Tι Άεκ ,τι Ολυμπιακός. Κομπλεξικοί και οι δύο με τον Παναθηναϊκό!



Πέρυσι αλλά και φέτος είχαμε μάθει πως αντιμετωπίζει τα ματς που ενδιαφέρουν άμεσα τον Παναθηναϊκό ,οι γαύροι. Χάνανε στο ανδρικό βόλεϊ απο πολύ κατώτερες τους ομάδες και χάριζαν πόντους ,μόνο και μόνο για να πέσει ο Παναθηναϊκός κατηγορία. Από ότι φαίνεται όμως και στην Άεκ διακατέχονται απο το ίδιο κόμπλεξ ,αφού σήμερα έδωσε έναν υπερπολύτμο πόντο στο Ανατόλια που μάχεται μαζί με εμάς για την παραμονή στην κατηγορία και είναι δύο πόντους απο κάτω μας αντί για τρεις που θα ήταν ,αν η Άεκ δεν έπαιζε για την ...ιστορία της.


Αλλά πάνω από όλα η ντροπή ανήκει στις Παπαγεωργίου και Τζανακάκη που έχουν ζήσει και 2-3 πραγματάκια παραπάνω φορώντας το τριφύλλι στο στήθος.

Φαντάζομαι να μην παίξει και στο επόμενο ματς για την ιστορία της η Άεκ με τους Μακεδόνες που κι αυτοί μάχονται για την παραμονή. Γιατί τόση ιστορία δεν θα την αντέξω...

ΥΣ: Μου αρέσει που πριν το ματς ο προπονητής τους ,Οικονόμου, μιλούσε για αξιοπιστία και κουραφέξαλα...

Σχόλια

  1. ΔΛΔ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΟΝΤΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ;; ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου