Δυστυχώς μόνο με το χρήμα έρχεται η ισονομία


O Πάοκ έχει έναν ιδιοκτήτη που εκτός απο λεφτά που δείχνει ότι θέλει να ρίξει στην ομάδα του, έχει ξεκαθαρίσει με όλους τους τρόπους ότι θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα και έχει κάνει καλύτερο του hobby τις επισκέψεις με τον Σαμαρά. Αποτέλεσμα; Η αδικία που υπήρξε με την εξοντωτική ποινή στον Σαλπιγγίδη συγκριτικά με το χάιδεμα αυτιών στους παίκτες του γαύρου, ήταν σαν να μην έγινε ποτέ και η Ε.Π.Ο απο 6 αγωνιστικές τις έριξε στην μια.

Money talks για να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ισονομία απέναντι στο τέρας που ονομάζεται Ολυμπιακός.

Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια!! Γινατε και επίσημα παράρτημα του ΠΑΟΚ. Εκεί καταντήσατε. Μόνο μέχρι εκεί φτάνετε. Για να μην είναι πρώτος ο Θρύλος, ας στήσετε κώλο στον Ρώσο γιατι το χρήμα του Ρώσου είναι καλύτερο από το χρήμα του Έλληνα. Ας γλυψουμε λοιπόν τον Ρωσο για να εξασφαλίσουμε την συμέτοχή στα play-off!!!
    Απίστευτη κατάντια και ξεπεσμός για την μεγαλύτερη ομάδα της Αθήνας!!! Αλάφούζε παρακάλα να βγεις photo με τον ρώσο μεγιστάνα μήπως σου πετάξει κανένα κοκκαλάκι, ταλαίπωρε mediaρχη της πλάκας!!! Αντε και αποδυναμώσατε λοιπόν τον Θρύλο, αντε και δεν παίρνει πρωταθληματα ο Θρύλος. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΑ ΡΕ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ (ΠΑΟΚ) ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (ΒΑΖΕΛΑ) ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΠΑ????? Το καλοκαιράκι σας βλέπω να "ψηνεται" νέα ταλεντάκια του ΠΑΟΚ ως δανεικούς στις εγκαταστάσεις της Παιανίας...ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ελευθερία του λόγου που προστατεύω μέσα απο το blog έχει ένα καλό και ένα κακό.


    Το κακό είναι πως ο καθείς μπορεί να αντιλαμβάνεται και να ερμηνεύει όπως θέλει μια άποψη και να γράφει μαργαριτάρια ολκής όπως εσύ. Το καλό είναι πως αυτά τα μαργαριτάρια τα διαβάζουν όλοι και κρίνουν.


    ΥΣ: Θρύλο ποιον εννοείς; Σαν Σύλλογος σε κούπες είσαι τρίτος και αυτοαποκαλείσαι Θρύλος; Η μόνη περίπτωση για να δικαιούσαι να χρησιμοποιείς αυτόν τον χαρακτηρισμό είναι αν ποντάρεις για τα επόμενα 30 έτη να βρεις σε όλα τα αθλήματα έναν Κόκκαλη και έναν Μαρινάκη ,να κλέβει με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους τους τίτλους και έτσι να βγεις πρώτος σύλλογος σε κούπες. Ο μόνος τρόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου