Ο δρόμος για το Final 4 πλέον είναι στο χέρι μας!


Νικήσαμε την Μπάμπεργκ με 60-82 στην Γερμανία και σφραγίσαμε το εισιτήριο για τους 8 της Euroleague. Και μπορούμε να πάμε στα προημιτελικά απο τέταρτοι ως και πρώτοι! Πως; Αναλυτικά εδώ.


Αυτά έχουν να κάνουν με τα μέχρι τώρα και τις υποχρεώσεις που είχε να βγάλει η ομάδα για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Τώρα όμως ,απο δω και στο εξής ξεκινούν οι αλήθειες. Αλήθειες που έχουν να κάνουν με τις δυνατότητες της ομάδας. Όλα τα ματς πλέον στην Ευρώπη είναι τελικοί ή αλλιώς ζωής και θανάτου. Όλα εξαρτώνται απο τους παίκτες μας. Μπορούν να νικήσουν την ΤΣΣΚΑ και να αποφύγουν την Μπαρτσελόνα; Μπορούν να την νικήσουν με πάνω απο 23 πόντους και να πάρουν πλεονέκτημα; Μπορούν να παίξουν την πρόκριση στο final 4 με μειονέκτημα; Απλά πράγματα. Για αυτό πλέον και ο κόσμος με αρχή την Πέμπτη που μας έρχεται πρέπει να τιγκάρει το Ο.Α.Κ.Α και να δημιουργεί ατμόσφαιρες που θα αφήσουν ιστορία.

Το Λονδίνο περιμένει, οι ημερομηνίες έχουν βγει, το Ευρωπαϊκό επίσης. Το μόνο που μένει είναι να βγει η φανέλα στο παρκέ και να τσεκάρει το εισιτήριο.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου