Όντως προσπαθείς να τους πληρώσεις;


Τα έχω γράψει πολλάκις και θα τα ξαναγράψω, αφού βρισκόμαστε στο ίδιο έργο τόσο καιρό και συνεχίζουν να κάνουν δοκιμές στις αντοχές και στα στομάχια μας. Η ανοσία έχει πιάσει σχεδόν ταβάνι και πλέον με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας και με όσα έχουν δει και έχουν συνηθίσει, δεν μου βγαίνει να τσαντιστώ, ούτε να κράξω. Γιατί να τσιτώσω; Επειδή έχασα απο τον Πλατανιά μέσα στο Ο.Α.Κ.Α; Ή γιατί επειδή επόπτης και διαιτητής δεν μου έδωσαν πεντακάθαρο πέναλτι; Θα κερδίσω τίποτα; Αφού δεν αλλάζει τίποτα. Ο Παναθηναϊκός μετριάζεται σταθερά και -σχετικά- αργά. Για αυτό είχα πει -και θα συνεχίζω να λέω και να θεωρώ ως τελευταία ελπίδα- πως μόνο μια χοντρή ξεφτίλα μπορεί να μας σώσει.


Επειδή λοιπόν δεν μου βγαίνει να τσαντιστώ πλέον, θα κάνω μια ερώτηση απλή. Για αυτούς τους παίκτες γαμιέται η ΠΑΕ να υπογράψει διακανονισμούς μήπως και χάσουν κάνα ευρώ; Αυτοί οι παίκτες δεν θα χάσουν εν τέλει ούτε ευρώ απο τον Παναθηναϊκό; Αυτούς τους παίκτες πληρώνουμε; Ε;

Ναι, αυτούς...

ΥΣ: Γιατί χάσαμε σήμερα; Γιατί έχουμε μια κακή ομάδα που μπορεί δύσκολα να ανατρέψει ένα ματς και το κάθε κοράκι με τις αποφάσεις που παίρνει (ή δεν παίρνει) μπορεί να το κάνει πολύ πιο άνετα όσο περισσότερο δύσκολο θέλει.

Σχόλια

  1. ο αλ τα εχει κανει σκατα σε ολα τα επιπεδα και δυστυχως ουτε λεφτα εχει βρει οπως ειχε πει αλλα θα παρει δανειο που θα χρεωθει η παε
    τους παιχτες των 200 χιλιαδων που θα χτυπησουμε το καλοκαιρι να τους βαλει στον λοκω του βαρελα και στον λοκω οσων καβλωναν και καβλωνουν με τα αγνωστα φτηνα πουλεν και τα 5ετηπλανα
    ΞΥΠΝΑ μονος σου γιατι αυτοι που ειναι διπλα σου ειναι ανικανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ώρες-ώρες αναρωτιέμαι πόσο μαζοχιστής είμαι που κάθομαι να παρακολουθήσω αυτό το σύνολο που ονομάζεται ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός.Έχω φτάσει στο σημείο να λέω μακάρι να περάσουν αυτές οι τρεις κολοαγωνιστικές για να ησυχάσουμε.
    Από εκεί και πέρα διαβάζω ότι οι σχέσεις Φάμπρι και παικτών είναι σε οριακές σχέσεις και δεν αποκλείεται να έχουμε και τέταρτη αλλαγή προπονητή με τον Βονόρτα στην θέση του.Αποδείχτηκε πάντως πόσο μεγάλο λάθος έγινε που απολύθηκε ο Ρότσα.
    Υ.Γ. Όσον αφορά για την διαιτησία πρώτη φορά βλέπω νεοφώτιστη ομάδα να έχει τόσο μεγάλη αβάντα από την διαιτησία και δη από τα τέσσερα παιχνίδια που έχουμε παίξει με τον Πλατανιά και στις τρεις ήττες έχει βάλει το χεράκι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με την διοίκηση Αλαφούζου - Βασιλαρά - Αθανασίου - ακολούθων στα
    αντι- Παναθηναικά sites..όλα βαίνουν καλώς..Πάμε να κλείσουμε τον
    Μαγιάδα τον Γιαννιώτα τον Σισέ έρχεται ο Καραγκούνης μπορεί και ο
    Ζιλμπέρτο..ταλεντάρες από Ουρουγουάη , μικροί Φορλάν δηλαδή και πάει
    λέγοντας !Σκεφτόμουν να γράψω ένα άρθρο πως δημοσίευση αλλά καθώς το σκέφτηκα καλύτερα..είπα να περιοριστώ σε σχόλιο..Άλλωστε τι νόημα θα είχε ?

    Έφυγε ο Φάμπρι ..ο λίγος προπονητής..τον οποίο ποιος έφερε ?? Ε αυτό το ξεχνάνε όλοι αυτοί....Οτι τον έφερε ο Αλαφούζος ..μέσω του Βαρέλα..Να τον διώξουμε και αυτόν και όλα θα πάνε καλά..Τέτοιο ψέμμα τέτοια προπαγάνδα πραγματικά δε θυμάμαι ποτέ ξανά...Είναι ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ και των υποτακτικών του αρδ - και ψευτοοπαδών στα ψευτοΠαναθηναικά sites..


    Τι και αν δε βγούμε Ευρώπη ? ?



    Ο πρόεδρος θα εμφανίσει τα 8 εκατομμύρια τα 10 ξερώ εγώ..οτι θέλει ο Βασιλαράς..Θα εμφανίσει και ο Πατέρας ο large o Προεδράρας..αλλες 200 χήνες και θα πάρουμε και τον Γκαλάς αμα λάχει...Γιατι εμείς είπαμε παίζουμε επιθετικά !!!



    Το οτι έχουμε παίχτες Β' Εθνικής..και όλοι οσους διώξαμε ως στημένους αποτυχημένους..παίζουνε σε καλά πρωταθλήματα ε...είναι ψιλά γράμματα !



    Το οτι πάμε για την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ EVER season..στα Παναθηναικά δρώμενα δε μας απασχολεί βρε αδερφέ !!Το οτι έχουμε τις λιγότερες Νίκες τα λιγότερα γκολ σ όλη την σύγχρονη Παναθηναική ιστορία..ε εντάξει αφού έχουμε τις θεσούλες μας εμείς..ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ..


    Δηλαδή ρε παιδιά τι διαφορά έχει ο Γκότζος..από τους ΒασιλαροΑθανασίου... ? Εδώ ο Βασιλαράς έχει θέση στην ΠΑΕ και αρθρογραφεί και σε " Παναθηναικό site" στο οποίο γλύφει και δικαιολογεί τον Αλαφούζο και παράλληλα το παίζει και Παναθηναικάρας !! Ένα σύνθημα όμως δεν άκουσα για τον Βασιλαρά ....Γιατι δε τον ακούμπατε ???????????


    Που είναι η ιερή αγανάκτηση ..του 2008 που η ομάδα στη τελική ήταν και πρώτο δευτερή ..και έπαιζε και Ευρώπη και μια χαρά παιχταραδες είχε.. Που είναι ρε ??? Ποσο στημένοι είστε ??? Εαν χρειαζόταν ένα συλλαλητήριο στην ιστορία του ο Παναθηναικός είναι ΤΩΡΑ ..αλλά τώρα είπαμε τα βρήκατε με τον Αλαφούζο και ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ..Ε εντάξει πραγματικά είστε ΣΤΗΜΕΝΟΙ όσο δε πάει ..Και εσας αυτός ο Παναθηναικός σας αξίζει !!!


    Και για να προλάβω τα ξυπνοπούλια αυτά αφορούν τους ενορχηστρωτές του συλλαλητηριου και οχι τον απλό κόσμο που κατέβηκε γιατι επιζητούσε ένα καλύτερο αύριο στον Παναθηναικό ..Αλλά ρε εσείς οι ενορχηστρωτές τώρα δε χρειαζόμαστε συλλαλητήριο ????Ενας " μάγκας " να μου πει...


    Τώρα θα μου πείτε ..και θα έχετε δίκιο ..άσχετα τα όσα γράφεις με το ματς..Ασχετα αλλά τι να πεις για το ματς...??


    Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ο ΤΙΜΩΡΟΣ της ΠΑΡΑΓΚΑΣ..επιτρεψε για μια ακόμα φορά να μας αντιμετωπίσει η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ σαν ομαδουλα..της κακιάς ώρας.... ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΧΕΡΙ ρε....!! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ...Προστάτες της ομάδας...και ψευτοΠαναθηναικάρες...


    Που είναι η κριτική σας δημοσιογραφάκια του κώλου στον Αλαφούζο ?? Που έχετε φτιάξει 50 sites για να τον δικαιολογείτε και να χτίζετε προφιλ ? Μου το παίζατε και Θύρα 13 και δύσκολοι και έχετε γίνει οι χειρότεροι αυλοκόλακες...


    Και ναι παιδιά όσοι δε βαρεθήκατε και με διαβάσετε..αυτοί οι ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΝ με τον ΑΛΑΦΟΥΖΟ και ειναι ΣΥΝΕΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ...


    ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ποιοι ΚΕΡΔΙΖΟΥΝΕ απο αυτή την ιστορία και είναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ...


    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε Η Φ Υ Γ Ε Τ Ε....


    Μας έχετε φέρει ως εδώ...
    Δε το βλέπετε οι κανονικοί Παναθηναικοί οτι δεν υπάρχει μέλλον κανέναν ????

    Δε το βλέπετε οτι έρχονται όλο και χειρότερα ...?????


    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σοφες οι μλκς που αραδιασες αλλα δε μας ειπες εσυ τι διαφορα εχεις απτον τουλουμπα
    γιατι την ιδια φρασεολογια στημενου κ τσατσου χρησιμοποιεις ειδικα οταν μιλας για το 8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικα τα περιφημα cojones δεν τα εχεις για να μας απαντησεις , γαυροειδες φερεφωνο
    εις κατωτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εσύ από που κρέμεσαι τώρα για να σου απαντήσω.. ?
    Τι να πω μωρε με εσένα. .. Εσύ θα κέρδιζες στο παιχνίδι εισαι πιο έξυπνος από ένα 5 χρόνο. Φέρε κάποιον πιο έξυπνο από το παρεάκι σας να αξίζουνε και τα λόγια που θα σπαταλήσω και ο χρόνος μου..

    ΤΙ να απαντήσω σε εσένα..? Τι ρώτησες δηλαδή ? Είπες κάτι ουσιαστικό ? Απάντησες κάτι σε αυτά που έγραψα ?
    Ακόμα δε το έχεις καταλάβει οτι σε γράφω εκεί που δε πιάνει μελάνι και σου απαντώ μόνο όταν βαριέμαι ?

    Εσύ εξάλλου δε χρειάζεσαι τις δικές μου απαντήσεις..παίρνεις τις απαντήσεις από τον Βασιλαρά , τον Αθανασίου και όλους τους γαυροΠαναθηναικούς σε γνωστά foroums - sites. Aντε καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κοιταχτε ενα πουστη που το παιζει αντρας , απο εκει που ξεραστηκες κρεμομαι να το ξερεις ...
    αραδιασες εναν εμετο για τον κοσμο αλα τουλουμπας σταιλ και τωρα μου κανεις τον ανηξερο , τα γραπτα μενουν ομως , στα @@ μου ο αλαφουζος και πιο πανω τον εκραξα αλλα καταλαβε πως οταν θα μιλας για τον κοσμο θα βαρας προσοχες τσατσε ε τσατσε ,εισαι πολυ μικρος για να κανεις κριτικη στον κοσμο ,α και μιλα μια φορα ρε με ονοματα γνησιε βαζελογαυρε , αλλα να μου πεις με τετοιους δασκαλους της ρουφιανας που εχεις , λογικες τετειες ενεργειες , εις κατωτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Για αυτούς τους παίκτες γαμιέται η ΠΑΕ να υπογράψει διακανονισμούς μήπως
    και χάσουν κάνα ευρώ; Αυτοί οι παίκτες δεν θα χάσουν εν τέλει ούτε ευρώ
    απο τον Παναθηναϊκό; Αυτούς τους παίκτες πληρώνουμε; Ε;"


    Ρε Πρες τι ειναι αυτα που λες???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου