Θύρα 13 Κύπρου κατά Αλαφούζου. Σειρά να παίρνουμε κι εμείς σιγά-σιγά...


Σε μια όσο πιο απλή ανακοίνωση γινόταν, η Θύρα 13 Κύπρου ανακοίνωσε πως θα απέχει απο το φιλικό ματς της ομάδας μας με την Ομόνοια που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ στιι 1/5. Το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν οι Κύπριοι απλό: "Γιάννη άλλα μας είπες και άλλα έκανες". Διαφωνείτε;

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως οι αντιδράσεις πρέπει να ξεκινήσουν και από Αθήνα μεριά γιατί αλλιώς ο τυπάς δεν χαμπαριάζει. Είδαμε πόσο ίδρωσε το αυτί με τον Νταμπίζα και πόσο στα @@ του μας γράφει.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13 Κύπρου ,εδώ.

Σχόλια

  1. Τα εξι αστερια στη φανελα26/4/13 7:03 μ.μ.

    για να γινει "τι"?

    μακαρι η παναθα να βρει τον δρομο της, να την αγορασει καποιος ξενος επιχειρηματιας, αλλα προς το παρον ας βολευτουμε με τον μπουγελοφατσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς κάποιοι ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ και ΜΠΡΑΒΟ τους.. Κάλλιο αργά πάρα ποτέ.. Αυτά που φωνάζαμε τόσο καιρό εμείς οι απλοί Παναθηναικοί που κάτι τσουτσέκια.. μας βρίζανε.. Βρίστε τώρα και αυτούς.. Ικανούς σας έχω μερικούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι για την ανακοίνωσή τους. Μπερδεύουν τον κ. Αλαφούζο με την τρόικα. Δεν πρέπει να ανακατεύουν την πολιτική με το ποδόσφαιρο. Δεν έχουν καμία σχέση. Η Παναθηναϊκή συμμαχία βοήθησε τα μέγιστα τη φετινή χρονιά , ας σκεφτούμε λίγο να βρισκόμαστε στη θέση της ΑΕΚ , που την νέα σεζόν θα κατρακυλήσει 4 κατηγορίες και επιπλέον δεν έχει γήπεδο.

    Μιλάω σαν ανεξάρτητος οπαδός , εκφράζω μόνο τον εαυτό μου και συγνώμη αν στενοχωρώ κάποιους. Το να μπερδεύουμε πολιτική και αθλητισμό είναι σοβαρό λάθος. Ο Παναθηναϊκός έχει οπαδούς από όλα τα κόμματα και πρέπει ο συσχετισμός πολιτικής και αθλητισμού να αποφεύγεται. Δεν ξέρω εάν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Κύπρο είναι ταυτόχρονα και οπαδοί της Ομόνοιας που καθοδηγείται από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα στο νησί.

    Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτός ο συσχετισμός και στο παρελθόν επί Χούντας όταν έγινε , έφερε καταστροφικά αποτελέσματα.

    Εν πάσι περιπτώσει φέτος ήταν μια κακή χρονιά με πολλά λάθη εξαιτίας των λανθασμένων χειρισμών του ίδιου του κ. Αλαφούζου. Την επόμενη σεζόν, νομίζω, ότι τα σοβαρά λάθη θα αποφευχθούν και η ομάδα με την βοήθεια όλων θα καταφέρει ξανά να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. ( Το μπαράζ δεν είναι τυχαίο , μπορεί να μας βγάλει στην Ευρώπη , φθάνει να κερδίσουμε την Ξάνθη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανεξαρτητος26/4/13 7:40 μ.μ.

    να τος και ο επαγγελματιας σχολιαστης
    24 ωρες το 24 online

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πλακα μας κανεις ρε φιλε διωξαμε τον τζιγγερ(που καλα καναμε) θα διωξουμε τον αλαφουζο......αντε να τους διωξουμε ολους να δουμε ποιος θα τρεχει την ομαδα μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου