Γλυκέ μου Fabri και εσύ περαστικός είσαι...


Επειδή πολύ λόγος έχει γίνει για τα αρχίδια που δεν έχουν οι παίκτες μας σύμφωνα με τον Fabri και επειδή πέταξε και την γραφική -πλην πιασάρικη- ατάκα ότι πολλοί παίκτες μας δεν αξίζουν φοράνε την φανέλα του Συλλόγου, είναι φυσικό επακόλουθο να βρεθεί κάποιος να του αντιστρέψει σε ερωτήσεις τις δηλώσεις που έκανε χθες βράδυ.


Καταρχάς Φάμπρι μου γλυκέ θεωρείς πως θα περνούσες έστω και έξω απο την Παιανία ποτέ, αν είχαμε διοίκηση και χρήματα; Για ποια φανέλα του Παναθηναϊκού μιλάς; Ξέρεις την ιστορία αυτού του Συλλόγου; Πρόλαβες και την έμαθες μέσα σε 3 μήνες ρε γίγαντα; Πολλοί παίκτες μας ότι είναι λίγοι και ότι μπορεί και @@ να μην έχουν, το ξέρουμε και δεν περιμέναμε εσένα να μας δώσεις τα φώτα σου. Εσύ όμως έχεις; Γιατί -όπως σωστά σου είπε ο Καρνέζης- στις ήττες ξέρω ότι ευθύνη έχουν όλοι. Σίγουρα, αν θέλει ο παίκτης να σε στήσει, θα σε στήσει κι ας είσαι ο καλύτερος κόουτς που πέρασε ποτέ απο τα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Αλλά ευθύνη θα φέρεις και τότε. Γιατί χθες δεν έκατσες για πρώτη σου φορά στον πάγκο της ομάδας για να μην ξέρεις με τι παίχτες έχεις να κάνεις. Ήξερες και ποιους έβαζες, ήξερες ότι δεν έχεις και εναλλακτικές. Απλά τώρα που το καράβι βουλιάζει, είπες να πετάξεις την ουρά σου απέξω. Λογικό για έναν προπονητή που δεν έχει κοουτσάρει ούτε για πλάκα ομάδα βεληνεκούς του Παναθηναϊκού.

Οπότε άσε την φανέλα ήσυχη. Έτσι κι αλλιώς περαστικός είσαι και εσύ. Εμείς θα πιούμε το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους. Ξέρουμε πολύ καλά ότι και η διοίκηση είναι λίγη και οι παίκτες είναι λίγοι και εσύ ο ίδιος είσαι λίγος για τον Σύλλογο.

Σχόλια