Βονόρτα καλή τύχη! Σε σένα και σε εμάς...



Για τον λόγο που έφερε τον Φάμπρι η ΠΑΕ και τον εκθείαζε στα Μ.Μ.Ε, για τον ίδιο λόγο τελικά και τον έδιωξε. Όχι ότι ήθελε και πολύ μυαλό για να καταλάβαινε κανείς πως θα πήγαινε το story με τον Ισπανό. Δεν θα καθόντουσαν οι παίκτες να τους βρίζει απο την πρώτη μέρα ένας τυχάρπαστος προπονητής (ασχέτως αν και αυτοί κατά βάση τυχάρπαστοι είναι). Θα τον στήνανε αν χρειαζόταν μέχρι να φύγει (προσωπική μου εκτίμηση)..


Οπότε το μενού τώρα έχει Βονόρτα, προπονητής νο4 για φέτος. Αν είχαμε καμιά πενταριά μας παραπάνω ίσως και να αλλάζαμε κι αυτόν. Έτσι κι αλλιώς αν δεν πάρει νίκη με τον Πανιώνιο ή δεν ξεφτιλιστεί με τον γαύρο, μπορεί για κάποιους να φταίει κι αυτούς.

Καλή τύχη λοιπόν. Σε όλους μας...

Χουάν Ραμόν Ρότσα ,Αλαφούζε. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος σου. Και η μεγαλύτερη επιπολαιότητα.

Σχόλια

  1. Το μεγαλύτερο λάθος του Αλαφούζου είναι ..που ΔΕΝ έχει παραιτηθεί..αλλά που cojones..που θα έλεγε και ο τρελό - Fabri...


    Γιάννη Βονόρτα ΜΗΝ αναλάβεις..γιατι θα είσαι το επόμενο θύμα των Αλαφουζο-Βασιλαράδων..


    Αυτός δεν είναι Παναθηναικός ..είναι απλά ένα κακέκτυπο δημιουργημα των Αλαφουζο - Βασιλαράδων - ακολούθων και εσένα κύριε Βονόρτα σαν Παναθηναικός δεν σου αξίζει ..να κάνεις την χάρη και να γίνεις προπονητής..τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη Βονόρτα , πριν αναλάβεις πάρε την έγκριση του Βαγγέλη που γράφει στο μπλογκ του Panathinaikos Press . Μην το ξεχάσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως ομως εχει δικιο για τους αλαφουζοπαναγοπουλους.Αυτοι ειναι οι καταστροφεις της ομαδας και δεν πρεπει παλιοι ποδοσφαιριστες να τους δινουν αλλοθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά που ζούμε είναι αντίστοιχα της μιζέριας που επικρατούσε στον Παναθηναϊκό από την εποχή τζίγγερ όταν η ομάδα έχανε για διάφορους λόγους το πρωτάθλημα. Γκρίνια, ανεξήγητα απογοητευτικές εμφανίσεις, απαξίωση παικτών, αλλαγή προπονητή.

    Η διαφορά με το τώρα; Τα ζούμε όλα στον υπερθετικό βαθμό γιατί η ομάδα είναι παρατημένη και χρεοκοπημένη. Οι οργανωμένοι δικαίωμά τους να κρατάνε όποια στάση θέλουν αλλά για ο περισσότερος κόσμος απλά ζει το ίδιο έργο σε μορφή θρίλερ. Θα πρέπει κάποια στιγμή όμως να δούμε τι κάνει αυτός που έχει πια το τιμόνι. Κι αυτός είναι ο Αλαφούζος. Τί θέλει να κάνει με την ομάδα; Αν δεν βάλει λεφτά με ποιόν τρόπο θα κάνει την ομάδα ελκυστική σε επενδυτές;

    Δεν θέλω να κατηγορώ τον αλαφούζο για το κατάντημα του ΠΑΟ. Έχει όμως ευθύνη για τον σχεδιασμό του απο δω και πέρα. Και πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

    Για να είμαι ξεκάθαρος, η σημερινή κατάσταση του ΠΑΟ είναι 99% έργο τζίγγερ. Ενός κακού μύρια έπονται.
    Απ`το 1996 και μετά η ομάδα είχε παραχωρήσει την 1η θέση στο βρωμολίμανο, με ευθύνη της ηγεσίας της. Ειδικά στην δεκαετία του 2000 ήταν φανερό ότι ο συμβιβασμός της 2ης θέσης του που οδηγούσε σε CL ήταν απόφαση της διοίκησης. Διότι πολύ απλά δεν μπορεί η πιο ισχυρη οικογένεια της χώρας να μην μπορούσε να προστατέψει τον ΠΑΟ. Δεν ήθελε.

    Έτσι όμως πληγώθηκε η υπόληψη της ομάδας ανεπανόρθωτα, πληγώθηκαν ανεπανόρθωτα και τουλάχιστον 2-3 γενιές οπαδών που δεν είχαν ζήσει τα παλαιότερα. Έτσι ήρθαν οι πορείες, οι Βγενόπουλοι, οι διχασμοί και η καταστροφή.
    Χρειάζεται ηγέτη ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή. Κάποιον που να βγει μπροστά χωρίς να υπολογίζει τις γνωστές "ισορροπίες" που επικρατούν στο ποδόσφαιρο αλλά που να έχει και την ικανότητα να πάει την ομάδα μπροστά. Ο Αλαφούζος μέχρι τώρα δίνει την εντύπωση ότι τον έχει βάλει ο τζίγγερ για να σπάει πλάκα...

    Τι να πεις τώρα στον Βονόρτα... Καλή τύχη, δύναμη και μακάρι να φέρει τα αποδυτήρια στα μέτρα μιας μεγάλης ομάδας όπως ο ΠΑΟ. Γιατι μέχρι τώρα είναι μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου