Ζημιωμένοι και οι δύο



Δυστυχώς η σημερινή μέρα επιφύλασσε μια άσχημη είδηση για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό ,αφού ο Jason Kapono ανακοίνωσε στην διοίκηση πως θέλει να αποχωρήσει απο την ομάδα λόγω του μειωμένου χρόνου συμμετοχής που είχε στα παιχνίδια ,με την τελευταία να εκδίδει ανακοίνωση και να τον αφήνει ελεύθερο.


Απρόσμενη εξέλιξη σίγουρα ,όπως και ζημιογόνα για την ομάδα αλλά και για τον παίκτη. Για την ομάδα επειδή χάνει ένα σημαντικό εργαλείο που έδινε βοήθειες και με την πάροδο του χρόνου πιθανότατα να έδινε κι άλλες πιο σημαντικές ,αλλά και για τον παίκτη που χάνει την ευκαιρία του να διεκδικήσει σημαντικούς τίτλους για την καριέρα του.

Ήδη ακούγεται πως η διοίκηση ψάχνει για play maker ,όμως τι να το κάνεις αν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και στην Ευρωλίγκα;

ΥΣ: Υπάρχει και η άποψη που επιρρίπτει ευθύνες στον Πεδουλάκη που δεν μπορούσε να βγάλει 1-2 συστήματα με τον Καπόνο και να εκμεταλλευτεί το καλό του σουτ. Όπως υπάρχει και αυτή που λέει ότι ο Καπόνο δεν είχε δα και λίγο χρόνο συμμετοχής (15' σε Α1 και 19' σε Euroleague). Άλλα κι άλλα ονόματα παίζανε λιγότερο και δεν λέγανε τίποτα...

Σχόλια

  1. Πάντως προχθές με την Εφές δεν τον έβαλε δευτερόλεπτο, παίζει εκεί να ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν γίνεται να έκρινε οτι δεν μπορεί να βοηθήσει καθόλου. Θα μπορούσε στο τέλος να μπει αντί του Μασιούλις παράδειγμα που κυνηγούσαμε μακρινό σουτ για την διαφορά. Λογικά κι εγώ θα σπαζόμουν πάντως αν ήμουν στην θέση του Καπόνο. Θεωρώ οτι κάηκε πάααρα πολύ νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαιρετισματα στον Ντελκ δωσε Τζεϊσον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου