Μόνο με χοντρή ξεφτίλα μπορεί να σωθεί ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο.



Το χα γράψει και παλιότερα και με είχαν κράξει. Αλλά δε νομίζω να μην συμφωνείτε πως πλέον όλοι οι οπαδοί του Συλλόγου ή ένα πολύ μεγάλο μέρος ,είναι αδιάφοροι και δε νιώθουν με τις γκέλες στο ποδόσφαιρο. Δεν έχουν συμβιβαστεί ,απλά έχουν πάθει απάθεια. Σε μια ήττα δεν θα τσαντιστούν. Απλά θα περιοριστούν σε ένα νεύμα. Σε έναν αποκλεισμό-ξεφτίλα δεν θα τα βάλουν με Θεούς και δαίμονες. Απλά θα περιοριστούν σε ένα δεκάλεπτο βρίσιμο. Αυτό είναι ο Παναθηναϊκός και έτσι λειτουργούμε πλέον. Γιατί; Γιατί η συνήθεια μας κέρδισε και γιατί αποδείχθηκε πως όσο κι αν θέλουμε ,υπάρχουν πάντα κάποιοι μισοπαναθηναϊκοί που θα ασκούν μεγαλύτερη επιρροή απο εμάς.


Για αυτό επανέρχομαι στον τίτλο του κειμένου. Μόνο αν ξεφτιλιστούμε χοντρά ,παίζει να ευαισθητοποιηθεί κανένας λεφτάς ,να δραστηροποιηθεί ο κόσμος και να βρεθεί λύση. Μόνο τότε και αν..

Συγνώμη αν ακούγομαι λίγο απαισιόδοξος ,αλλά θεωρώ πως είμαι περισσότερο ρεαλιστής...

Και για όσους τους αρέσει να συγκρίνουν, το συλλαλητήριο το 2008 πέτυχε γιατί φάγαμε 4 απο τον γαύρο και 4 απο τον Όφη. Αν δεν τρώγαμε τόσο χοντρές ξεφτίλες, δεν θα έβγαινε τόσος κόσμος στους δρόμους.

Αυτό το κείμενο είναι και μια απάντηση για τον λόγο που δεν ανεβάζω συχνά αναρτήσεις για την μπάλα.

Σχόλια

  1. me ekseresei isos tou gianakopoulous oi leutades tha euaisthitopioithoun mono ean doun oti gia na paroun ton pao einai pros to sumferon tous oso gia to sulalitirio tou 2008 den petyxe epidi o pao ekane dyo varies ittes oute epidi h omada stithike gia na min parei to protathlima oute giati oi panathinaikares pigenan gypedo apoklistika gia na apodokimasei tin omada(me moto oti o olympiakos mas to xarazi gia ta 100 xronia istorias mas k oti kalutera na to parei o olympiakos gia na fygoun oi vardinogiannides)alla giati o me ta tote oikonomika dedomena o kosmos tou pao theorouse dedomeno oti feugodas oi vardinogiannides(tous opious tote gia diaforous logous den ithele) o pao tha vrei stin thesi tous isxyrous epixeirimaties k giati o kurios ypeuthinos tis torinis katastasis vgenopoulos ton korodepse me ton xeirotero tropo toso ayton toso tous gianakopoulous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου φίλε. Το είχα γράψει κι εγώ πριν κάνα μήνα οτι μόνο αν φάμε συνολικά στα 3 ντέρμπι με AΕΚ, Παοκ και γαύρο καμιά 12αρια γκολ παίζει να αλλάξει κάτι. Τώρα απλά αργοπεθαίνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η τελευταία πρόταση είναι ο ορισμός της αμάθειας και της παραπληροφόρησης , από την αρχή μέχρι το τέλος της πρότασης , εύγε . Έχεις κάνει και γκάλοπ στον κόσμο γι' αυτό που λες ( όχι σε αυτόν που ασχολείται 90' το Σ.Κ με τον Παναθηναϊκό ) ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ποιός εγγυάται μετά τη ξεφτίλα, πως θα ευαισθητοποιηθεί και θα βγει μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή ..δε μας φτανει η φετινή ξεφτίλα..? Πόσο χειρότερη και βαρύτερη ξεφτίλα χρειάζομαστε ? Και γιατι το 2008 δύο ήττες ήταν αρκετές...?

    Δηλαδή για κάτσε μισό λεπτό να θυμηθούμε για ποια χρονιά λες..και τι παίχτες είχαμε..και τι παίχτες έχουμε τώρα..Να τα πάρουμε ένα ..ένα..

    -Ροστερ με Νίνη Μάτος, Εκι Γκονζάλες..,Εντόι, Γκούμα , Δημήτρη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Πόστιγκα, Φύσσα, Μανούτσο Γκολζάβες ,Καραγκούνη Γιώργο , Σιμάο ,Βύντρα , Αντρέα Ιβάνσιτς , Σπυρόπουλο , Δημούτσο συγκρίνεται με τα φετινά λιμά??...Είναι το ροστερ του 07-08..ξεφτίλα μπροστά στο φετινό..??

    Ειναι ξεφτιλα οτι αποκλειστήκες από την Ευρώπη..απο τη Ρειντζερς..σε δίπλες ισοπαλίες..Ή μήπως είναι ξεφτίλα οι 3άρες από Μάριμπορ και Λάτσιο με κάτω τα χέρια ?

    H μήπως ήταν ξεφτίλα οι 66 βαθμοί και οι μόλις 4 ήττες που κάναμε το 2007-08 και γενικά όλη η πορεία στο πρωτάθλημα που είμασταν πρώτοι ..και ο γαύρος το πήρε λόγο Βάλνερ..?Ή οτι στα πλει -οφ κάναμε πλάκα και την αμέσως επόμενη χρονιά με μόνο τον Ζιλμπέρτο ως αγωνιστική αλλαγή φτάσαμε στην Ευρώπη να κερδίζουμε Ιντερ και Βέρντερ..

    Τη φετινή χρονιά με 35 βαθμούς!!!!!!( το γράφω και δε το πιστεύω ) και 4 ματς να απομένουνε..Αν κάνουμε το 4*4 ..( αστεία πράμματα αλλά λέμε αν)..θα φτάσουμε τους 51 βαθμούς..Δηλαδή ακόμα και με 4 στα 4..θα απέχουμε 5 νίκες..από το 07 -08..

    Η μήπως ήταν ξεφτίλα οτι έφερες παίχτες όπως ο Πόστιγκα Ιβανσιτς Μάτος Εντόι Σιμάο..Και τώρα έφερες παίχτες όπως Κάιπερ - Φορναρόλι - Καζιγιάμα - Εσπάρθα..και το κακό συναπάντημα..?

    Ή έστω και αν δε βγήκε..μήπως είναι ξεφτίλα η επένδυση 2 .5 εκατομμυριών για έναν νεαρό Έλληνα παίχτη που ήθελε τότε σφόδρα ο Ολυμπιακός..??Φέτος είμαστε ανύπαρκτοι στο μεταγραφικό παζάρι και χάνουμε παίχτες ακόμα και από την ΑΕΚ..που φυτοζωεί μια τετραετία τώρα..

    Ειναι μήπως..μικρότερη ξεφτίλα οτι δε μπορείς να ανανεώσεις τους παίχτες σου..και σου φεύγουνε ελεύθεροι για ανταγωνιστικές ομάδες...?

    Και πάει λέγοντας για να μη το υπερ-πλατιάσω..

    Αν αυτό που μας πειράζει είναι οτι χάσαμε 3-0 από την Βέροια..και 2-1 από τον Λεβαδειακό ε εντάξει..τότε ας κάτσουμε στα επόμενα να χάσουμε με μεγαλύτερη διαφορά στα γκολ για να γίνει μεγαλύτερη ξεφτίλα...Αν το πρόβλημα είναι στα γκολ...

    Και όλα αυτά που συμβαίνουνε στον Παναθηναικο΄από τα αγωνιστικά μέχρι τα εντελώς φαιδρά διοικητικά ..και τα χρέη 30 εκατομμύρια ...είναι λιγότερη ξεφτίλα..από το 2008..

    Επιπλέον το αν πέτυχε η οχι το συλλαλητήριο είναι σχέτικο..Ναι μαζεύτηκε 30.000 κόσμος ..αλλά το αποτέλεσμα διαχρονικά δε δικαίωσαι κανέναν.. γιατι η κατάσταση σήμερα είναι 30 φορές χειρότερη από οτι ήταν το 2008 σε όλα τα επίπεδα..


    Ο Βγενόπουλος και οι υπόλοιποι μια αφορμή περιμένανε και δώθηκε..Καμία ήττα δε τους οδήγησε να κάνουνε την κίνηση που κάνανε..Και ναι μια μεγάλη ήττα κάποτε θα ερχόταν..και ήρθε νομοτελειακά..


    Μην είστε αφελείς ..και μη περιμένετε κανέναν τέτοιου τύπου επενδύτη..και να σας πω και την αλήθεια αμα περιμένει κάποιος να ξεφτιλιστούμε για να βάλει λεφτά..Ε ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ.._


    Αν περιμένετε να ξυπνήσει ο κόσμος με μια 4άρα..να το βράσω..Οσοι έχουμε ξυπνήσει δε χρειαζόμαστε τις 4 άρες βλέπουμε τι γίνεται και τους υπεύθυνους..και τους δείχνουμε ! Οσοι περιμένουνε και άλλους να ξυπνήσουνε..άδικα περιμένουνε..


    ΄Οπως το πάνε τον Παναθηναικό ο Αλαφούζος και οσοι κρύβονται πίσω από αυτόν ..λιγότεροι θα μένουμε..Οποτε οσο πιο γρήγορα ξυπνήσουμε και τους διώξουμε..τόσο το καλύτερο για την ομάδα και τον Συλλογο γενικότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΙΩΤΗΣ19/3/13 3:11 π.μ.

    ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ (ΕΡΧΟΝΤΑΙ) ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...


    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ (ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ)...


    ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ SITE...


    O ΑΛ...ΑΦ...ΟΥΖ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...


    ΤΑ €300.000 Ή €200.000 Ή ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ €150.000 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΜ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ...
    ...ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ... ???


    ...Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ( Η ΝΕΑ VERSION - ΜΗΤΣΟΥ) ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ...


    ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ...???


    ΔΕΚΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kanenas file mou.apla gia mena auto to senario diekdikei tis perissoteres pithanotites.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το συλλαλητήριο του 2008 πέτυχε διότι εκείνη την περίοδο υπήρχε η εναλλακτική λύση της ΠΕΚ οπότε όλος ο κόσμος έβλεπε ότι υπήρχε κάτι χειροπιαστό.Σήμερα αν θέσουμε ως όριο ξεφτίλας το ότι δεν θα βγούμε Ευρώπη ύστερα από 16 χρόνια η φάμε καμιά τεσσάρα στο Καραΐσκάκη δεν νομίζω ότι θα ευαισθητοποιηθεί κανείς.
    Εδώ μετά το ματς με τον Καλόπουλο που θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να αποτελέσει ως έναυσμα συσπείρωσης δεν το είδαμε αυτό πόσο μάλλον τώρα. Η μόνη περίπτωση που βλέπω εγώ ότι θα αλλάξει την κατάσταση είναι η επίλυση του γηπεδικού, το τι μέλει γενέσθαι με τον Βοτανικό.
    Άν επιλυθεί αυτός ο γόρδιος δεσμός τότε ίσως δούμε και άσπρη μέρα. Μακάρι να διαψευσθώ και το καλοκαίρι να αλλάξει το στάτους όμως θα πρέπει να βλέπουμε τα γεγονότα ρεαλιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kala kai apo ti veroia 3 fagame alla den ksesikothke kai kanenas! to provlima einai pws i koinwnia exei alla themata to 2013 apo to 2008 kai i bala einai se tritotetarti moira!!! edw mas kovoun misthous, vazoun forous o minas de vgainei, kai kanenas den ksesikonetai na kanei tpt apla ta ypomenoume stoika.... Ti perimeneis loipon na ksesikothoun gia tin bala?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου