγματα που γίνανε τα επόμενα δύο χρόνια σε συμβόλαια και σε budgets που δεν μπορούσε με τίποτα να αντέξει ο ερασιτέχνης.

Ακόμη και φέτος μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα με το τμήμα να μην βολοδέρνει στην άδεια Γλυφάδα και να έχει μια μεγαλύτερη συσπείρωση και περισσότερα νικηφόρα αποτελέσματα στην Κυψέλη. Δυστυχώς η έλευση της ομάδας στο κλειστό του Πανελληνίου έγινε προς το τέλος της σαιζόν και αυτό σίγουρα το πληρώσαμε.

Όπως είπα η σημερινή ξεφτίλα είναι μεγάλη, αλλά δυστυχώς ήταν προδιαγεγραμμένη εδώ και καιρό. Απλά η στεναχώρια είναι μεγαλύτερη.

Ο Σύλλογος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και μόνο εμείς μπορούμε να τον κάνουμε να ορθοποδήσει ξανά. Μόνο εμείς!


ΥΣ: Ο Στέλιος Καζάζης με την συμπεριφορά του έδειξε πως δεν του αρμόζει να φορέσει ξανά να επιστρέψει στον Σύλλογο που του προσέφερε τόσα πολλά κι αυτός τον παράτησε στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας του για τον Πάοκ.

ΥΣ2: Ο Σύλλογος αποκτάει έτσι το δεύτερο ομαδικό τμήμα που υποβιβάζεται στην Α2 μετά το πόλο.

Σχόλια

  1. Όπως τα λες αυτό που γλυτώσαμε πέρισυ με την ΕΑ Πατρών το βιώσαμε φέτος. Όταν λέγαμε και γράφαμε στα πράσινα σαιτ ότι αυτό που περάσαμε θα έπρεπε να αποτελέσει μάθημα προς γνώση και συμμόρφωση αποδείχτηκε τελικά ότι μόνο ο απλός κόσμος ενδιαφερόταν και νοιαζόταν για το τμήμα.
    Ευελπιστώ ότι αύριο κιόλας ο κύριος Ακριτίδης έστω και με καθυστέρηση θα παραιτηθεί άμεσα από το πόστο του προέδρου του ΤΑΑ και καλό θα είναι να μην ξανασχοληθεί με τον σύλλογο.Ακόμα περιμένουμε το γκρούπ των επενδυτών που θα ερχόταν το καλοκαίρι αλλά άνθρακες αποδείχτηκε ο θησαυρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=uqSfwzEM-PY


    λες και εχουν περασει αιωνες πριν ρε πουστη μου...οπως και στην μπαλα ετσι και εδω θα ζουμε με τις αναμνησεις πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=uqSfwzEM-PY


    λες και εχουν περασει αιωνες πριν ρε π///η μου.οπως στην μπαλα ετσι και δω,θα ζουμε με τις αναμνησεις πλεον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς τα ανοίχτε τον Ερασιτέχνη και οι λοιπές ιστορίες μας έφεραν εδώ.. μαζί με την επιθυμία μερικών να γίνουνε επαγγελματίες "οπαδοί" ή παράγοντες και κατ ' επέκταση να ασκούνε διοίκηση στις ομάδες είτε κρυφά είτε φανερά..Παρόμοια θέματα δεν είναι τυχαίο οτι έχουνε συμβεί σε ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης..

    Μια ομάδα που πριν λίγα χρόνια είχε διεθνείς παιχταράδες όπως τον Αγκάμεζ αλλά και Έλληνες διεθνείς τα τελευταια δυο χρονια βολοδέρνει στις τελευταιες θέσεις..μέχρι που φέτος έπεσε !
    Κρίμα για τον Παναθηναικό..Τουλάχιστον να μάθουμε..και να μη καταδικάσουμε και το ποδόσφαιρο σε ίδια μοιρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι γράφεις ρε Βαγγέλη σοβαρά τώρα ; στέκεις ειλικρινά ;
    τα πράγματα είναι πολύ απλά στο ανδρικό τμήμα .
    σταθοκωστόπουλος = λεφτά , κούπες , υγεία , συσπείρωση
    ο θανάσης τσακώθηκε με τον βλάση και τον έστειλε ... να παντρέψει την κόρη του .
    αναλαμβάνει ο θανάσης φέρνει παικταράδες που ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ γι' αυτα΄που υπέγραφαν ( κάτι σαν αυτά που σκούζετε για τον Βγενοπατέρα και τους λοιπούς ) .
    ο θανάσης έδωσε ποσά γι' αυτά τα χρήματα , αλλά η άθλια διοίκηση Κίτσιου , τα έδωσε ΣΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ .
    έτσι τσακ μπακ το 0 χρέος που παρέδωσε ο βλάσης , έγινε 2.5 και 3 μύρια .


    δεν ντρέπεσαι να λες για επαγγελματίες "οπαδούς" σε ένα τμήμα που διοικεί ο ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ , και παλαιότερα ο ΚΙΤΣΙΟΣ . ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ .
    ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΩΝ "¨ΟΠΑΔΩΝ" ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΥΝ. ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2005 , ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ ΜΕ 1500 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΕΦΟΡΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΤ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ .
    ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΤΑΜΠΛ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΠΧ.


    ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΕΨΕ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΘΥΡΑ 13 ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ 5 ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ , ΜΕ ΠΑΓΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ . ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ . ΡΩΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ .


    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ . Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι ' αυτό που έγραψες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. fighting irish16/4/13 3:26 π.μ.

    re vlaka pou blexthkan oi epaggelmaties opadoi opws tous xarakthrizeis;;;;ektos an ennoeis ton sullogo erasitexnh ''gewrgios kalafaths'' pou prosfere kapoia xrhmata.....ande moule pou toso kairo se diavazw kai vgaoinw apo ta rouxa mou...kai mias kai anaferesai stous opadous na sou pw pws oi opadoi einai autoi pou mazeuoun fetos lefta gia to adriko voley,oi opadoi fernoun to prwtatthlhma sto gunaikeio basket,oi opadoi exoun analavei kai nukokurepsei tmhmata opws to ping pong kai thn arsh varwn...ade diavase ton filo sou ton roufiano ton ''zoun'' kai pare ton poulo apo site san auto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αδικησε Βαγγελη, αδικησε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσυ εισαι επαγγελματιας "τρολερ"...αυτο ειναι σιγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ανεξαρτητος16/4/13 1:34 μ.μ.

    εισαι ενα ηλιθιος παπαγαλος , γαυρος της τρουμπας παιδι , ηλιθιε ε ηλιθιε
    δεν ξερεις τι σου γινεται και κανεις πως τα ξερεις ολα
    παπαρια ξερεις και σκουζεις σα γκομενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ανεξαρτητος16/4/13 3:09 μ.μ.

    ωραια φωτο εβαλε και αυτος , τον γενιτσαρο.....ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θεωρητικά παραμένουμε εμείς στην κατηγορία αλλά το ζητούμενο φίλε είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές προσφυγές που δεν έχουν εκδικαστεί.Μιλάμε για ένα χρέος κοντά στα 2 εκατομμύρια και μόνο τρείς παίκτες δεν έχουν κάνει προσφυγή ο Πανταλέων,ο Γιορντάνοφ και ο Ντεπέστελε. Μόνη λύση είναι να βρεθεί ο αντίστοιχος Σταθοκωστόπουλος να μπει μπροστά να αναλάβει το τμήμα και να το ξεχρεώσει,πράγμα που το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή εσύ αυτό κατάλαβες ότι για τα χρέη του Ερασιτέχνη που φτάνουν στα 3,7 εκατομμύρια ευρώ φταίει ο κόσμος; Καταλαβαίνω ότι δεν γουστάρεις τους οργανωμένους τους θεωρείς κακό για την ομάδα αλλά με αυτό το κειμενό σου μου βγάζεις εμπάθεια. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να θεωρείται κακό να ανοίξει τις πόρτες του ο Ερασιτέχνης στον απλό κόσμο, απο την στιγμή μάλιστα που κανείς απο τους "Παναθηναικάρες" δεν μπαίνει μπροστά.
    Ακόμα δεν βλέπω να αναφέρεις κάτι για τους παράγοντες απο Ακριτίδη,Λιακόπουλο,Κίτσιο ακόμα και τον Θανάση Γιαννακόπουλο που ανέλαβαν το τμήμα κιαι το γέμισαν με χρέη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απάντηση έχεις σε όσο ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ) κάτω από το σχόλιό σου ; Άσε τις "αρνητικές ψήφους" και απάντησε . 6 άτομα βγήκαν από τα ρούχα τους με τα ΨΕΜΑΤΑ που έγραψες .



    Quiz : "Θα κάνω το βόλεϊ σαν το μπασκετ , μην ανησυχείτε" :
    1. Πατέρας
    2. Βγενόπουλος
    3. Τζίγγερ
    4. Θανάσης


    Α , ξέχασα τους "οπαδούς" . Κανένας από τα παραπάνω λοιπόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο μήνυμα μου έκανα μια σύγκριση των πεπτραγμένων των δικών μας με άλλους συλλόγους που υπάρχουνε αρκετά κοινά σήμεια και χτύπησα το καμπανάκι του κινδύνου για το ποδόσφαιρο αλλά προφανώς δεν έγινα κατανοητός. Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι όπου ανακατεύονται οι οργανωμένοι ή παράγοντες τύπου Πλυτά ή Χατζηχρήστου ( της ΑΕΚ ) ή Βασιλαρά ( δημοσιογραφίσκος που λύνει και δένει στην ΠΑΕ..και παίζει επιθετικά..) τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά και έθιξα από τη δική μου πλευρά αυτό που με ενοχλεί.

    Αυτό που με ενοχλεί λοιπον ειναι οι ιδιοτελείς σκοποί των επαγγελματιών οπαδών ή επαγγελματιών παραγόντων που ζούνε από τις ομάδες . Και σε αυτό όποιος δε το βλέπει ή κάνει πως δε το βλέπει..κοροιδεύει ή πουλά προπαγάνδα.

    Δεν παρακολουθώ το βόλει στενά γι αυτό και δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει και ποιος ,γι αυτό και έκανα ένα γενικότερο σχόλιο. Άλλωστε οι fans μου γνωρίζουνε..οτι σπανιά σχολιάζω για το Βόλει γιατι για κάτι που δε γνωρίζω καλά δε μπορώ να είμαι και απόλυτος . Προφανώς κάποιοι είναι " ειδικοί ". Τώρα γιατι κάποιοι το πήρανε προσωπικά και γράφουνε τις γνωστές τους ύβρεις ε αυτοί είναι και ακόμα μια φορά αποδεικνυουν ποσο σκουπίδια είναι.

    Γι αυτό και απάντησα σε σένα που μπορεί να διαφωνούμε αλλά σέβομαι αυτά που γράφεις.Οπότε αν φταίνε αυτοί που αναφέρεις ας γινει λοιπον ένας οικονομικός έλεγχος για να ρίξει φως στα όσα συνέβησαν αυτά τα χρόνια και από το 2009 που η ομάδα ήταν τόσο δύνατη φτάσαμε εδώ.

    Τέλος εντάξει νομίζω οτι ..υπάρχουνε τόσοι επαγγελματίες στο γλύψιμο των οργανωμένων όπως για παράδειγμα ο καλός Βασιλαράς όποτε το να λέμε που και που κάποιες αλήθειες για το τι γίνεται στις ομάδες..δεν είναι εμπάθεια αλλά η αλήθεια ή αν θέλεις η δική μου αλήθεια.Και πραγματικά δε νομίζω πως χρειάζεται να γράψω για τα εγκλήματα που έχουνε κάνει οι οργανωμένοι στις ομάδες ( σε όλες τις ομάδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο). Και ξαναλέω για όσους δε κατάλαβαν ( αφου έχουνε τον ελάχιστο δείκτη νοημοσύνης ) αναφέρω στα όσα συμβαίνουνε γενικότερα στις ομάδες και πως μερίδα οργανωμένων συμβάλει στην καταστροφή των ομάδων.

    Και για να πω και ένα παράδειγμα .Τα τα δικά μας τα περισινά που γίνανε στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα το φετινό -2 στέρησαν από την ομάδα τα έσοδα μιας Ευρωπαικής πορείας για την επόμενη χρόνια .. Αλλά αυτό το έχουμε ξεχάσει ..Αφού και η διοίκηση Αλαφούζου εκεί στοχεύει στο να έχει μαζί της τους οργανωμένους . Εκεί στοχεύει και ο Μαρινάκης και ο Κόκκαλης γι αυτό και οι καλές σχέσεις με την Θύρα 7 . Ή είναι τυχαία η φετινή σιωπή των οργανωμένων απέναντι στην διοίκηση Αλαφούζου.. ? Ελα τώρα ας μη κοροιδευομαστε μεταξύ μας.

    Ενώ στην ΑΕΚ ( ο καταστροφικός ρόλος της Original ) που γίνανε τα δικά μας τα περισινά στέρησαν από την ομάδα τους το δικαίωμα να παλέψει για να μείνουνε στην κατηγορία στο τέλος.. Και όσο και να παλεύουνε οι διάφοροι Βασιλάραδες δυστυχώς είτε Παναθηναικοί είτε Αεκτζήδες είτε Ολυμπιακοί αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουνε όλα αυτά εναντίον των ομάδων τους ούτε οπαδοί είναι ούτε φίλαθλοι..και είναι από την ίδια πάστα...σ όλες τις ομάδες όσο και αν κάποιοι θέλουνε να περάσουνε οτι διαφέρουνε..Και ωραία ας πουμε οτι οι Ολυμπιακοί είναι χειρότεροι ..και εμείς τι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τους δικούς μας ?

    Και ναι ειναι τραγικό να φωνάζεις να ανοίξει ο Ερασιτέχνης και να σπρώχνεις τον Θανάση στην έξοδο γιατι είδαμε ποιοι ακολούθησαν μετά και πως τα περισσότερα τμήματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Τώρα εντάξει αν είναι ευχαριστημένοι επειδή πάει καλά το μπάσκετ γυναικών προσωπικά δεν έχω άποψη γιατι δε το παρακολουθώ..αλλά χαλάλι τους ..

    Και τσάμπα τα έγραψα όλα αυτά γιατι δυστυχώς με ελάχιστες εξαίρεσεις αυτοί που σχολιάζουνε εδώ περά δεν είναι σε θέση ούτε για σωστή κουβέντα ..

    Σε καθε περίπτωση αφού είναι τόσο ικανοί ..και τόσο αγαπάνε την ομάδα θα την σώσουνε οι ίδιοι άρα δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ανεξαρτητος16/4/13 7:57 μ.μ.

    εισαι ενα κακομαθημενο κολοπαιδαρελι που γραφει ασυναρτησιες , επεσε το βολευ β εθνικη πρωτη φορα στην ιστορια ρε βλακα και εσυ γραφεις αερολογιες και ψεματα ,μολις εγινε το πεσιμο αρχισες τις ζεμπεκιες και λες για φλοριτζιναλ, εισαι μεγαλος μαλακας κολοτουμπας και γαυρος , γαμω την πουτανα την τουλουμπας σας


    + οτι η εμπαθεια που βγαζεις φανερωνει μεγαλο πονο και δεν ξερω γιατι , ελπιζω να μην ειναι ερωτικο το θεμα ....ηλιθιε κομπλεξικε , να σε μπλοκαρουν απο εδω να πας να σχολιαζεις στο πουτανασγιος24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. miltos sveltos16/4/13 8:17 μ.μ.

    ο βλασης δεν εφυγε....τον εδιωξε ο θανασης γιαννακοπουλος....ας ερθει αυτος τωρα να σωσει το τμημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χααχαχαχαχαχαχ ο .. Πλυτάς λέει . Μίλα μας και για πόλο τώρα να κατουρηθούμε στο γέλιο μετά από όσα έγραψες για το βόλεϊ ( βασικά για τις τουρκάλες της φλορίτζιναλ ) . Πες μας είναι καλός παίκτης ο Κουρλιάφτης ρε φίλε ; Εμένα μου άρεσε ο Τσοκας πάντως .

    τι ζούμε ρε φίλε .

    ντροπή στους οργανωμένους που διαλύσανε το βόλεϊ . Ευτυχώς θα το κάνει ο Θανάσης σαν το μπασκετ . όλα καλά . Kαι ο Σταθοκωστόπουλος φταίει που ήθελε να παντρέψει την κόρη του . Επίσης ο Κίτσιος ( άνθρωπους επιρροής Θανάση ) που όρισε ο Φορέας , και φυσικά ο Ακριτίδης ( ακι αυτός οργανωμένος ) .

    υ.γ: ο Πλυτάς ξέρεις ποιανού ήτανε φιλαράκι ε ; Μπασκετικού παράγοντα . Δεν τα ξέρεις καλά μάλλον ( ή δεν στα είπανε καλά να τα λες ) .

    ΨΕΜΑ ΨΕΜΑ & ΨΕΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το λάθος που κάνεις είναι ότι τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι.Άλλο πράγμα είναι τα περυσινά επεισόδια και η αφαίρεση των δύο βαθμών, άλλο η στήριξη των οργανωμένων στον Αλαφούζο που εσχάτως έχει τροποποιηθεί και άλλο το θέμα του βόλει.
    Οι περισσότεροι δεν διαφωνούμε ότι υπάρχουν περιπτώσεις που οι οργανωμένοι έχουν ξεφύγει και έχουν προκαλέσει προβλήματα. Όπως θα συμφωνήσω ειδικά για τον Πλυτά που από ότι φαίνεται τα έχει κάνει μπάχαλο στο πόλο και πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους παίκτες.
    Από εκεί και πέρα όμως τον Θανάση κανείς από τους οπαδούς δεν τον ώθησε να φύγει από την "μάνα του λόχου", Ο ίδιος θεώρησε ότι εφόσον οι υπόλοιποι "φραγκάτοι" δεν τον βοηθάνε αποφάσισε να αποχωρήσει.
    Στο θέμα του βόλει έχει μερίδιο ευθύνης για το γεγονός ότι ο Βλάσης έφυγε το καλοκαίρι του 2008 από το τμήμα,η δήλωση που αναφέρει ο dimpaogate13 ότι θα κάνει το βόλει σαν το μπάσκετ είναι καταγεγραμμένη και ειπωμένη.
    Όπως είχε αναφέρει ότι θα δώσει 120.000 ευρώ στο γυναικείο βόλει αλλά επειδή ο Μακρόπουλος δεν τον όρισε ως εκπρόσωπο στο Δ.Σ. της ΠΑΕ "στράβωσε" και μέσω Μαλακατέ ουσιαστικά την απέσυρε την χορηγία. Κανείς δεν αντιλέγει ότι δεν έβαλε χρήματα στον σύλλογο αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα του ασκείται καλοπροαίρετη κριτική.

    Τέλος δεν είναι κακό που ανοίγει ο σύλλογος σε όλο τον κόσμο είναι κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και αρκετά χρόνια. Επίσης αυτή την στιγμή υπάρχουν κάποια άτομα απο τον Φορέα συγκεκριμένα που τρέχουν κάποια τμήματα,τμήματα που δυστυχώς εάν δεν τα αναλάμβαναν αυτοί τότε θα ήταν στα αζήτητα και θα φυτοζωούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου