Πολύ βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού για την Ρεάλ!



Κινδυνεύοντας μόνο απο το κακό τρίτο δεκάλεπτο ,τα αψυχολόγητα τρίποντα των Ισπανών και την επιλεκτικά κακή διαιτησία (με πρωτομάστορα τον Λαμόνικα) ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να μην φύγει με το διπλό μέσα απο την Μαδρίτη. Δε γινόταν να κάνουμε κι άλλο αγωνιστικό έγκλημα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Απλά δε γινόταν. Έτσι νικήσαμε 73-74 την Ρεάλ και σε συνδυασμό με την ήττα της Μάλαγα απο την ΤΣΣΚΑ ,πλέον μπορούμε να νιώθουμε πιο ασφαλείς για την πρόκριση στους 8 της Euroleague.


Το θέμα όμως είναι άλλο και εκεί πρέπει να δώσουν όλη την βαρύτητα στην ομάδα. Να μπορέσουμε να πλασαριστούμε σε μια καλύτερη θέση απο την τέταρτη και να αποφύγουμε την Μπαρτσελόνα. Πως θα το πετύχουμε αυτό; Κάνοντας αρχικά το απόλυτο στα εναπομείναντα ματς. Και ύστερα βλέπουμε...

Respect στον Τσαρτσαρή που μετά απο καιρό έκανε μεγάλο ματς!

Σχόλια

  1. Τεράστια νίκη - υπερβασή - ΣΦΑΛΙΑΡΑ απέναντι σε μια απο τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή ..Μεγάλη σφαλιάρα στα υπεροπτικά Ισπανάκια που ήταν για μια ακόμα φορά προκλητικοί με αποκορύφωμα την φάση Ρέγιες - Λάσμε..Ούτε όμως οι προκλήσεις αυτές ,ήταν αρκετές να μας κερδίσουνε..
    Τρομερός Τσαρτσαρής από τα παλιά..φοβερό το δίδυμο Διαμαντίδη Ούκιτς..Αρκετά εύστοχη η ομάδα στα δίποντα τρίποντα αλλά άστοχη για μια ακόμη φορά στις βολές ! Κοιτάξτε το λιγάκι αυτό είναι κρίμα !

    Επίσης κρίμα ειναι οτι η ομάδα λογικά θα περάσει 4ή..(αν και έχει μέλλον ακόμα).Με τις εμφανίσεις της απεδείχθει καλύτερη ομάδα από την Εφές αλλά και τη Μάλαγα και τουλάχιστον ισοδύναμη με Ρεαλ ..ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει και με ΤΣΣΚΑ στο τέλος.
    Σε κάθε περίπτωση η ομάδα φαίνεται να κάνει την ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να περνά στην 8 άδα ! Μεγάλο βήμα για μια τόσο νέα ομάδα με Πεδούλακη προπονητή(ρεντικολο σας έχει κάνει) και αλλαγές με 12 νέους παίχτες..Χαστούκι στις Κασσάνδρες στους κράχτες και γενικά σε όσους την περιμέναν στην γωνία να αποτυχεί για να κράξουνε και να επιβεβαιωθούνε !!

    Αυτοσκοπός δεν ειναι το final -four αυτοσκοπος ειναι το χτίσιμο μιας νέας ομάδας που θα δημιουργεί υπερηφάνια σ όλους τους Παναθηναικούς ! Και αυτό φαίνεται να συμβαίνει !
    Για τον όμιλο αυτή τη στιγμή είμαστε 4οι ..Θα δούμε πως θα έρθουνε τα αποτελέσματα και αν τελικά θα παίξουμε με την Μπαρτσελόνα για τους 4..Προέχει αυτή τη στιγμή να κερδίσουμε τους Γερμανούς γιατι δεν έχουμε περάσει..ακόμα μαθηματικά..

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποδεικνύεται πάντως ότι ο όμιλος μας είναι ιδιαίτερα μπερδεμένος και αυτό φάνηκε και σήμερα με την Ζαλγκίρις να επικρατεί της Εφές Πίλσεν και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι άνοικτα.
    Βέβαια ας εξασφαλίσουμε την πρόκριση την άλλη εβδομάδα στην Γερμανία με την Μπάμπεργκ,την οποία δεν θα πρέπει να ξεχνάμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ την κερδίσαμε με τα χίλια ζόρια.
    Υ.Γ. Χίλια μπράβο στον Τσαρτσαρή που η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε ακούσει αρκετές γκρίνιες αλλά αποδεικνύει ότι εάν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου